Jaké dárky pod stromek na Vánoce?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.11.18 23:11

@Nechaputo jestli přítelkyně nosí šperky já dostala od přítele svíčku ve které byl prstýnek. Jmenuje se to diamantove svíčky, super dárek s překvapením :) zaručený je stříbrný ale muže se objevit i zlatý s diamantem jen si nemůžeš bohužel vybrat jak bude vypadat.. nebo co nějaký zážitek, wellness pro vás oba.. pro sestru kupuji kosmetiku z Yves Rocheru, mamce parní mop, kterej strašně chce a pritelovi IQOS kterej si přeje Minuly rok jsem kupovala třeba hodinky, kalendář z fotek.. a pro děti nevím asi bych se domluvila s jejich rodicema co by si prali :) jinak taky nemám představu co dal moc dárku nemám ale dávám vždy jeden dražší a pak nějakou jednu maličkost. D ávám anonym aby to nikdo nedohledal :D rada s staly nechám inspirovat :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
312
20.11.18 23:16
@Anonymní píše:
@Nechaputo jestli přítelkyně nosí šperky já dostala od přítele svíčku ve které byl prstýnek. Jmenuje se to diamantove svíčky, super dárek s překvapením :) zaručený je stříbrný ale muže se objevit i zlatý s diamantem jen si nemůžeš bohužel vybrat jak bude vypadat.. nebo co nějaký zážitek, wellness pro vás oba.. pro sestru kupuji kosmetiku z Yves Rocheru, mamce parní mop, kterej strašně chce a pritelovi IQOS kterej si přeje Minuly rok jsem kupovala třeba hodinky, kalendář z fotek.. a pro děti nevím asi bych se domluvila s jejich rodicema co by si prali :) jinak taky nemám představu co dal moc dárku nemám ale dávám vždy jeden dražší a pak nějakou jednu maličkost. D ávám anonym aby to nikdo nedohledal :D rada s staly nechám inspirovat :D

Diky na ty diamantové svíčky se podívám co to je. Jen si říkám, že jestli tam bude stříbrný tak mě s tím vyhodí a jestli bude zlatý s diamantem tak si bude myslet že ji žádám o ruku a na to já teda nejsem vůbec připraven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
20.11.18 23:55

Pivní lázně pro rodiče, nebo fajn a finančně dostupné jsou třeba některé lázně v Maďarsku - Charvar, Bukfurdo. Případně lístky do divadla, na koncert. Babičkám kupuji lepší kosmetiku, rukavice, šátky, vonné svíčky. Kamarádce knížku a lepší čokoládu. Přítelkyni nevím, záleží co má ráda. Mně by udělala radost knížka, kosmetický kurz, poukázka na nákup oblečení, šperk, robotický vysavač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
20.11.18 23:58

Jo a loni jsem dostala koženou kabelku, kterou jsem si hrozně přála. A paletku Naked od Urban Decay. A to byla vážně pecka, to se chlapovi hodně povedlo :D a ještě teda voňavky hrozně ráda dostávám, naposledy jsem dostala Chloe a La vie est Belle a to taky můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
21.11.18 00:06

U rodičů a přítelkyně netuším věk ani zájmy, tak jen budu házet tipy, co jsme v minulých letech darovali/dostali:
rýžovar, remoska, dámské kožené rukavice, kožená peněženka, kožený opasek, deštník Fulton (pravý britský ;)), bižuterie - náušnice, kabelka, speciálové pivo z internetové pivoteky, dobré víno, šikovná Fiskars vývrtka (bílá, dvoudílná s jednoduchým principem), lístky na koncert, poukaz na masáže, hřeben tangle teezer, mořská mycí houba,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
21.11.18 00:54

Dětem lego, deskovou hru, knížku.., spíš bych vysondovala u jejich rodičů.
Pro rodiče se mi osvědčily dárkové poukazy (např. do lékárny, nebo do běžných supermarketů, kde si koupí, co chtějí, tátovi předplácím na rok jeho oblíbený časopis
Pro přítelkyni - to co má ráda, já bych třeba stála o wellness pobyt pro vás dva, nebo aby si ho užila s kamarádkou, parfém, knížku, poukaz na masáž, na nákup oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
21.11.18 07:09

Ja ted kupovala tatovi knihu na tvoreni rodokmenu Strom zivota nasi rodiny,taky se mi libi retroradia.Detem bych asi koupila Hatchimals,to ted frci nebo klukovi Lego Star Wars a holce Lego friends. Pro pritelkyni mrkni na penezenky a kabelky Anekke,mne se libi,ale zalezi co kdo ma rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.11.18 13:03

Už zase ty vánoce a dárky. Proč povinně kupovat někomu dárky jenom proto, že jsou vánoce?? A každoročně se stresovat, že nevím co koupit. Přijde mi to strašně trapné a jsem ráda, že v naší rodině si dárky nekupujeme, jenom dětem a těm je vždy co koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.11.18 17:14

@lucik2011 no jo, ale tak člověk ty peníze musí za něco utrácet :mrgreen: Navíc já se nestresuju, kupuji s měsíčním předstihem a sem v klidu. Už mám pro tátu, švagra, sestru a děti. Tak už jen pro mamku a přítelkyni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.11.18 19:50

My máme rádi knížky ve všech podobách - a nejvíc takové ty trochu „jiné“, které nejsou v běžném kníhkupectví - od malých českých nakladatelství. Tady třeba - https://mamarket.cz/…orie/knizky/
Spoustu z nich máme doma ověřenou a jsou to jedny ze těch knížek, které nejsou na jedno pročtení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.12.18 18:50

inspirace

Ahoj holky, tady je několik fajn tipů na to, co pod stromek, pokud máte doma nadšence do vesmírů - https://mamarket.cz/…mirne-darky/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
3.12.18 10:53

Za mě knížkou nic nezkazíš (knížka k vánocům patří), já teď kupuju knížku plnou detektivek pro syna https://www.familium.cz/…0724037.html - už se sama těším, až si budu číst i já. Miluju Aghatu Christie, narodila se stejně jako já 8) …je o něco dříve :lol:
a pak nadělím sestře a kamarádce plánovací rodinný kalendář - má sloupečky pro každého z rodiny a krásně je tam vidět, kdo má jaké povinnosti, ten se hodí vždycky a není to žádná kravina, co pak skončí někde ve skříni, typu porcelánový slon :lol:.
 https://www.familium.cz/…5199946.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný