Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, sháním vodici ksiry pro roční holčičku. Jaké doporucujete? Chtěla bych, aby ji netlačily, a byly pohodlné. Zároveň aby se moc nepotila… Díky moc ????
Na co jsou dobré takové kšíry, myslela jsem že jsou vodítka jen pro psy
.
Měla jsem baťůžek little life, na výlety ideál a hezky sedí malým dětem.
Měla jsem úplně obyc od canpol babies asi za 200 a bez problému přežily dvě děti
jeden čas jsem používala drahé s měkkou podložkou pod tím pasem ksiru, ale syn se v tom prave hrozne potil
Hrozny tyhlety ksiry
videla jsem dokonce deti na tom navijecim voditku na psy ![]()
@Včelička992 píše:
Tak nektere deti jsou divoke a zbrkle. Ja treba taky budu porizovat pro dvojcata. Lepsi byt za blbku nez mit decko pod autem
presně tak, bydlíme v části města, kde jsou samé zatácky a lidi jezdí jako blázni, to bychom nemohly ani na procházku, abych neměla strach, že mi vběhne pod auto, které vyjede zpoza rohu. Je hrozně zbrkla…
@Včelička992 píše:
Ale jak se zde muzes docist, je to hrozne mit dite zapnute na ksirach100× lepsi nez kdyby mi ho zajelo auto, at si kazdy mysli co chce. Nikdo ty deti prece nechce mit zapnute na voditku cely den. Jedna se spis o casti kde jsou silnice a jezdi hodne aut. V parku nebo na hristi prece ksiry mit nebude
Stačí děti převezt na kočáru do bezpečnějších míst a tam je vypustit. Jde to, já jsem to tak praktikovala. Zvládala jsem děti i kočár současně. My jsme se tedy pohybovali v obci, kde nebyl moc provoz a v lese. V místech, které popisuješ, bych děti moc nevenčila.