Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip ![]()
můj tříletý syn má úzkou nohu tak jsem je chtěla raději vyzkoušet taky nevím jak odpovídají velikosti ![]()
kupuji je na mimibazaru
a napiši ti stelku vložky, takže v pohodě
KUPUJU NA BACKORKY.CZ, LZE VYZKOUSET A VYZVEDNOU OSOBNE. PANI JE MOC FAJN…kus caps, pardon
![]()
Ahoj, je to metro Hůrka nebo i Nové Butovice jsou poblíž, obchůdek je v paneláku,kousek od metra, ulice Blatného, paní má i www stránky, je nadšenec do značky Befado, má toho opravdu hodně.Má ale myslím upravenou pracovní dobu, je tam pouze odpoledne - lze případně zjistit na Těch stránkách.
kmartina píše:
maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip
Švagrová je kupuje na poliklinice modřany - přímo tam je ňákej krámek s dětskou obuví
Kupuji na obuvdirrovi.cz, mají super ceny a často si zde koupím i pro sebe ![]()
Ahojky holky, prosím o radu, ve které kamenné prodejně v Praze (abych je mohla malému vyzkoušet) lze koupit bačkory Befado, ideálně Praha 7, 8, 9 nebo blízko centra. Díky moc za tipy! ![]()
http://www.befado.cz/kontakt.html - já jsem psala zde na e-mail a paní mi druhý den napsala seznam prodejen, kam v našem okolí dodávají ![]()
@kmartina píše:
maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip
já je kupuji na Praze 7 www.detskeboty.cz, dají se objednat, vyzkoušet a popřípadě zanechat na krámě ![]()
Tam jsem dneska byla, ale v nasi velikosti nic nemaji, pry az koncem ledna, ale to je pozde ![]()
Ale diky ![]()
@Eva 13 píše:
já je kupuji na Praze 7 www.detskeboty.cz, dají se objednat, vyzkoušet a popřípadě zanechat na krámě
@Saffiraa můžeš vyzkoušet třeba i dívčí, jen kvůli té velikosti, a pak objednat přes net
na netu je hromada vzorů, za to v obchodě měli jen dva v naší velikosti a pro mě nepěkný.. a jako bonus jsem ještě nějakých 70 Kč ušetřila ![]()