Neshoda se jmény pro holku

20.1.23 07:13

Neshoda se jmény pro holku

Dobré ráno bando, mám takový problém.
S přítelem čekáme miminko, čekáme holčičku. Vše je v pohodě ale když dojde na jména tak to už je kámen úrazu.
Líbí se mu jméno Mia, nebudu lhát je to hezké jméno ale převážně mi to spíše sedí pro nějaké zvíře. Moje tipy byly a jsou Mália, Katrin nebo Ester- to se zase nelíbí mu. Mia zatím vyhrává a když řeknu že ne, tak to bude zase prý Melissa nebo Samantha. Nevím si s ním rady a potřebuji s ním nějak hnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24659
20.1.23 07:15

Tak dejte Miriam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
20.1.23 07:22

Dejte něco úplně jinýho na čem se shodnete oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.1.23 07:24

No to je výběr… Nedivím se, že se nemůžete shodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
20.1.23 07:27

Ty s ním potřebuješ hnout tak, aby akceptoval tvůj výběr? To si myslím není nejlepší přístup. Tak si zkuste vybrat nějaké úplně jiné jméno. Vemte kalendář, každý si vyberte 5 pro vás akceptovatelných jmen a hledejte průnik. Ale celkově je pro mě ten váš výběr zvláštní. Já tato cizí jména ještě s cizím pravopisem nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.1.23 07:39

Tak Mia hezké jméno určitě není, je to umňoukané, jak pro kočku. Z tvého výběru se mi líbí Ester, zbytek taky děs. Vyberte nějaké jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.1.23 07:45

Zkuste další jména, někdy je to boj vymyslet něco, co by se líbilo oběma, co Emma, nebo Amy? Takové mi přijdou podobné, nebo Sára, Sarah…

Děti mi pro poslední dceru vybraly Mia, byl tenkrát nějaký kreslený seriál o kouzelné zemi a ona byla hlavní hrdinka, no ale neprošlo to u nás přes tatínka, takže smůla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
20.1.23 07:46

Vyberte úplně jiné, které se bude líbit oběma.
Jména nejsou vůbec můj vkus, zajímalo by mě příjmení, že vybíráte taková. Jediná pro mě přípustná varianta by byla Ester, ale pokud se mu nelíbí, musíte hledat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13970
20.1.23 07:53

Dost lidi co má “miu”, tak má Amélii :nevim:. Jak má on tebe přesvědčit o své pravdě? Není lepší se dohodnout na úplně jiném jméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.23 07:56
@Beruška205 píše:
Dobré ráno bando, mám takový problém.
S přítelem čekáme miminko, čekáme holčičku. Vše je v pohodě ale když dojde na jména tak to už je kámen úrazu.
Líbí se mu jméno Mia, nebudu lhát je to hezké jméno ale převážně mi to spíše sedí pro nějaké zvíře. Moje tipy byly a jsou Mália, Katrin nebo Ester- to se zase nelíbí mu. Mia zatím vyhrává a když řeknu že ne, tak to bude zase prý Melissa nebo Samantha. Nevím si s ním rady a potřebuji s ním nějak hnout…

Sedněte si a napište všechna jména, která jste ochotní akceptovat OBA. Pak z nich jedno vyberte. Nebo můžeš zkusit nátlakovku, že jméno na dceru vybíráš ty, na syna příťa :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MoxAlex
20.1.23 07:58

My máme doma kočičku, co se jmenuje Mia :D

• Citovat
  • Upravit
15222
20.1.23 08:05

Jméno Mia taky vnímám spis jako jméno pro zvíře, ale ve vašem případě se mi líbí víc než jména vybrána tebou. Budete muset najít nějaký kompromis, asi úplně jiné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
20.1.23 08:22

Vemte kalendář a vyberte každý zvlášť jména která by šla…a pak hledejte shodu..nic jiného než se nějak dohodnout vám nezbude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 08:22

Tak potom leda dvě jména :lol:. Naše dcera je Laura Mia :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
7221
20.1.23 08:33

Mia může být i Miriam, Michala, Michaela, Mariana, Milena, Amália. Vzala bych kalendář a škrtala. Co se sejde z toho by se dalo vybrat. Taky můžete napsat každej, nevím 20 jmen a třeba se sejdete.
V největší krizi dvě? Třeba Ester Mia, Mia Tereza třeba :dance: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko