Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Nechaputo jestli přítelkyně nosí šperky já dostala od přítele svíčku ve které byl prstýnek. Jmenuje se to diamantove svíčky, super dárek s překvapenímzaručený je stříbrný ale muže se objevit i zlatý s diamantem jen si nemůžeš bohužel vybrat jak bude vypadat.. nebo co nějaký zážitek, wellness pro vás oba.. pro sestru kupuji kosmetiku z Yves Rocheru, mamce parní mop, kterej strašně chce a pritelovi IQOS kterej si přeje Minuly rok jsem kupovala třeba hodinky, kalendář z fotek.. a pro děti nevím asi bych se domluvila s jejich rodicema co by si prali
jinak taky nemám představu co dal moc dárku nemám ale dávám vždy jeden dražší a pak nějakou jednu maličkost. D ávám anonym aby to nikdo nedohledal
rada s staly nechám inspirovat
Diky na ty diamantové svíčky se podívám co to je. Jen si říkám, že jestli tam bude stříbrný tak mě s tím vyhodí a jestli bude zlatý s diamantem tak si bude myslet že ji žádám o ruku a na to já teda nejsem vůbec připraven ![]()
Pivní lázně pro rodiče, nebo fajn a finančně dostupné jsou třeba některé lázně v Maďarsku - Charvar, Bukfurdo. Případně lístky do divadla, na koncert. Babičkám kupuji lepší kosmetiku, rukavice, šátky, vonné svíčky. Kamarádce knížku a lepší čokoládu. Přítelkyni nevím, záleží co má ráda. Mně by udělala radost knížka, kosmetický kurz, poukázka na nákup oblečení, šperk, robotický vysavač ![]()
Jo a loni jsem dostala koženou kabelku, kterou jsem si hrozně přála. A paletku Naked od Urban Decay. A to byla vážně pecka, to se chlapovi hodně povedlo
a ještě teda voňavky hrozně ráda dostávám, naposledy jsem dostala Chloe a La vie est Belle a to taky můžu doporučit.
U rodičů a přítelkyně netuším věk ani zájmy, tak jen budu házet tipy, co jsme v minulých letech darovali/dostali:
rýžovar, remoska, dámské kožené rukavice, kožená peněženka, kožený opasek, deštník Fulton (pravý britský
, bižuterie - náušnice, kabelka, speciálové pivo z internetové pivoteky, dobré víno, šikovná Fiskars vývrtka (bílá, dvoudílná s jednoduchým principem), lístky na koncert, poukaz na masáže, hřeben tangle teezer, mořská mycí houba,
Dětem lego, deskovou hru, knížku.., spíš bych vysondovala u jejich rodičů.
Pro rodiče se mi osvědčily dárkové poukazy (např. do lékárny, nebo do běžných supermarketů, kde si koupí, co chtějí, tátovi předplácím na rok jeho oblíbený časopis
Pro přítelkyni - to co má ráda, já bych třeba stála o wellness pobyt pro vás dva, nebo aby si ho užila s kamarádkou, parfém, knížku, poukaz na masáž, na nákup oblečení
Ja ted kupovala tatovi knihu na tvoreni rodokmenu Strom zivota nasi rodiny,taky se mi libi retroradia.Detem bych asi koupila Hatchimals,to ted frci nebo klukovi Lego Star Wars a holce Lego friends. Pro pritelkyni mrkni na penezenky a kabelky Anekke,mne se libi,ale zalezi co kdo ma rad
Už zase ty vánoce a dárky. Proč povinně kupovat někomu dárky jenom proto, že jsou vánoce?? A každoročně se stresovat, že nevím co koupit. Přijde mi to strašně trapné a jsem ráda, že v naší rodině si dárky nekupujeme, jenom dětem a těm je vždy co koupit
@lucik2011 no jo, ale tak člověk ty peníze musí za něco utrácet
Navíc já se nestresuju, kupuji s měsíčním předstihem a sem v klidu. Už mám pro tátu, švagra, sestru a děti. Tak už jen pro mamku a přítelkyni ![]()
My máme rádi knížky ve všech podobách - a nejvíc takové ty trochu „jiné“, které nejsou v běžném kníhkupectví - od malých českých nakladatelství. Tady třeba - https://mamarket.cz/…orie/knizky/
Spoustu z nich máme doma ověřenou a jsou to jedny ze těch knížek, které nejsou na jedno pročtení ![]()
Ahoj holky, tady je několik fajn tipů na to, co pod stromek, pokud máte doma nadšence do vesmírů - https://mamarket.cz/…mirne-darky/ ![]()
Za mě knížkou nic nezkazíš (knížka k vánocům patří), já teď kupuju knížku plnou detektivek pro syna https://www.familium.cz/…0724037.html - už se sama těším, až si budu číst i já. Miluju Aghatu Christie, narodila se stejně jako já
…je o něco dříve ![]()
a pak nadělím sestře a kamarádce plánovací rodinný kalendář - má sloupečky pro každého z rodiny a krásně je tam vidět, kdo má jaké povinnosti, ten se hodí vždycky a není to žádná kravina, co pak skončí někde ve skříni, typu porcelánový slon
.
https://www.familium.cz/…5199946.html?…
@Nechaputo jestli přítelkyně nosí šperky já dostala od přítele svíčku ve které byl prstýnek. Jmenuje se to diamantove svíčky, super dárek s překvapením
zaručený je stříbrný ale muže se objevit i zlatý s diamantem jen si nemůžeš bohužel vybrat jak bude vypadat.. nebo co nějaký zážitek, wellness pro vás oba.. pro sestru kupuji kosmetiku z Yves Rocheru, mamce parní mop, kterej strašně chce a pritelovi IQOS kterej si přeje Minuly rok jsem kupovala třeba hodinky, kalendář z fotek.. a pro děti nevím asi bych se domluvila s jejich rodicema co by si prali
jinak taky nemám představu co dal moc dárku nemám ale dávám vždy jeden dražší a pak nějakou jednu maličkost. D ávám anonym aby to nikdo nedohledal
rada s staly nechám inspirovat