Ferdinand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.1.23 03:43

Ferdinand

Ahoj, čekáme miminko a rádi bychom vybrali méně běžné jmeno. V kalendáři nás zaujal Ferdinand.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janule84
19.1.23 04:09

Děkujeme za informaci, gratulujeme k těhotenství.  :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.23 04:34

@Janule84 Ahoj, z nějakého důvodu se mi nepřipojila anketa k příspěvku. Nejsem tu dlouho, ješte jsem anketu nezakládala. To pak nemám psát žádný text k příspěvku a jenom zadat otázku a typ ankety?

Zajímalo mě, jak působí na jiné lidi. Je to příliš výstřední jméno?

• Citovat
  • Upravit
Janule84
19.1.23 04:59

Někteří ti tu jméno zoškliví a rozmluví, ať už napíšeš jakékoliv. Ptala bych se na názor především partnera a popřípadě rodiny.

Jestli pojmenujete dítě Ferdinand, bude to prostě Ferda. Výstřední je, ale pokud nemáte příjmení Mravenec, tak proč ne :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
64848
19.1.23 05:59
@Anonymní píše:
@Janule84 Ahoj, z nějakého důvodu se mi nepřipojila anketa k příspěvku. Nejsem tu dlouho, ješte jsem anketu nezakládala. To pak nemám psát žádný text k příspěvku a jenom zadat otázku a typ ankety?Zajímalo mě, jak působí na jiné lidi. Je to příliš výstřední jméno?

Nelibi se mi, ale slysela jsem horsi. Vase věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15094
19.1.23 06:01

Mě se líbí, je to krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
19.1.23 06:05

Já bych nedala, ale ani bych se na to neptala na netu kdybych ho dát chtěla a líbilo se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 06:05

Jmenuje se tak můj děda. Jméno je moc pěkné. Jen prostě to označení Ferda mravenec s ním jde celý život.

• Citovat
  • Upravit
3598
19.1.23 06:28

Jsem si hned vzpomněl na Švejka :D
"Tak nám zabili Ferdinanda " ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 06:29

Kamarádka říkala, že kdyby příště dávála netradiční jméno, tak s rodinou předem už konzultovat nebude. Protože ty divné pohledy a “Eh, vážně? Nechcete si to rozmyslet?” reakce ji dost rozhodily, ještě navíc pod náporem hormonů.
Jen dodám, že jméno mají krásné, ani ne moc výstřední, jen prostě méně používané - nebylo to nic šíleného, kde by je chtěla rodina uchránit před nesmyslem.

K Ferdinandovi, podle mě hrozně moc záleží na příjmení. Ferdinand Vopršálek za mě ne, ale s jiným příjmením by to fungovat mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.1.23 07:05

Samotné jméno mi nepřijde špatně, ale žádného neznam a nenapadá mě noc alternativ, jak ho oslovovat :think: Napadá mě jen Ferda ( :nevim: )… ale je to úplně na vas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.1.23 07:10

Krome zminenych se mi jeste vybavil kresleny byk z filmu :D
S temito reakcemi asi budete muset pocitat, ale ono kazde jmeno ma neco :nevim: Za me v pohode, pokud nema trikilometrove prijmeni. Syn ma ve skolce Benedikta a Vendelina, dlouha jmena jsou asi docela v kurzu, ale Ferda moc casty asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13099
19.1.23 07:13

@Janule84 ty jo a to mi přijde skvělý! Otec nadšený entomolog má doma Ferdu Mravence!
Vždyť s Ferdou mravencem snad ani žádná špatná asociace není, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
19.1.23 07:20

Mě se nelíbí, jmenuje se tak pes mých rodičů :mrgreen: mě to přijde trochu ujete volat pak na dítě Ferdo, nebo jak mu plánujete rikat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
19.1.23 07:31

Me to evokuje Ferdu mravence a pak Ferdinanda, co spatne dopadl v Sarajevu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze