Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zalezi jestli cekas chlapecka nebo holcicku a urcite zhruba vis, jak bude miminko velike. Ale ja kdybych mela znovu kupovat vybavu, 50 bych nekupovala, 56 par kousku a zacala bych nejvic s 62. 56 syn nosil max 14 dni. Ale treba kamaradky holcicka byla mensi a i 50 docela uzili.
Já mám pár kousku 56 ,to stačí,za chvilku bys kupovala všechno nové…Větší je lepší,chvíli ti to alespon vydrží,holt to na něm bude chvíli plandat ![]()
Já využila i 50, 56 určitě, měla sem drobné dítě že 62 by vypadnul…stačí pár kousků
56 určitě, hodně záleží i na značce oblečení, některé je dost veliké ikdyz je to třeba ta 62.
@Kriss Tina píše:
Já využila i 50, 56 určitě, měla sem drobné dítě že 62 by vypadnul…stačí pár kousků
Tak nějak, 50 jsem užila celkem dlouho a něco jsou dokupovala i v 48.
Koupila jsem pro obě děti vel. 50 a obě ji dva tři týdny nosily
jak kluk, tak holka. A to byly standardních rozměrů ![]()
@j.a.n.i1 48 už sem teda nevyužila, ale prvních 14 dní malý plandal i v té 56, a to mám kluka a ještě sem přenášela ![]()
@Cterka píše:
@Elishka1 ale asi jen pár že? Miminko s toho rychle vyroste
pár kousků, dle proporci dítěte se da rychle případně přikoupit, vzdyt je toho všude fura, případně něco dostanete
Já měla všechno 56,62 a malý mi ve všem plaval. Těch pár kousků, co byly menší jsem prala a sušila na topení.
ale moc toho potřeba není,za dva měsíce z toho vyrostou. Jen pozor, třeba věci z Lidlu jsou nejméně o 1 velikost větší. Body 62/68 z DM mu oblékám teď při velikosti 80
. Z Tesca mi to naopak přijde většinou o číslo menší.
Já měla vše 62-68 po porodu mi tchýně dokupovala velikost 56 protože ta 62 s malýho
50 cm na něm plála…
Příspěvek upraven 19.12.18 v 19:42
@Cterka Zalezi na velikosti miminka. Mala mela 4 kila. Vel.56 jsem mela jeden overal, vydrzel ji dva tydny.
62 ji byla zezacatku trochu vetsi, spis delsi, ale rychle do ni dorostla.
Já jsem poslechla rady ať kupuju větší až od vel 62 no a pěkně jsem se divila když jsme si dítě vezli domů a venkovní overal mu byl obrovský. Takže doporučuji pár kousků vel 56 nosil to asi měsíc. Porodní váhu měl 3,5.
Ahojky měla bych dotaz čekáme první miminko tak jsem krapet nervózní z toho co vlastně vše potřebuji na internetu je toho hafu ale co opravdu využiji??narodit se nám má koncem března. Hlavně mě nejvíce trápí jaké velikosti zatím mám vše 62 a 68 každý říká ať nekupuji menší než 62 že se to nevyplatí co myslíte vy? Má cenu kupovat 50-56? Děkuji