Jak často pláče vaše 4měsíční miminko?

Anonymní
30.11.23 07:50

Jak často pláče?

Jak často pláče Vaše mimino do 4m? Náš neumí usnout sám, pláče když má hlad, když chce spát, nebo když ho ještě když úplně nespí odložím do postýlky. To beru jako normálku.

Ale nevím, proč se občas rozeřve u hraček, nebo u mě v náruči- přitom tam celou dobu byl v klidu. Jak se chovají vaše mimča?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3758
30.11.23 07:54

Furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35676
30.11.23 07:58
@Anonymní píše:
Jak často pláče Vaše mimino do 4m? Náš neumí usnout sám, pláče když má hlad, když chce spát, nebo když ho ještě když úplně nespí odložím do postýlky. To beru jako normálku.Ale nevím, proč se občas rozeřve u hraček, nebo u mě v náruči- přitom tam celou dobu byl v klidu. Jak se chovají vaše mimča?

Normální mimino. Neumí říct co chce tak řve. To je jeho způsob komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.11.23 09:36

Proč je to už asi šestá diskuse za dva dny? Zakladatelko, cítíš se v pořádku? Možná by to stálo za to se zamyslet nad tím, jestli třeba nepotřebuješ pomoc. Pokud jsi to pořád ta jedna a ta samá osoba (a ty diskuse jsou opravdu jako přes kopírák), tak si myslím že by bylo dobrý sehnat si terapii a zvážit návštěvu psychiatra - a to myslím v dobrým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8446
30.11.23 09:46
@Anonymní píše:
Jak často pláče Vaše mimino do 4m? Náš neumí usnout sám, pláče když má hlad, když chce spát, nebo když ho ještě když úplně nespí odložím do postýlky. To beru jako normálku.Ale nevím, proč se občas rozeřve u hraček, nebo u mě v náruči- přitom tam celou dobu byl v klidu. Jak se chovají vaše mimča?

Vždyť to je u miminek normální. Taky mi to připomíná jiné diskuze, kde se pláči dítěte zakladatelka strašně divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí