Jaké bydlení vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
30.8.15 15:16

Jaké bydlení vybrat?

Dobrý den, sousedka shání nové bydlení a jelikož od ostatních neustále vyzvídá rady a názory, hned mě napadlo, proč to rovnou nedát na emimino. V odkazech níže najdete nemovitosti, mezi kterými se momentálně rozhoduje. :D Moc díky za Vaše názory. ;)

PS: Mají čtyřletá dvojčátka (holky) a kluka na cestě. Počítají s výdaji do 2500000Kč. Chtějí spíše domeček než byt. Představují si spíše něco za méně peněz, co pak zrekonstruují k obrazu svému. Ve výdajích, které jsem napsala, už je s rekonstrukce započítána.

http://reality.idnes.cz/…ouce/7794860?…

http://reality.idnes.cz/…hora/7702398?…

http://reality.idnes.cz/…cice/7768754?…

http://reality.idnes.cz/…rska/7822864?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
851
30.8.15 15:29

Vážně si někdo pořídí barák podle toho, co mu poradí ženský na internetu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
30.8.15 15:33

@Ignácie Tak to těžko, ale na upozornění na nějaký potenciální problém to může být užitečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.15 15:44

Ten poslední určitě ne, tam by nechali peníze, ruce všechno a ještě by museli koukat na kolemjdoucí po ulici.
Já bych nebrala ani ten první. Vypadá, že tam bude vlhko, ale to už se dneska řešit každopádně dá. Práce je tam teda taky hodně. Budou mít tři děti, tak musí taky už uvažovat, jestli s nimi tolik práce zvládnou.
Ten druhý mi přijde předražený :think: Ale jinak vypadá taky celkem fajn.
Ten třetí se mi celkově docela líbí. Práce tam ještě nějaká je, nevypadá, že by tam něco hořelo (samo soudím z fotek), ale žít se tam v pohodě dá. Nemá nijak velkou zahradu no :?

• Citovat
  • Upravit
851
30.8.15 15:44

Já myslela, že potenciální problém by měl objevit stavař při prohlídce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.15 15:45

@Ignácie Víc očí, víc pohledů a postřehů. Já s tím nemám problém :nevim: Předpokládám, že nebudou vybírat formou hlasování :lol:

• Citovat
  • Upravit
12823
30.8.15 15:46

@RadkaCh Ten druhý je v „dražší“ lokalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.15 15:49

@Sany80s Beru. To já nedokážu posoudit, jsem odjinud a zas tak se o ceny nemovitostí nezajímám. Já to brala tak, že jsou +- ve stejných místech :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
30.8.15 15:56

Já radím řídit se i dle prodávající realitky…jsou tam realitky, od kterých bych nekupovala.

• Citovat
  • Upravit
27559
30.8.15 15:58

Poslední určitě ne to je ruina, jinak já bych brala ten třetí :think: a jedno osobní upozornění pokud budete kupovat od mm realit ověřit a prověřit, zda je nemovitost vůbec ještě v nabídce prodávají i to co už je prodané :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
30.8.15 15:58

Mně právě překvapilo, že z mého hlediska vlastně ani nejsou.
Ten druhý je vcelku blízko Brna a ještě k tomu na severní stranu.
První a poslední bych nebrala, vesnice jsou malinké a domy vypadají jako studna Na peníze, ten první obzvlášť, ten poslední má zase blbou polohu u silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.8.15 16:00

To je tady u nás :-D.
Bydlime jen o 5 km dal než je dům na tretim odkazu, vedle Mikulčice bydlime.
Mikulčice jsou moc pěkná obec a je dobře vybavena.
Ať se zaměří na vybavenost obce, my tu třeba máme vše co je třeba k životu skolku, školu, obchody vč. supermarketu, lékárnu, dr. atd. jezdí tu vlak i bus dostatečně. Taky jak obec pracuje pro občany.
Nesla bych do žádné zapadlé kde chcip pes :kytka:
My jsme na půl stejnou cestu máme do Hodonína i Břeclavi.
Ještě když ne novy tam co nejnovější dům hledat.

Příspěvek upraven 30.08.15 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.15 16:02

@Sany80s Já jsem právě na lokality moc nekoukala, protože podle jedné jsem naznala, že to tam neznám, tak k tomu moc postřehů nemám :lol: Max. že tam je určitě ještě větší hyc než tady u nás :lol: Jsem právě myslela, že se soustředili na nějakou vybranou lokalitu, ne že je všechno nějak zásadně jinde :lol:

• Citovat
  • Upravit
8921
30.8.15 16:03

První ne kvůli horší dostupnosti školky a školy, poslední ne kvůli stavu, druhý a třetí celkem jdou. Ten v té Černé Hoře je asi trochu nadhodnocený, ale zase asi bude v lepší lokalitě. Nevím, jak moc by rodině se třemi dětmi vyhovovalo žít úplně u hranic v koutku, kde mají rodiny atd…

Jinak ten dotaz zde chápu, já se taky už nějaký pátek poohlížím po realitách a kolikrát si někdo jiný všimne v inzerátu detailu či informace, která mi unikne a je fajn získat názor někoho nezaujatého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
30.8.15 16:07

Nemít kanalizaci je taky mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie