Jaké bylo vaše dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
30.11.23 15:25

Otázka je zvláštní, ale pokud ti to k něčemu bude, tak malá byla přes den hodná, usměvavá, ale před spaním cca do těch třech měsíců třeba i hodinový pláč. Pak s tím jednoho dne přestala a je usměvavá snad pořád, beru to ale, že máme štěstí na veselou povahu. Večer se nakojí a okamžitě spí. Sen každé mámy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.11.23 16:05

Hele kdyby ti umela říct co jí rozčiluje tak ti to řekne. Mimina prostě brečej, ječej, vrčej, prděj, krkaj, pijou kaděj a občas třeba spinkaj :nevim:
Jak se jí prez den třeba věnuješ? Nevím moje 4 měsíční dcera se téměř pořád směje, hrajeme si s hračkama, chodím s ní po bytě, chodíme ven a pořád na ni mluvím a kupodivu teda fakt brečí občas většinou když vydávám pomalu prso :nevim: ale asi to bude povahou bude po tátovi kliďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.23 16:38

Tak to u nás není usměvavá celý den. Možná tak max 20min z bdělého času.
Problém je v tom, že spí dobře pouze v noci. Přes den se i při 30min spánku budí, mrcasí se.
Věnuji se ji dost. Občas ji stačí pozornost a je bez pláče- někdy můžu i na chvíli něco udělat a neřve. Někdy od ní nemohu vůbec odejít no a někdy nepomáhá ani když jsem u ní a to mi přijde divné. Nepomáhá nic a z ničeho nic vřískot, až se dusí. Zkoušela jsem snad vše.

• Citovat
  • Upravit
16187
30.11.23 18:05
@Anonymní píše:
Tak to u nás není usměvavá celý den. Možná tak max 20min z bdělého času.
Problém je v tom, že spí dobře pouze v noci. Přes den se i při 30min spánku budí, mrcasí se.
Věnuji se ji dost. Občas ji stačí pozornost a je bez pláče- někdy můžu i na chvíli něco udělat a neřve. Někdy od ní nemohu vůbec odejít no a někdy nepomáhá ani když jsem u ní a to mi přijde divné. Nepomáhá nic a z ničeho nic vřískot, až se dusí. Zkoušela jsem snad vše.

A co přes den spolu děláte? Jak se zabavuje sama, nebo jak ji zabavuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí