Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, mám dotaz.
Dcerka (skoro 4m) už se mi pomalu nevejde do vaničky, kterou jsme dostali jako součást k přebalováku. Doma máme jen sprchu, tak teď řeším, jakou vaničku pořídit dál. Jsem zvyklá koupat na klasické látkové podložce… Představovala bych si nejradši něco, co by mělo tak 100cm na délku a nezakulacené dno, bez plastových podložení, bez měření teplot apod., ale přijde mi, že nic takového se dnes ani nevyrábí? ![]()
Příp. nevíte, jak je to s těma anatomickýma zakulacenýma vaničkama? Tam se dává molitanová podložka? Neschne ten molitan pak moc dlouho?
Díky za názory ![]()
No my měli obyčejnou vaničku ze supermarketu asi za 200,–…používala jsem jí do cca 7 měsíců. Pak už normálně velká vana. Pokud máš sprcháč, tak se to řeší bazénkem.
Mně se nejvíc osvědčila vanička snuggle.???? Nejdřív jsme měli klasickou vaničku 100 cm, ale manipulace s ní - napustit vypustit vodu, navíc do sprchace se nevejde.. No hrozny.
@nozik píše:
Ahoj, mám dotaz.
Dcerka (skoro 4m) už se mi pomalu nevejde do vaničky, kterou jsme dostali jako součást k přebalováku. Doma máme jen sprchu, tak teď řeším, jakou vaničku pořídit dál. Jsem zvyklá koupat na klasické látkové podložce… Představovala bych si nejradši něco, co by mělo tak 100cm na délku a nezakulacené dno, bez plastových podložení, bez měření teplot apod., ale přijde mi, že nic takového se dnes ani nevyrábí?
Příp. nevíte, jak je to s těma anatomickýma zakulacenýma vaničkama? Tam se dává molitanová podložka? Neschne ten molitan pak moc dlouho?
Díky za názory
Dala bych podlozku do sprchace a sprchovala.. ![]()
nebo obyc vanicku, tu vetsi velikost..
My měli vaničku z Ikey, má jen na dně protiskluz, jinak žádný vychytávky. A vydržela nám dlouho (ale malá byla teda drobek).
Máme klasickou vaničku- tvarovanou bez jakýchkoli dalších věcí a koupali jsme v ní, pak jsme dali do sprcháče látkové lehátko a sprchovali na něm dokud dítko samo nesedělo.
Koupila bych malý nafukovací bazének do sprcháče. Myslím, že se dělají i přímo nafukovací vaničky. Jinak já jsem měla plastovou 100cm asi za 300,– z domácích potřeb.
Mame klasickou vanicku z tesca za par korun a jelikoz mame taky jen sprchac koupe se v ni obcas i nase 2,5 leta dcera
mladsi jeste nesedi, do vany se vpohode vejde i s molitanem ![]()
My jsme měli vaničku z Ikea a dcera se v ní ráchala do 2,5 let. Nedávno jsem ji vyhodila. Prvně v ní ležela, když začínala být natěsno, tak se naučila na 4 a pak v ní seděla
Stála kolem 100.
Obycejna vanicka bez vychytavek, dcerka proste přitáhne nohy k bříšku.
My měli klasickou vaničku, co se teď prodává a v 6m šla malá do vany, protože hrozně cákala, ale místo by tam ještě měla. U dalších dvou už jsem vaničku nepoužila, nebyl čas ji napouštět a dítě extra koupat. Byly ve vaně spolu, novorozeně jsem koupala v umyvadle.
V té velké vaně jsme měli takovou tu podložku, co bývaly dřív - kovová konstrukce a na tom látkový potah. Ta by se do sprcháče dala určitě použít je tam hodně snadná údržba.
Jen připomenu, že výhodnější je koupit vaničky v Bazaru eMimino.cz. Taky tu pak prodáte vaničky, ze kterých vaše děti vyrostly.
![]()
Monika