Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky…potřebovala bych poradit s výběrem jídelní židličky pro prcka…vůbec nevím, jakou si vybrat, tak doufám, že mi poradíte a sdělíte svoje zkušenosti..děkuju
Mame Peg perego Siesta a max spokojennost. Jde do lehu az, pak z ni udelat stolecek, je skladna, lehce prevozitelna. Jen drazsi.
Po svojí zkušenosti, která hodně revidovala moje původní představy:
Ušetříš (nekupuješ zbytečně žádné sedací věci, rostoucí židli stejně časem budeš pořizovat, a těch pár měsíců, než si dítě sedne, nestojí za tři tisíce za jídelní židličku s polohováním) a nemáš pak doma krám, co překáží.
Ja uz bych zidlicku nekupovala..jestli v ni sedela par mesicu a ted uz v ni byt nechce… Kamaradka ma stejnou zkusenost.. Jedine drevenou rostouci..z te pak udelas malou zidlicku se stoleckem.. Ale takovou tu polohovaci jsme fakt nevyuzili…
Peg Perego Prima Pappa Zero
Jde do lehu, u nás maximální spokojenost ![]()
Prcek ještě nesedí, ale když krmím v křesílku už se snaží sednout do sedu, tak chci mít doma pro jistotu židličku koupenou, aby mi pak s křesílka nevylezl
nechci kupovat židličku za x tisíc…myslela jsem tak do 1500… ![]()
Chicco Polly Magic, jde taky az do lehu, ma hrazdičku na hrani, dobře omyvatelna, skladna. Koupila jsem z druhé ruky, takze levne. Jinak moc levna není…
@nunik píše:
Prcek ještě nesedí, ale když krmím v křesílku už se snaží sednout do sedu, tak chci mít doma pro jistotu židličku koupenou, aby mi pak s křesílka nevylezl![]()
nechci kupovat židličku za x tisíc…myslela jsem tak do 1500…
moje mala taky jeste sama nesedi a prave na to je ta Chicco paradni
Ahoj holky,
přesně toto řeším i já, rozhoduji se mezi PP Prima Pappa a Chicco Polly - obě celkem drahé varianty. Prima Pappa - nádherný design a výhoda, že se v tom dítě nebude asi potit jako v Chiccu. Jen mi u té Pappy přijde malá ta sedačka, kolik měří na šířku prosím? Ta Chicco mi přijde asi širší
![]()
Je pravda, že každému dítěti vyhovuje něco jiného, ne každý tam vydrží sedět měsíce/roky, takže souhlasím, že pro někoho je to naprosto zbytečná záležitost.
@Folinka to jo, vypadá dobře, už jsem na ní koukala..ale nová je pekelně drahá…a asi blbá otázka - nemůže to nějak pokazit záda, když ještě sám nesedí a já ho budu krmit v židličce? ![]()
My budeme kupovat klasickou dřevěnou
do jakékoliv jiné bych se naše 12 kg dítě bála dát ![]()