Jake barvy máte dětský pokojík - dívčí?

272
9.7.13 17:43

jake barvy mate detsky pokojik?divci?

Ahoj holky jen tak pro zajimavost jak jste se rozhodovaly pri volbe barev do detskych pokojiku? ja zvolila trojkombinaci sten a vysledek moc hezky jedna se sytejsi odstin ruzove s pistaciovou a bilou :D tak me napadlo jak to mate vy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10872
9.7.13 17:48

Podobně… růžovo-zeleno-bílý pokoj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.7.13 17:49

:mavam: Ahoj. Mame dcerku (4r), pokojicek ma udelany jako morsky svet - tapety podmorskeho sveta - rybicky, koraly, atd… Takze az bude starsi, bude to vypadat porad „cool“ :) Nabytek ma obyc, jen jsem ho pretrela na bilo/svetloulince modrou, aby to ladilo s "morem'. Jinak pred tim mela klasika holcici svetle ruzova vs. tmavejsi fialova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.13 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.13 17:58

Také hlásím růžovo-zeleno-bílý pokojíček :potlesk: :potlesk:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.13 17:58

@Barčí1411 jo to je super ja to az tak do budoucna neresila male jsou 3 tak zatim tak…ale urcite to je moc hezky resene :D o lila s tmave fialovou premyslim do loznice k bilemu nabytku a tmave hnedym parketam :) jinak u male mam jednoduchy nabytrk vetsi postel a hezky vypadaji proutene policy ikea :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.13 18:01

@Kasperle jj a vypada to super :D jsem rada ze jsem se tak rozhodla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.7.13 18:07

@Maripossa krasne sladene to mas a i ta predstava - my mame loznici tmavy nabytek a zelene doplnky (ruzne odstiny zelene), kremovou zelenou na zdech + koberec svetle zeleny - meli jsme tam svetle parkety a to by nebylo hezky, ale tuhle kombinaci zboznuju :lol: Ja uz tolikrat predelava nasi Emce pokojik a ted jsem si rekla, ze uz nebudu tolik predelavat, pak si holky muzou samy predelat, ale na par let jim ten pokojik tak vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.13 18:20

JJ je to opravdu paráda, já jsem nechtěla takový ten přeslazený růžový holčičí pokojíček a ta zelená tomu dodala úplně jiný vzhled, vypadá moderně a přitom příjemně a útulně. Každým dnem už se naše malá narodí tak už se těším, že budeme pokojíček konečně používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.13 18:28

@Barčí1411 jee zelena je super a navic uklidnujici urcite to pusobi moc teple zvlast kdyz mate I koberec :) ja jsem taky mockrat predelavala a nakonec jsme se prestehovali a tak jsem se mohla vyradit znova a doufam ze na delsi dobu toho zanecham :lol: alespon u te male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.7.13 18:53

@Maripossa no, my meli ty parkety svetly, tak by to nebylo hezky a ten koberec tomu dodal to teplicko domova. V pokojicku u Emci zatim koberecek neni, ale premyslime o nem taky, jenomze nemam napad, jakou barvu by mel mit - modry ne, to by bylo premodreno, bily - nejsem blazen, jsem matka od ditete a dalsiho na ceste a je vseobecne znamo, ze nejstastnejsi dite je to nejspinavejsi :lol: Tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.7.13 18:56

Obě děti mají pokojíčky v podkroví, šikminy jsou obložené světlými palubky a strop je bílý. Dcerka má růžový koberec a růžové doplňky povlečení a kluk má modrozelený koberec a zelené doplňky. Díky těm kobercům a palubkám a střešním oknům jsou to utulné pokojíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.7.13 19:17

Máme holčičku a malovali jsme na růžovo. Povedl se nám namíchat super odstín, každý to chválí. Ale záleží co se komu líbí, my jsme byli pro holčičí klasiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.7.13 21:19

Pokojik pro holky je vymalovan stredne ruzovou, bily nabytek, pistaciovy kusovy koberec s dlouhym vlasem a stredne hneda plovoucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.1.14 14:33

Dělám dceři nový pokojíček (5let). Nábytek bílý, a stěny něco růžového a k tomu vybírám další barva (nabízí se zelená, žlutá, fialová, ale zdá se mi to už strašně okoukané…). Myslíte, že by se k růžové hodila nějaká teplá hnědá barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí