Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@befana
Já mám růžovo-fialovo-tyrkysovo-hnědou. Takhle to zní šíleně, ale ve finále to vypadá moc hezky ![]()
Myslím, že určitě. Ono jde hodně o to, pohrát si s odstíny. Dokážu si představit krásnou jemnou růžovou, ale i kýčovitou křiklavou růžovou.
@befana V Ikea jsem viděla vzorový pokojík - bílá, růžová, šedá. Hezké. Hnědá by byla myslím taky pěkná.
Růžová ty namíchané barvy jsou teď levné a dobře se natírají a stačí jen dvě vrstvy
@bimbama
Přesně tak je to hodně o odstínech.
Ale teď jsem u kamarádky viděla krásnou okrovou a měla jí namíchanou z Hornbachu, tak se zkusit podívat tam ![]()
My mame normalne bile zdi a na jedne stene tapetu s detskym motivem.
@befana hneda s ruzovou je moc pekna, jak tady nekdo psal, dokazu si predstavit jak jemne ruzovou tak syte ruzovou, my mame hnedou se zlutou, takovy neutral.
Tady mas priklad tve kombinace ![]()
My máme pro dcery pokojík fialový Minnie a malinový Minnie a k tomu bílý nábytek z ikey, tím, že jsou ty barvy a stěny tak výrazné tak nábytek hezky vynikne
každá má na jedné stěně ručně malované obrázky a velkou nálepku Minnie.
@marfra děkuju! takové barvy bych si cca představovala. Jen s tou hnědou se asi bude muset opatrně, aby to nebylo moc tmavé.
Já našla ještě kombinaci s výraznou růžovou, no, a pak se mi líbia ještě růžovo-tyrkysová
Tapety s kombinací vínové, nábytek bílý, červený a šedý. Část pro puberťačku a část pro malou…
Dalo mi to fušku, abych skloubila tak velký věkový rozdíl.
Teda Panndo,
ten pokojík je úžasný
. Už dlouho jsem nic tak krásně sladěného neviděla
. Máš moc hezký vkus ![]()
Loni jsem taky řešila pokojíky pro holky 8 a 12 let. Do té doby bydlely spolu, ale pak šly každá do svého a my jsme si udělali ložnici v podkroví.
Mladší chtěla pokojík do fialova - to nebyl problém, ale starší si vymyslela pokoj do červena. No, měla jsem z toho strach, že to bude mít tmavé a nakonec jsem jí to rozmluvila a má ho žluto-terakotový. Ale když vidím, jak to mají tvoje holky krásné, skoro toho začínám litovat ![]()
@Peggi Děkuji… Seděla jsem na netu snad 4 měsíce v předstihu, stále přemýšlela, nic mě nenapadalo. Dříve byl pokojík ze starých skříní, starší ho měla sama, páč mladší byla ještě v ložnici. Aůle museli jsme ji přesunout už. Nakonec jsem narazila u nás v práci na tuto tapetu, dokázala jsem si to vše už dobře představit. Takže jsem se pak vrhla na škrabání, malování, tapetování, můž muž pomohl a udělal sponzora na nábytek ![]()
No, výsledek je tento, protože měli výprodeje v Ikei, takže super. Postel je velká 140×200cm, malá má ještě stále tu menší, ale časem dostane taky 90×200cm. Nejlépe také bílou. Jo a každá má svůj stůl..
A mají i více místa v pokoji, za dveřma mají velikou skříň napůl
@pannda jé, tak tuhle tapetu, akorát kolečka do tyrkysova-modra, má ted dcera v pokojíčku (budeme se stěhovat). Máme ji z Hornbachu ![]()
Máte to krásný!
My máme zatím jeden pokojík hrací a jen na spaní.
Jinak jsou pokoje úplně stejné liší se jen barvou stěny a dekorací na stěně
.