Jaké dárky nejraději dostáváte?

1008
16.12.23 19:26

Jaké dárky nejraději dostáváte?

Pojďme neřešit dárky pro děti a celkově pro druhé, ale mysleme samy na sebe :mrgreen: co si přejete k vánocům či jiným příležitostem a co vám udělá největší radost?
Já začnu: ráda dostávám věci pro radost, něco, s čím se můžu „zachumlat“ nebo co mě zabaví - knížky, lego, společenské hry, hry na PS nebo VR, v poslední době i erotické hračky :oops:
Samozřejmě mám radost i z luxusnější kabelky, ale něco na způsob výše je pro mě nutnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
16.12.23 19:29

Nejraději dostávám ty, které mám v dopise Ježíškovi. Na to je expert můj chlap :lol:. Vždy si to udělá nějak podle sebe. Např. místo sexy župan jsem dostala chlupatý teplý župan, místo kvalitního šamponu kondicionér a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
16.12.23 19:38

Když je to nějak spojené s něčím, co se mi líbí, a zároveň je to praktické. Příklad: líbí se mi děsně lední medvědi. Ale praktické. Tak třeba pyžamo s ledním medvědem :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
15215
16.12.23 19:39

@KaZeAd Mám rada knížky, vstupenky na koncert, muzikál, divadlo, poukazy na masaz, wellnes. Případně parfém, šperk, kabelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30898
16.12.23 19:41

Knizka a cokoska mi staci ke stesti :kytka:. Pripadne nejake prekvapko - loni jsem dostala permici na bazen v hlavolamu, ktery jsem musela nejdriv vyresit, to me bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
16.12.23 19:46
@KaZeAd píše:
Pojďme neřešit dárky pro děti a celkově pro druhé, ale mysleme samy na sebe :mrgreen: co si přejete k vánocům či jiným příležitostem a co vám udělá největší radost?
Já začnu: ráda dostávám věci pro radost, něco, s čím se můžu „zachumlat“ nebo co mě zabaví - knížky, lego, společenské hry, hry na PS nebo VR, v poslední době i erotické hračky :oops:
Samozřejmě mám radost i z luxusnější kabelky, ale něco na způsob výše je pro mě nutnost

Mám to stejně. Jen mě už neberou hry na ps, ale to nahradím něčím na tvoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
16.12.23 19:51
@KaZeAd píše:

Kvalitni parfemy, znackovou peknou penezenku, kabelku, kovove, stribrne sperky, wellnes pobyty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106065
16.12.23 19:52

Takové, které chci nebo potřebují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.12.23 19:53

Šperky. Ale letos to moc nadějně nevidím. :think:

• Citovat
  • Upravit
37131
16.12.23 19:53

Knížky potěší vždy. Puzzle, věci na tvoření, sběratelské předměty do mě sbírky. Občas i nějaký spotřebič, letos se strašně těším na nový vysavač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.12.23 19:55

Já mám ráda dárky, kterýma dotyčný dá najevo, že mě zná. Tak třeba, když mi jedna kamarádka dávala kuchařky mého oblíbeného zahraničního kuchaře. Vtipné bylo, že jsem do té doby žádnou neměla, zvažovala jsem, že si ji koupím, a nemyslím si ani, že bych jí to řekla. Jsem taky ráda, když to má vtip. Dostala jsem třeba taky únikovnu na téma, které je blízké mému oboru.

Jinak z (ne)hmotných méně osobních mě potěší zajímavý (hodně zajímavý, nejspíš tady nesehnatelný) parfém, zajímavá kniha, poukazy na wellness, do restaurace, na zajímavé zážitky.

Nemám ráda šperky, obecně oblečení nebo doplňky do domácnosti. Na to jsem náročná, mám svůj vkus a raději si to vyberu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
16.12.23 20:03

Letos jsem chtěla vstupenky na MS v hokeji, nicméně byly hned vyprodané.
Ale mám ráda poukazy do luxusnějších obchodů s módou, nebo věci co zrovna potřebuji - aktuálně je to nový koberec a pekáč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.12.23 20:10

Já jsem letos zavelela, že se nebude nic drahýho kupovat a koupíme bojler s tepelným čerpadlem. 😁 Bojler už je zapojen, pod stromeček by se stejně nevešel. :D Jinak mám hrozně ráda jakékoli přístroje do domácnosti. Hlavně vysavače. Ty jsem v průběhu let dostala k vánocům asi 4. :D Koupit mi chlap třeba nový klimakompresor do auta, tak taky skáču radostí. :D Jsem holt extrémně praktický člověk a nesnáším dostávání blbin a hlavně oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6641
16.12.23 20:10

No, u mě je to problém, od chvíle kdy vyděláváme tolik, že si vážně koupím co chci už dary moc neprožívám.

Navíc mě trápí, když za mě utrácí někdo, o kom vím, že má mnohem méně peněz, než já. Přijde mi to jako strašná škoda, ne že bych si těch věcí nevážila, vážím, ale moc bych si přála, aby si ty peníze užili oni sami.

Od manžela si obvykle přeji něco, za co mně samotné přijde škoda utrácet. Bývají to šperky, ale protože šperk budu chtít za mrňouska jako připomínku jeho narození, tak letos jsem si přála blbůstky k dítěti co bych si jinak nekoupila. Mini tiskárnu na tisk fotek z mobilu, papíry a hezkou knihu na zaznamenání prťouse. Pár tisíc které by mi bylo líto utratit.

Jinak mám ráda docela drahé dovolené, optimálně s utrácením za hadry :mrgreen:

Ale vážím si každé věci, mám ráda krémy na ruce a když mi ho dá někdo kdo mě má rád, je to naprosto super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
16.12.23 20:20

Můj muž je jinak úžasný, ale neumí mi dát dárek, ze kterého bych měla opravdu radost. Dokonce ani s instrukcemi.

Třeba jsem chtěla nějakou zapékací hlubokou skleněnou mísu s víkem, tak mi dal nehlubokou keramickou bez víka, protože ON miluje Le Creuset. Přitom já je nemusím, a navrch nesnáším oranžovou. A pak byl uražený, že jsem neměla dostatečnou radost (přitom jsem mu to nehodila na hlavu samozřejmě, jen jsem dostatečně nejuchala na jeho vkus) :zed: Takže já dárky diktuju přesně i s odkazy :nevim:

Potěšilo by mě dostat jednou dárek, u jehož výběru dotyčný myslel na to, co mám ráda já, a ne on. Ani muž, ani tchyně, tohle absolutně neumí. Já teda jo, takže se aspoň pod stromeček těším, až rozbalí oni :lol:

A úplně nejvíc bych si přála bez ptaní dostat od muže šperk (jednou v životě aspoň).

Jinak potěšila by mě i pěkná knížka, hrnek, nebo třeba jen čokoláda se zajímavou příchutí, nemusí to zas být veledar. Prostě jen aby to trochu odráželo, že mě ten člověk zná a myslel na mě.

Příspěvek upraven 17.12.23 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová