Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pouzili jsme normalni namichany Primalex na barvu kterou jsme chteli, dobre kryje a barev maji spousty ![]()
A jak velke baleni jste kupovali? zas at toho neni zbytecne moc od kazde barvicky.Taky si rikam klasicky primalex.
My jsme to řešili 3D dětskými nálepkami. Dělají se opravdu v mnoha motivech a jsou pěkné
@NikiRusicova píše:
A jak velke baleni jste kupovali? zas at toho neni zbytecne moc od kazde barvicky.Taky si rikam klasicky primalex.
Nechali jsme si namichat to nejmensi mozne baleni, byl toho malicky kyblik, podle me tak 2 litry, ale jista si nejsem. Barva vzdycky odpovidala vzorniku a primalex skvele kryje a nikde to neteklo…
Jo a abysme se vyhnuli velkem mnozstvi zbytku, vybirali jsme barvy co se daly pouzit i jinde nebo na opravy
@Litania píše:
My jsme to řešili 3D dětskými nálepkami. Dělají se opravdu v mnoha motivech a jsou pěkné
A kde jste je porizovali? Take me to napadlo, ale nic pekneho jsem nevidela?
@NikiRusicova v Tescu nebo v nákupákách jak jsou knihkupectví, také se dají sehnat v papírnictví a někdy je mají i v hračkářství.
Ahoj. M namalovali klasickými temperami viz obrazek nadherne to slo. Jinak pak jsme to jeste prelakovali lakem aby to melo lesk a kdyby nahodou malou napadlo lizat zed
ma jeste pres celou jednu zed a pak nad postely, vse velke a stacilo jedno velke a jedno male baleni temper cca 150kč
@nymphy píše:
Ahoj. M namalovali klasickými temperami viz obrazek nadherne to slo. Jinak pak jsme to jeste prelakovali lakem aby to melo lesk a kdyby nahodou malou napadlo lizat zedma jeste pres celou jednu zed a pak nad postely, vse velke a stacilo jedno velke a jedno male baleni temper cca 150kč
Pekne! Sikovna maminka ![]()
Díky, ale nebudu se chválit praci nekoho jineho
Obrysy mi dělala jedna známa já jen vymalovávala ![]()
Jsem fakt nadsena jak se ji to povedlo ![]()
@nymphy píše:
Díky, ale nebudu se chválit praci nekoho jinehoObrysy mi dělala jedna známa já jen vymalovávala
Jsem fakt nadsena jak se ji to povedlo
Jakým lakem jste přetírali obrázky? Moc děkuji za radu.
Chtela bych se zeptat maminek, co s tim maji zkusenost, jake barvicky pouzivaly na malovani na zed. A kde se daji koupit? Chtela bych male okraslit pokojicek nejakyma postavickama.Diky za tipy