Jaké celoročky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
29.3.18 15:02

Jaké celoročky?

Prosím o názory na celoroční boty. Už nevím. Kupovali jsme většinou Superfit, ale nevyhovuje mi ta broušená kůže, jsme z 90%na vesnici a za týden jsou jak z popelnice. Potřebuju něco lépe omyvatelneho. Letos jsem koupila Keen outdoorové a budu po pár nosenich prodávat. Jsou příšerně tvrdé a špatně se mu v nich chodí. Teď uvažuji nad Fare nebo DD Step.
Co od nich chci? Aby byly dobré na údržbu. Aby byly ohebné. Aby byly dobré pro nohu.
Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
29.3.18 15:11

Zkus ještě Vikingy :-) Náš syn je s nimi velmi spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.3.18 15:12

Jdu na ně mrknout. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.3.18 15:45

Moje mala nosi bedy a taky jsme spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
29.3.18 16:14

@nini77 pokud sedí superfity tak ve fare bude ta noha šíleně lítat. Mladší syn a dcera mají už druhým rokem Cicibany, sedí jim krásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
29.3.18 16:30

@nini77 kluci nosi D. D.Stepy a jsem s nimi spokojena, ale oproti Superfitum jsou docela na sirsi nohu, superfity mi kluk neobuje, ma vysoky nart a celkove sirokou nohu. Ale jinak ohebne a pohodlne jsou na 100 %…Udrzbu moc neresim, jako po par zablacenich a vycistenich je znat, ze nejsou nove, ale zalezi I na barve a zpracovani konkretniho paru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.3.18 16:35

Frodda jsou z hladke kuze, mame filii, ale take brousena :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.18 19:00

Kupujeme oboje. Fare jsou na širší nohu, D.D.Step se dělají v několika provedeních, některé řady jsou na široké nohy. Je potřeba se doptat prodejce.

• Citovat
  • Upravit
21680
30.3.18 19:26

Mrkni na Beda boty, Froddo, ja se porad rozhoduji :D ale asi to vyhraji Froddo flexible https://www.bosenozky.cz/…turer/froddo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková