Kde koupit bačkůrky Befado?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
6.1.12 15:22

kde koupit bačkůrky befado

maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veronikamayerova
6.1.12 15:25

v Praze nevím,ale mají je na mimibazaru..,

• Citovat
  • Upravit
100
6.1.12 15:29

můj tříletý syn má úzkou nohu tak jsem je chtěla raději vyzkoušet taky nevím jak odpovídají velikosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
6.1.12 15:53

kupuji je na mimibazaru :) a napiši ti stelku vložky, takže v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
6.1.12 16:21

KUPUJU NA BACKORKY.CZ, LZE VYZKOUSET A VYZVEDNOU OSOBNE. PANI JE MOC FAJN…kus caps, pardon :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.1.12 13:58

děkuji moc za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.1.12 09:50

Botička Blatnička Praha 13

Ahoj, je to metro Hůrka nebo i Nové Butovice jsou poblíž, obchůdek je v paneláku,kousek od metra, ulice Blatného, paní má i www stránky, je nadšenec do značky Befado, má toho opravdu hodně.Má ale myslím upravenou pracovní dobu, je tam pouze odpoledne - lze případně zjistit na Těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.1.12 00:08
kmartina píše:
maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip :mavam:

Švagrová je kupuje na poliklinice modřany - přímo tam je ňákej krámek s dětskou obuví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.1.12 15:18

Kupuji na obuvdirrovi.cz, mají super ceny a často si zde koupím i pro sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
28.12.13 17:32

Ahojky holky, prosím o radu, ve které kamenné prodejně v Praze (abych je mohla malému vyzkoušet) lze koupit bačkory Befado, ideálně Praha 7, 8, 9 nebo blízko centra. Díky moc za tipy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
28.12.13 17:47

http://www.befado.cz/kontakt.html - já jsem psala zde na e-mail a paní mi druhý den napsala seznam prodejen, kam v našem okolí dodávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.12.13 18:19
@kmartina píše:
maminky poradíte kde v Praze nejlépe v Praze 4 prodávají bačkůrky Befado? díky všem za tip :mavam:

já je kupuji na Praze 7 www.detskeboty.cz, dají se objednat, vyzkoušet a popřípadě zanechat na krámě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
28.12.13 18:29

Tam jsem dneska byla, ale v nasi velikosti nic nemaji, pry az koncem ledna, ale to je pozde :(
Ale diky :D

@Eva 13 píše:
já je kupuji na Praze 7 www.detskeboty.cz, dají se objednat, vyzkoušet a popřípadě zanechat na krámě :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
28.12.13 18:30

@Taara69 diky, zkusim tam pisnout :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.12.13 22:38

@Saffiraa můžeš vyzkoušet třeba i dívčí, jen kvůli té velikosti, a pak objednat přes net ;) na netu je hromada vzorů, za to v obchodě měli jen dva v naší velikosti a pro mě nepěkný.. a jako bonus jsem ještě nějakých 70 Kč ušetřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková