Jaká jídelní židlička?

1531
10.2.14 20:39

jaká jídelní židlička?

Ahoj holky…potřebovala bych poradit s výběrem jídelní židličky pro prcka…vůbec nevím, jakou si vybrat, tak doufám, že mi poradíte a sdělíte svoje zkušenosti..děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3Lu
14272
10.2.14 20:43

Mame Peg perego Siesta a max spokojennost. Jde do lehu az, pak z ni udelat stolecek, je skladna, lehce prevozitelna. Jen drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.2.14 20:44

Po svojí zkušenosti, která hodně revidovala moje původní představy:

• než si dítě sedne, krmit v lehátku nebo v autosedačce
  • až si sedne, koupit rostoucí židli (my máme Sedees, možno též Jitro či jejich zahraniční vzory) s pultíkem
  • na cesty se hodí mít cestovní podsedák, ideálně s pultíkem

Ušetříš (nekupuješ zbytečně žádné sedací věci, rostoucí židli stejně časem budeš pořizovat, a těch pár měsíců, než si dítě sedne, nestojí za tři tisíce za jídelní židličku s polohováním) a nemáš pak doma krám, co překáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679

Mame tu plastovou z ikea a plne vyhovuje. Cela se umyje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

Caretero :-)

• Citovat
  • Upravit
2185
10.2.14 20:46

Ja uz bych zidlicku nekupovala..jestli v ni sedela par mesicu a ted uz v ni byt nechce… Kamaradka ma stejnou zkusenost.. Jedine drevenou rostouci..z te pak udelas malou zidlicku se stoleckem.. Ale takovou tu polohovaci jsme fakt nevyuzili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.2.14 20:47

Peg Perego Prima Pappa Zero :lol: Jde do lehu, u nás maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.2.14 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.2.14 20:50

Prcek ještě nesedí, ale když krmím v křesílku už se snaží sednout do sedu, tak chci mít doma pro jistotu židličku koupenou, aby mi pak s křesílka nevylezl :mrgreen: :mrgreen: nechci kupovat židličku za x tisíc…myslela jsem tak do 1500… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
10.2.14 20:51

Chicco Polly Magic, jde taky az do lehu, ma hrazdičku na hrani, dobře omyvatelna, skladna. Koupila jsem z druhé ruky, takze levne. Jinak moc levna není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
10.2.14 20:53
@nunik píše:
Prcek ještě nesedí, ale když krmím v křesílku už se snaží sednout do sedu, tak chci mít doma pro jistotu židličku koupenou, aby mi pak s křesílka nevylezl :mrgreen: :mrgreen: nechci kupovat židličku za x tisíc…myslela jsem tak do 1500… :nevim:

moje mala taky jeste sama nesedi a prave na to je ta Chicco paradni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6115
10.2.14 20:54

Ahoj holky,
přesně toto řeším i já, rozhoduji se mezi PP Prima Pappa a Chicco Polly - obě celkem drahé varianty. Prima Pappa - nádherný design a výhoda, že se v tom dítě nebude asi potit jako v Chiccu. Jen mi u té Pappy přijde malá ta sedačka, kolik měří na šířku prosím? Ta Chicco mi přijde asi širší :think: :think: :think:

Je pravda, že každému dítěti vyhovuje něco jiného, ne každý tam vydrží sedět měsíce/roky, takže souhlasím, že pro někoho je to naprosto zbytečná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.2.14 20:55

@Folinka to jo, vypadá dobře, už jsem na ní koukala..ale nová je pekelně drahá…a asi blbá otázka - nemůže to nějak pokazit záda, když ještě sám nesedí a já ho budu krmit v židličce? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.2.14 20:56

Jsem z toho celá zmatená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
10.2.14 20:56

My budeme kupovat klasickou dřevěnou :-) do jakékoliv jiné bych se naše 12 kg dítě bála dát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí