Jaké botky koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
1.9.11 22:38

Jaké botky koupit?

Ahoj holky, dcera už nám začala sama chodit, tak bych jí chtěla koupit botičky na ven. Jen nevím, jaké koupit…mám kupovat přímo podzimní prakticky jen na 2 měsíce :nevim: . Nemáte některá typ na botičky, které jsou vhodné jak na podzim, tak do zimy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
1.9.11 22:47

Syn začal chodit přesně touto dobou loni. Koupila jsem mu ty první botičky s pružnou podrážkou. Na zimu by nebyly. On z nich stejně za 2 měsíce vyrostl, málem jsem musela kupovat ještě další na podzim. Ono u prvníchbotiček nemůžeš brát velký nadměrek, dítě, které začíná chodit by pak snadno zakopávalo. Navíc zimní boty rozhodně nebudou spoňovat hlavní požadavek pro první krůčky - pružná ohebná podrážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
1.9.11 23:22

Kup podzimni capacky, zavazovaci(takove ty prvni botky, treba z DPK, ti maji krasne mekke) na zimu budes urcite kupovat nove :mrgreen:, vyjde ti to akorat. Obe moje dcery mely v prvnim roce chozeni 5 velikosti bot, zacaly na 19 a ve stejnou dobu za rok mely 24(Viola uz by mohla mit klidne i 25 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.9.11 23:27

Ahoj, ja bych taky doporucila to DPK, jako prvni jsme meli tyto -
http://www.dpk.cz/eshop/capacky
jsou to skvely prvni boticky, pro Vas na ted idealni !

a po nich zimni tyto
http://www.dpk.cz/…8-tex-0812-5

myslim, ze i cenove jsou o.k., pri tech dnesnich cenach boticek :roll:

My tedy bot za prvni rok moc nemeli, snad troje :think: on chytal hysteraky pri zkouseni, takze jsem moc neexperimentovala a nosil vzdycky jen ty jedny, co zrovna mel, bohuzel. Noha mu roste docela pomalu, vsichni doma mame malou nohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
1.9.11 23:42

Ja myslim, ze s 3 pary bot na rok jste spis vyjimka potvrzujici pravidlo. :wink:
Ja mam pocit, ze se vetsine deti zvolni rust nohou az casem(nejcasteji ve skolce), u nas to stale jeste nenastalo. Moje starsi dcera jeste nikdy nemela dve sezony jedny boty a uz ma velikost 34. V necelych sedmi letech. Jeji kamaradky maji treba 30.Ale vetsina je nekde mezi a noha jim prestala rust tak rychle nekdy ve skolce. V trech letech, kdy sly do skolky, mela vetsina holcicek stejne cislo boty(casto se stavalo, ze mely deti boty uplne stejne, u backorek jich bylo klidne i nekolik, mame tu jen dva dobre obchody s detskou obuvi :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.9.11 07:02

Máme tyto a spokojenost největší, jsou kožené a měkké, krásně se ohýbají. Na zimu to ale rozhodně není, nebo tak…dokud nebude sníh - dá se to s nimi zvládnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.9.11 07:09

za nás musím říct, že prcci první boty klasické zimní neměli, starší měl rok v listopadu (chodil od desíti měsíců), koupila jsem kotníkové podzimní bez chlupu a měl je i celou zimu, ven jsme ho vozili prakticky pořád v kočáru, tekže do fusaku byly v pohodě
malá měla v zimě skoro rok a půl a taky se převážně vozila
koupila bych podzimní boty (nebo ty první capáčky DPK nebo podobné) a uvidíš na jak dlouho vám vydrží, je možné, že za 2-3 měsíce budeš kupovat další boty a to by ses rozhodla, jestli koupit obdobné, nebo klasické zimní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.9.11 08:21

My měli ty první capáčky od DPK a strašně se v nich potila malému noha. Zkusila bych možná spíš Fare.. A myslím, že toho venku v zimě fakt asi moc nenachodí, a když jo, tak hold koupíš..
Já se zamilovala do zimních Superfit, nevyjdou dráž než jiné, mají goretex a fakt nepromokly, stačily bohatě jedny, ani jsme neměli sněhule. Jinak superfity jsou krásně měkké i ostatní botky, ale jsou dražší..
Malý začínal na 19 někdy v 10 M a teď ve 2,5 letech budu kupovat 26..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.9.11 08:42

Hmmm tak nam se slavne Superfitky na horach promacely pri desti, takze ja na zimu kupuju snehule od Crocs - tam riziko promaceni neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
12262
2.9.11 08:44

myslím že je úplně zbytečné řešit zimní boty, protože my v době kdy malá začínala chodit měli každý měsíc novou velikost, malá začla chodit v březnu na vel. 19 a za těch 5 měsíců jsme teď na vel. 24 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.9.11 09:31
mroe píše:
Ja myslim, ze s 3 pary bot na rok jste spis vyjimka potvrzujici pravidlo. :wink:

:lol: to mas pravdu, no ja to spis myslela jako povzdechnuti, ze jsem se nemohla moc rozmachnout v tom vybirani a nakupovani, protoze obcas tady ctu jak deti maji boticky na hriste, boticky svatecni, sandalky, tenisky na odrazedlo, holinky atd proste x paru boticek najednou - to u nas neexistuje, ma jedny a ty nosi ven (i do tanecnich :lol: ), protoze proste novy boty spatne prijima, dela sceny v krame atd., no hruza. Ale ted se to zlepsilo, zrovna min.tyden jsme koupili novy, a bylo to v pohode, tak doufam, ze uz to pominulo. mela jsem tu o tom i diskusi, bylo to fakt peklo s botama :zed:
Ale zase usetrim :lol:
Treba sandalky jeste nemel :oops: prvni dve leta nechodil, a ted je nesnesl na noze, vubec jsem je nekupovala, mel takovy s paskem pres nart, ale plny. Takze rozkosny pidi sandalky u nas taky nebyly :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.9.11 09:46
nakukovatelka píše:
Ahoj, ja bych taky doporucila to DPK, jako prvni jsme meli tyto -
http://www.dpk.cz/eshop/capacky
jsou to skvely prvni boticky, pro Vas na ted idealni !

a po nich zimni tyto
http://www.dpk.cz/…8-tex-0812-5

myslim, ze i cenove jsou o.k., pri tech dnesnich cenach boticek :roll:

My tedy bot za prvni rok moc nemeli, snad troje :think: on chytal hysteraky pri zkouseni, takze jsem moc neexperimentovala a nosil vzdycky jen ty jedny, co zrovna mel, bohuzel. Noha mu roste docela pomalu, vsichni doma mame malou nohu :lol:

tY PRVNÍ BOTIČKY MÁME, TAK SUPER, BUDEME ZATÍM CHODIT V TĚCH A PAK KOUPÍME AŽ NA ZIMU :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková