Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebuji poradit s nákupem dvou sedaček 15-36kg. Děti jsou zatím v römer king plus, ale jsou jim už malé a za pár měsíců nám přibude ještě vajíčko(které až prcek vyroste vyměníme za jednu römerku). Máme opel vectra c. Původně jsem chtěla zase römer, nevím, ale jak s prostorem. Chci kupovat na netu a v obchodě se vůbec netvářili, když jsem chtěla jen zkoušet a ne kupovat.. Mohl by někdo poradit?
Ahoj, my budeme tohle řešit za pár měsíců taky ![]()
Sice ti neporadím jakou sedačku, ale ve Zlíně je obchod http://www.kocarky-zlin.cz/ a pan prodavač je hodně ochotný, určitě by šlo domluvit vyzkoušení sedaček přímo v autě.
Ahoj, tak já stejnou situaci řešila teďka
nemáme opla, a le oktávku v kombíku a zjistila jsem, že pokud nechci naprosto šitový autosedačky, asi to tam nenarvu. nevím, jak starý máš děti. já mám dvouletýho v maxi cosi tobi a čtyřletou v maxi cosi rodi. měla jsem taky romerku 15 -36 kg, ale byla hodně široká, tak jsem koupila ještě tu MC rodi. vajíčko mězi to sice narvu, a le je to tam tak natěsno, že raději vozím vajco ve předu a když jedeme všichni, tak jednu namačkaná já vzadu mezi sedačkama. nehledě na to, že nemám moc nervy na to, aby dvouletej třeba nedal mimču něco k jídlu nebo tak ![]()
My jsme měli v autě - vajíčko MC, sedačku Chicco key 1 a Britax Evolva 2-3 (dneska je to Romer adventure). Teď vozím chicco key 1, MC Tobi a Britax a vejdou se tam sice jen tak tak, ale vejdou. Máme renault Megane.
Přijde mi z těch sedaček ta Romer adventure nejmenší ![]()
Díky moc všem, půjdu to vše nastudovat. Obchod ve Zlíně znám, zajedu tam, snad pořídíme. Díky.
Aničkakytička děti mám staré přes 3 a půl roku, je to děsné něco vymyslet, vajíčko budeme potřebovat až za pár měsíců, ale ty 15-36 musím sehnat už teď, no nevím si vůbec rady. Koupit se dá vše, ale aby se to vešlo…a teď babo raď
![]()