Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky jen tak pro zajimavost jak jste se rozhodovaly pri volbe barev do detskych pokojiku? ja zvolila trojkombinaci sten a vysledek moc hezky jedna se sytejsi odstin ruzove s pistaciovou a bilou
tak me napadlo jak to mate vy…?
Ahoj. Mame dcerku (4r), pokojicek ma udelany jako morsky svet - tapety podmorskeho sveta - rybicky, koraly, atd… Takze az bude starsi, bude to vypadat porad „cool“
Nabytek ma obyc, jen jsem ho pretrela na bilo/svetloulince modrou, aby to ladilo s "morem'. Jinak pred tim mela klasika holcici svetle ruzova vs. tmavejsi fialova ![]()
@Barčí1411 jo to je super ja to az tak do budoucna neresila male jsou 3 tak zatim tak…ale urcite to je moc hezky resene
o lila s tmave fialovou premyslim do loznice k bilemu nabytku a tmave hnedym parketam
jinak u male mam jednoduchy nabytrk vetsi postel a hezky vypadaji proutene policy ikea ![]()
@Kasperle jj a vypada to super
jsem rada ze jsem se tak rozhodla..
@Maripossa krasne sladene to mas a i ta predstava - my mame loznici tmavy nabytek a zelene doplnky (ruzne odstiny zelene), kremovou zelenou na zdech + koberec svetle zeleny - meli jsme tam svetle parkety a to by nebylo hezky, ale tuhle kombinaci zboznuju
Ja uz tolikrat predelava nasi Emce pokojik a ted jsem si rekla, ze uz nebudu tolik predelavat, pak si holky muzou samy predelat, ale na par let jim ten pokojik tak vydrzi ![]()
JJ je to opravdu paráda, já jsem nechtěla takový ten přeslazený růžový holčičí pokojíček a ta zelená tomu dodala úplně jiný vzhled, vypadá moderně a přitom příjemně a útulně. Každým dnem už se naše malá narodí tak už se těším, že budeme pokojíček konečně používat.
@Barčí1411 jee zelena je super a navic uklidnujici urcite to pusobi moc teple zvlast kdyz mate I koberec
ja jsem taky mockrat predelavala a nakonec jsme se prestehovali a tak jsem se mohla vyradit znova a doufam ze na delsi dobu toho zanecham
alespon u te male…
@Maripossa no, my meli ty parkety svetly, tak by to nebylo hezky a ten koberec tomu dodal to teplicko domova. V pokojicku u Emci zatim koberecek neni, ale premyslime o nem taky, jenomze nemam napad, jakou barvu by mel mit - modry ne, to by bylo premodreno, bily - nejsem blazen, jsem matka od ditete a dalsiho na ceste a je vseobecne znamo, ze nejstastnejsi dite je to nejspinavejsi
Tak nevim ![]()
Obě děti mají pokojíčky v podkroví, šikminy jsou obložené světlými palubky a strop je bílý. Dcerka má růžový koberec a růžové doplňky povlečení a kluk má modrozelený koberec a zelené doplňky. Díky těm kobercům a palubkám a střešním oknům jsou to utulné pokojíčky.
Máme holčičku a malovali jsme na růžovo. Povedl se nám namíchat super odstín, každý to chválí. Ale záleží co se komu líbí, my jsme byli pro holčičí klasiku ![]()
Pokojik pro holky je vymalovan stredne ruzovou, bily nabytek, pistaciovy kusovy koberec s dlouhym vlasem a stredne hneda plovoucka
Dělám dceři nový pokojíček (5let). Nábytek bílý, a stěny něco růžového a k tomu vybírám další barva (nabízí se zelená, žlutá, fialová, ale zdá se mi to už strašně okoukané…). Myslíte, že by se k růžové hodila nějaká teplá hnědá barva?