Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Fare, Superfit jsou přehnaně drahé. Jako za zimní jsem to ochotná dát, ale za bačkory ne.
Ráda bych se optala - jaké bačkory nosí Vaše starší děti 3. - 4. třída.
Syn (3.třída) má velikost nohy 36/37 - koukal jsem v CCC, Baťa a tam už tuto velikost nevedou (navíc mají docela infantilní obrázky, což už syn opravdu nechce). Přemýšlela jsem i o zdravotních pantoflích, ale nevim zda je to do školy vhodné…
Budu ráda za každou radu…protože zaří se nějak rychle blíží…
Holka měla balerinky. Některé děti cvičky alá jarmilky. A myslím, že ve 4. už začínaly nosit crosky
@alli_li od 35 už to je fakt bída. Většinou už děti nosí pantofle nebo crocsy. Někdo sandále. Holky balerínky.
@alli_li od této velikosti crocsy.. Protože jsme nic jiného nesehnali ![]()
@alli_li holce vel. 37, jsem teďdo 3.třídy v CCC kupovala v oddělení pro dospělé, něco jako balerinky nebo lepší cvicky s gumovou podrážkou… V dětském největší vel. 36, takže malé:zed: tak třeba bys našla něco v pánském oddělení…
@alli_li píše:
Ráda bych se optala - jaké bačkory nosí Vaše starší děti 3. - 4. třída.
Syn (3.třída) má velikost nohy 36/37 - koukal jsem v CCC, Baťa a tam už tuto velikost nevedou (navíc mají docela infantilní obrázky, což už syn opravdu nechce). Přemýšlela jsem i o zdravotních pantoflích, ale nevim zda je to do školy vhodné…
Budu ráda za každou radu…protože zaří se nějak rychle blíží…
My máme Ciciban
Jiné už nekupuji. Ale zatím max 33
36 ale mají také ![]()
Syn jde do 3.třídy, má velikost bot 38 (měl odklad, je mu 9let) a má jako přezůvky sandále Keen seacamp. Většinou to vychází tak, že přes školní rok je má jako přezůvky a na léto potom jako klasické sandály na ven a od září má zas nové.
Dcery maji supaky/ pantofle. Uz nechteji uzavrene papuce, ze je jim v tom horko.
Nekdo pouziva sandaly, ze jsou to papuce.
Taky jsem se v Decathlonu divala, ze jim vezmu do skoly sandaly, ale nechteji. Prvnak bude mit klasicke papuce a starsi deti supaky.
@Kelsey dobrá terminologie bot
Odkud to jsi? Tady u nás na západě by tohle nikdo neřekl.
A to druhé slovo než papuče je šupáky? Jak tam nemáš háčky a čárky, tak si nejsem jistá. To znamená pantofle?
(jak tam máš to /, tak nevím, zda značí NEBO nebo NEBOLI) ![]()
Syn nosí od 3.tridy zdravotní pantofle, sehnali jsme loni v Tesco, letos v Deichmann pantofle k bazénu.
Dcera necelých 11 let, 5.třída, bude mít klasické bačkorky od Superfit, ty holčičí vypadají skoro jako baleríny a překvapilo mě, že i ve 37ce byl výběr vzorů. Bude mít takovéhle, vybrala si je: https://www.footway.cz/…ocean-1.html?…