Jake barvy máte dětský pokojík - dívčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
2.1.14 14:42

@befana
Já mám růžovo-fialovo-tyrkysovo-hnědou. Takhle to zní šíleně, ale ve finále to vypadá moc hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.1.14 14:42

Myslím, že určitě. Ono jde hodně o to, pohrát si s odstíny. Dokážu si představit krásnou jemnou růžovou, ale i kýčovitou křiklavou růžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
2.1.14 14:44

@befana V Ikea jsem viděla vzorový pokojík - bílá, růžová, šedá. Hezké. Hnědá by byla myslím taky pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
2.1.14 14:46

Růžová ty namíchané barvy jsou teď levné a dobře se natírají a stačí jen dvě vrstvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869

Urcite. Hneda a ruzova se v interierech kombinuje casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@bimbama
Přesně tak je to hodně o odstínech.

@befana

Ale teď jsem u kamarádky viděla krásnou okrovou a měla jí namíchanou z Hornbachu, tak se zkusit podívat tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.1.14 15:02

My mame normalne bile zdi a na jedne stene tapetu s detskym motivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
2.1.14 15:06

@befana hneda s ruzovou je moc pekna, jak tady nekdo psal, dokazu si predstavit jak jemne ruzovou tak syte ruzovou, my mame hnedou se zlutou, takovy neutral.
Tady mas priklad tve kombinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.1.14 15:13

My máme pro dcery pokojík fialový Minnie a malinový Minnie a k tomu bílý nábytek z ikey, tím, že jsou ty barvy a stěny tak výrazné tak nábytek hezky vynikne
každá má na jedné stěně ručně malované obrázky a velkou nálepku Minnie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.1.14 16:21

@marfra děkuju! takové barvy bych si cca představovala. Jen s tou hnědou se asi bude muset opatrně, aby to nebylo moc tmavé.
Já našla ještě kombinaci s výraznou růžovou, no, a pak se mi líbia ještě růžovo-tyrkysová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.1.14 17:01

Tapety s kombinací vínové, nábytek bílý, červený a šedý. Část pro puberťačku a část pro malou…
Dalo mi to fušku, abych skloubila tak velký věkový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.1.14 17:31

Teda Panndo,
ten pokojík je úžasný :potlesk: :potlesk: :potlesk:. Už dlouho jsem nic tak krásně sladěného neviděla :palec:. Máš moc hezký vkus ;)

Loni jsem taky řešila pokojíky pro holky 8 a 12 let. Do té doby bydlely spolu, ale pak šly každá do svého a my jsme si udělali ložnici v podkroví.
Mladší chtěla pokojík do fialova - to nebyl problém, ale starší si vymyslela pokoj do červena. No, měla jsem z toho strach, že to bude mít tmavé a nakonec jsem jí to rozmluvila a má ho žluto-terakotový. Ale když vidím, jak to mají tvoje holky krásné, skoro toho začínám litovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.1.14 18:20

@Peggi Děkuji… Seděla jsem na netu snad 4 měsíce v předstihu, stále přemýšlela, nic mě nenapadalo. Dříve byl pokojík ze starých skříní, starší ho měla sama, páč mladší byla ještě v ložnici. Aůle museli jsme ji přesunout už. Nakonec jsem narazila u nás v práci na tuto tapetu, dokázala jsem si to vše už dobře představit. Takže jsem se pak vrhla na škrabání, malování, tapetování, můž muž pomohl a udělal sponzora na nábytek :mrgreen:
No, výsledek je tento, protože měli výprodeje v Ikei, takže super. Postel je velká 140×200cm, malá má ještě stále tu menší, ale časem dostane taky 90×200cm. Nejlépe také bílou. Jo a každá má svůj stůl..
A mají i více místa v pokoji, za dveřma mají velikou skříň napůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.1.14 19:34

@pannda jé, tak tuhle tapetu, akorát kolečka do tyrkysova-modra, má ted dcera v pokojíčku (budeme se stěhovat). Máme ji z Hornbachu :)
Máte to krásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.1.14 19:56

My máme zatím jeden pokojík hrací a jen na spaní.
Jinak jsou pokoje úplně stejné liší se jen barvou stěny a dekorací na stěně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí