Jaké botičky nebo capačky pro 10měsíční dítě?

1322
8.1.12 22:37

Jaké botičky nebo capačky pro 10 měsíční dítě?

Prosím, poraďte, jaké botičky nebo capačky pro 10 měs. dítě? Dnes jsme byli v Tescu a jiných obchodech a zkoušeli malému botičky i capačky různých velikostí a on nic neobuje, má vysoký nárt. Máme jedny capačky na doma velikost 22-23, dole je kožená podrážka a jinak to vypadá jak ponožka, takže to nějak natáhne na nohy. Ale vůbec nevím, co obléknout ven, když má kombinézu (tu mimochodem také sehnat nemohu v obchodě, všude v Tescu jsou velikosti pouze do 86). Hlavně mu nemohu koupit botičky přes net, protože ani v obchodě mu nic nesedí. Máte nějaký tip na dobré capačky, které jsou široké nebo co se dá v zimě do kočárku ke kombinéze? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stara baba
8.1.12 22:41

My sme v 10 mesiacoch mali capacky na snurovanie DPK, sirsi strih, ale to sa uz chodilo, potrebovali sme ozajstnu podrazku a pevny kotnik :think: A bolo leto :think:

http://www.dpk.cz/…-sirsi-strih

• Citovat
  • Upravit
4989
8.1.12 22:45

ja mam 11mesicniho prcka a capacky na zimu ke kombineze mi prijdou zbytecne. pokud je v kocarku v pytli botky nepotrebuje, davam silne ponozky. kdyz jdem na zahradu ma „kozacky“- teple vyssi botky s koziskem. doma backorky.
s vysokym nartem neporadim, problem nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
8.1.12 22:46

Nepíšeš, jestli prcek chodí? Předpokládám, že jo, když scháníš botičky, nejlíp je jít do specializovaných krámů s dětskou obuví ( u nás Stonožka, Žirafka, nevím, jestli se tak jmenují po celé republice) nebo do zdravotních potřeb. Všude většinou poradí a vyzkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.1.12 22:48

Chodí za ruce, sám ještě ne. No já chtěla něco, aby mohl doma s chodítkem lítat a taky ven ke kombinéze, aby mu nebyla zima na nohy. Máme pletené teplé, ale i tak se mi to zdá, že mu je zima na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.1.12 22:49

Já mám pro malou tyhle flísový capáčky http://www.capacky-puncochacky.cz/…ackurky.html, ale nejsou na chození. Do Manducy a kočárku dobrý, teplý. Na chození má normální botky a ty dávám jen když plánuju, že ji někde postavím nebo je vezmu na přezutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.1.12 22:54
hofka píše:
Já mám pro malou tyhle flísový capáčky http://www.capacky-puncochacky.cz/…ackurky.html, ale nejsou na chození. Do Manducy a kočárku dobrý, teplý. Na chození má normální botky a ty dávám jen když plánuju, že ji někde postavím nebo je vezmu na přezutí.

Hmm, moc hezké, ale opět malé :( Máme asi obra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 23:20

Zatím ávám teplé ponožky froté, stejně je v pytli nebo dece a sebou beru, a když ho chci postavit tak dávám obyč. papučky s žirafkou na šněrování, mám stejný problém, nic neobujem a takhle super, sice to není až tak šik, ale sedí dobře i v chodítku drží a mají pevný kotník a neklouzavou podrážku. Doporučuji vyzkoušet myslím, že třeba Baťa je má. A nebo koupit něco na suchý zip přes nárt, typu tenisek nebo botasek, také nám drží, ale ty máme větší a až na jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.1.12 23:22
Ivana_xxx píše:
Zatím ávám teplé ponožky froté, stejně je v pytli nebo dece a sebou beru, a když ho chci postavit tak dávám obyč. papučky s žirafkou na šněrování, mám stejný problém, nic neobujem a takhle super, sice to není až tak šik, ale sedí dobře i v chodítku drží a mají pevný kotník a neklouzavou podrážku. Doporučuji vyzkoušet myslím, že třeba Baťa je má. A nebo koupit něco na suchý zip přes nárt, typu tenisek nebo botasek, také nám drží, ale ty máme větší a až na jaro

A jak to vypadá ty papučky s žirafkou? Na suchý zip jsme už zkoušely snad všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 23:22

ještě doplním, taky jsme zkoušeli všechno možné i v Tescu, tam jsem koupila ty froté ponožky, více párů dohormady a za hubičku. Ale už je nenarveme zase do těch papuček. Do papuček třeba s nožičkou v punčocháčích, ty drží a sedí super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.1.12 23:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 23:25

Ano něco takového, ale kotníkové, plné, bez otevř.špičky a na šněrování uprostřed. Já je dostala, moc se mi nelíbily, ale ty nám překvapivě sedí. Ta žirafka, to je, že je zdravotně nezávadná ta obuv. Zkusil bych klidně i něco koženého kotníkového na to šňěrování, to by taky nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 23:33

Zadala bych na mmb „první botičky“, snad tam něco vybereš. Každopádně zkus toho Baťu, tam tu klasiku - papučky, myslím mají. Ale vyzkoušejte pouze plné a kotníkové, ne na zimu s tím větráním…:))
Přeji hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.1.12 09:01

Ahoj,
kupovala jsem dětem tyhle capáčky a vždy jsem byla spokojená. Krásně drží a materiál je super. Můžeš koupit i větší a ony se přizpůsobí nožičce. http://www.nanozicky.cz/snuggle-feet-2/ A paní tam má i zateplené na ven. Jinak v tomhle věku jsem jim dávala jen teplé ponožky (pletené nebo froté) na punčohcy a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 10:58

na doma jsou nej klasicke backorky na zavazovani, mely by je mit snad v kazde obuvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková