Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Daniela, Lea, Ina, Eva, Diana, Hana, Iva
Tomáš, Jirka, Dominik, Eliáš
Obecně jména bez R
Nebo bez ukončení s N třeba jako:
Damian Navrátil, Miriam Navrátilová… To se blbě vyslovuje ![]()
Příspěvek upraven 31.01.23 v 11:34
Skoro cokoli. Máte nějaké nápady? Ráda poradím
Líbí se mi Vincent/Zora
Jan, Dan, Vít… prostě krátká…to samé u dcer…Iva, Lada, Meda, Jana, Jitka, Dana, Anna…
Holčičí jméno krátké - příjmení je dlouhé samo o sobě.
Ema, Iva, Eva, Jana, Anna
U kluka bez „r“ - Jan, Jakub, Aleš, Vojta
@Fiducia píše:
Skoro cokoli. Máte nějaké nápady? Ráda poradímLíbí se mi Vincent/Zora
Nooo, jména, která jste napsala, jsou celkem dost můj styl, líbí se mi!
Chtěla bych něco méně obvyklého, ale zase žádnou šílenost
Jen je problém, že hodně jmen, co se mi líbí, končí buď n/na, což se pak blbě vyslovuje, nebo obsahují r a to mi přijde už takové tvrdé… Tak pročítám seznamy na netu, ale chtěla jsem si ještě nechat „poradit“ ![]()
@Anonymní píše:
Nooo, jména, která jste napsala, jsou celkem dost můj styl, líbí se mi!Chtěla bych něco méně obvyklého, ale zase žádnou šílenost
Jen je problém, že hodně jmen, co se mi líbí, končí buď n/na, což se pak blbě vyslovuje, nebo obsahují r a to mi přijde už takové tvrdé… Tak pročítám seznamy na netu, ale chtěla jsem si ještě nechat „poradit“
Super, přesně taková jména se mi líbí
I tedy s R se mi jména líbí. Máme měkké dlouhé příjmení a zní mi to fajn. N na konci bych se opravu vyhla. To se těžko vyslovuje.
Tedy mám troch problém s chlapeckými jmény, tam to R bude ![]()
Zkusím, co mě napadá.
Elen, Sofie, Beata, Meda, Lada (Nina)
Jonáš, Jáchym, (Radim, Oliver, Patrik)
K tak super prijmeni bych dala uplne cokoliv z kalendare. Ja bych se nevyhybala ani pismenku R. Ale mne se hodne libi jmena s R ![]()
Nemate treba nejaky seznam jmen, od ktereho bychom se mohli odrazit?
@p.Zv. píše:
K tak super prijmeni bych dala uplne cokoliv z kalendare. Ja bych se nevyhybala ani pismenku R. Ale mne se hodne libi jmena s R
Nemate treba nejaky seznam jmen, od ktereho bychom se mohli odrazit?
Já si právě pročítám pořád seznamy a různě zkouším, co by tak pasovalo, a přijde mi, že už jsem ovlivněná, tak jsem nechtěla ani žádný seznam psát, abych získala třeba tip i na jméno, co jsem neviděla/neuvažovala o něm
Ale je mi jasné, že jmen je mraky a z nějakého užšího seznamu by bylo snazší poradit…
@Fiducia píše:
Super, přesně taková jména se mi líbíI tedy s R se mi jména líbí. Máme měkké dlouhé příjmení a zní mi to fajn. N na konci bych se opravu vyhla. To se těžko vyslovuje.
Tedy mám troch problém s chlapeckými jmény, tam to R bude
Zkusím, co mě napadá.
Elen, Sofie, Beata, Meda, Lada (Nina)
Jonáš, Jáchym, (Radim, Oliver, Patrik)
Jo, nejvíce se mi asi líbí ta Meda nebo Nina! I když oboje mi přijde, že jde teďka docela do módy, tak nevím… ![]()
A Oliver z těch mužských. I když… asi bych chtěla něco méně moderního… Jen pro toho kluka bez R je to fakt těžké ![]()
Ahoooj,
jasně, je to subjektivní, ale která křestní jména by vám nejvíc seděla k příjmení Navrátil/Navrátilová?