Jaká krosnička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
204
9.9.05 09:13

Jaká krosnička?

Ahoj, jelikož se blíží Vánoce řekli jsme si, že malé koupíme krosničku. Potřebovala bych poradit s jakou máte dobré zkušenosti, aby byla hlavně pohodlná pro prcka, i pro manžu, aby měla kolečka, stříšku a nevím co ještě můžou mít. Už prohledávám kde co, ale není nad zkušenosti, děkuji, misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
15.9.05 09:15

Ahojky, mě se moc líbí krosnička od fitmy RED CASTLE www.forbaby.cz - je krasná a určitě bude i hodně kvalitní. Mám od nich kočárek a ten je úžasný, na krosničku se taky chystám, ale zatím mám ještě čas.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.9.05 11:29

Ahoj Báro, vypadá super, jenze me mrzí te je jen do 15 kg. Ostatní jsou tak do 20kg, aby aspon neco vydrzela. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.9.05 12:34

Ahoj Mísšo,
my jsme si koupili tuto krosnu http://www.hudy.cz/…etail_LS.asp?… . Dá se dokoupit stříška a pláštěnka na celou krosnu. Jsou na ní kvalitní vypolstrovaná záda, takže i při delších výletech Ti pořád připadá lehká. :) Dítě je v ní drženo popruhy z vrchu i z boku - max. fixované. Nakonec ji ještě přitáhneš bočními popruhy (na obrázku u medvídka - nejsou teď moc vidět :lol: ) Dole pod dítětem je úložný prostor.
Jenom malé upozornění - mělo by v ní sedět dítě, které se už samo umí po:,–(it a mělo by si občas protáhnout nožičky.

Jsme s ní maximálně spokojeni a vozíme ji všude s sebou..... :)
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.9.05 13:19

krosnicka

Ahoj,
taky jsme koupili krosnicku zn. Salewa, konstrukce hodne lehka, Bederni pas, polohovatelna na vysku ditete, do 20kg. 2prihradky formou baruzku pod ditetem,+2prihradkyna klice-mobil na bedernim pase striska+plastenka, lahev zn.SIGG.Je opravdu skvela a cena se pohybuje 3200-3600kc. Ve sportovnich obchodech ti poradi.
Dobrou ruku pri vyberu
Pa Kac+Honzik(19m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.9.05 13:21

koukla jsem te na obrazek krosnicky a je tarka totozna se Salewou, kterou mame my. Ale cena je hodne odlisna! (jestli mas znameho ve sport. obchodu nebo dokonce majitele znas sezenes salewu i za 3000)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.9.05 14:00

Ahoj, vyzkoušela jsem jich několik, než jsme se rozhodli. Deuter Comfort Kid (ta na obrázku) je opravdu super, skvěle sedí na zádech a má velmi příjemný polstr. Se Salewou se to -alespoň podle mého názoru - nedalo srovnat. Ale cena je zase někde jinde, když dokoupíš i stříšku a pláštěnku vyjde tě přes 5.000 Kč. My máme Ferrino Caribou a jsem s ní velmi spokojená. Má měkké polstrování, nosnost do 20kg, je lehká, má sluneční stříšku i stříšku do deště a polštářek pro dítě, vyšla mě cca na 3300 Kč - tady je odkaz: http://www.eliass.net/seznam.asp?…. Hezké výlety Katrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.9.05 14:09

Katrin,
ten polštářek je tam dobrej… Řeším, co mám dělat s holkama, když mi v krosně usnou a hlava jim lítá na všechny strany. Ale tohle mě nenapadlo…Tak jednoduchý to je :D
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.9.05 14:48

Ja jsem zkousela od kamaradky Deuter Comfort Kid. A pripada mi to uple stejny. U Salewy jsou taky zada polstrovany, polohovatelna zada dle vysky nosice. Takovy velky rozdil to neni. Ja jsem nepozorovaly zadny. Obe jsem vyzkousela na hodinove prochazce s mym 11kg zavazim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.8.13 16:23

Máme Salewu a jsem moc spokojená. Dceru v ní unesu i já. V roce a půl jsem ji vytáhla na Říp i na Lysou horu. MAximum co s krosnou já ujdu je těch 15km v pohodě. Taky už dost ušla, ale přece jen ne celou dobu do kopce apod. Teď bude mít tři roky, ujde do pěti kilometrů, takže na dovolené v Krkonoších jsem ji ještě letos také měli, když si potřebovala chvilku odpočinout.

• Citovat
  • Upravit
284
16.8.13 16:34

My máme krosničku Osprey Poco s dokoupenou stříškou i pláštěnkou a jsme maximálně spokojení. Dcerce je 18M a má asi 10,5 kg a stále ji používáme ať již jen na kratší nošení, když ji potřebujeme přenést třeba přes náročnější terén (např. prudký kopec) nebo na celodenní akce, kde samozřejmě střídáme s chůzí nebo nějakou zastávkou na zajímavém místě ap. Dcera krosničku miluje, když je doma volně, sápe se do ní :D a v krosničce i usne a hlavičku si opře o stříšku nebo o polstrování okolo. Ale je pravda, že když je naplněný nákladový prostor, už to začíná být docela těžké. Nicméně i já, těhule, s tím ještě nemám na pár hodin problém, protože je tam dobrý zádový systém, bederák a prsák a váha se rozloží.
Velmi doporučuji. Moc důležité mi přijde, že krosnička je vybavena třmeny na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.8.13 17:26

Ahojky, my máme salewu a jsme s ní maximálně spkojení. Koupila jsem ji od kamarádky použitou ale je u nás v permanenci snad každý víkend. Manžela z toho teda bolí záda, já jsem ale v pohodě takže to většinou dopadne tak že většinu cesty nesu já. Letos největší tůra v jeden den bylo 30km v tatrách s převýšením 730m po svých. Malá si v tom 2× za den pospala, byla spokojená, je tam spokojenější než v kočáře protože krásně vidí svět okolo sebe. ;) A mě krosna na zádech sedí dobře takže mě ani záda nebolely. ;) Za mě na delší cesty rozhodně doporučuju. Ale v závislosti na tom jak dlouhé ty cesty chcete dělat tak se zamyslete nad tím. Na dlouhé cesty je určitě lepší ta kvalitnější. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulisklenuli
16.8.13 17:27

Deuter comfort :palec: je to jednicka na trhu, ja mam tu 3 a ta je luxusni. Uz jsme s ni byly v tatrach, jesenikach… A to na 6ti hodinove tury a pohoda, dokonce sii v ni i zdrimne :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak