Ferdinand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
19.2.23 11:53
@dedrichov píše:
Tak zrovna Emanuel bude myslím postupem času také dávané jméno. Na večerníčky se pozapomene, navíc v zahraničí se používá… podle mě ho třeba proslavil Emanuel Ridi, když slyším, že se mu říká Manu - tak úplně v klidu si to umím představit.

Jinde se mu říká Manu, u nás Eman, strašný :roll: jak pro pacienta z blazince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
19.2.23 11:56

Taky jednoho znam, i v dospelosti se mu nerekne jinak nez Ferda :) jmeno bych pro svoje dite nevybrala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21683
19.2.23 11:56

@terien když se řekne Eman, tak si představím dosluhujiciho prezidenta a při té představě bych tak nepojmenovala ani dítě nepřítele, to bych žádnému nemohla udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32036
19.2.23 11:57

@terien Jo, taky mě napadl Eman… ;) ale když se to někomu líbí, tak ať to dá…já zase nechápu se o jménu pro dítě radit tady…dala jsem ho podle sebe a hotovo… :mrgreen: jestli se líbí někomu cizímu mi bylo fakt jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.2.23 16:49

Zkráceně Eman je asi nezvyk, ale i na to bych si zvykla a opravdu se mi to libi. Myslim, ze posmesky na jmena nasadi detem do slovniku rodice. Za sebe bych to nikomu neudelala, posmivat se mu a ubirat osobni identitu.
Jak rikala babička: Každé jméno je krásné, když se řekne s láskou. A měla pravdu ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.2.23 16:51

@terien Nee, to urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.23 16:59
@dedrichov píše:
Zkráceně Eman je asi nezvyk, ale i na to bych si zvykla a opravdu se mi to libi. Myslim, ze posmesky na jmena nasadi detem do slovniku rodice. Za sebe bych to nikomu neudelala, posmivat se mu a ubirat osobni identitu.
Jak rikala babička: Každé jméno je krásné, když se řekne s láskou. A měla pravdu ❤️

Taky jsem to slyšela není to pravda. Je několik jmem, která jsou prostě hnusná v jakémkoliv tvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
19.2.23 17:00

Holky OT - naproti nás je azylák, teď je tam celkem nově taková mírně střelená asi čtyřicítka s 9měsíčním dítětem chlapečkem - říká mu Ťami - ať přemýšlím, jak přemýšlím, moc mě nenapadá, jaké klučičí jméno se dá zdrobnit na Ťami :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64867
19.2.23 17:11
@stinga píše:
Holky OT - naproti nás je azylák, teď je tam celkem nově taková mírně střelená asi čtyřicítka s 9měsíčním dítětem chlapečkem - říká mu Ťami - ať přemýšlím, jak přemýšlím, moc mě nenapadá, jaké klučičí jméno se dá zdrobnit na Ťami :think:?

Kdyz hodne zapojim fantazii, tak me napada Tomas. Nebo Timothy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
19.2.23 18:47
@vokishka píše:
Kdyz hodne zapojim fantazii, tak me napada Tomas. Nebo Timothy

no možná :) ten Timothy by asi šel líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit