Lodger vs T-Tomi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
31.5.18 06:51

Lodger vs t-tomi

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli nemáte nekdo zkušenost s velkyma bavlnenyma 120×120 osuskama/zavinovačkama od t-tomi a lodger. Je mezi nimi nějaký razantní rozdíl? Myslím v gramáži a tak celkově na omak a v kvalitě po vyprání. Popřípadě jestli někdo nemá i bambusovou osusku 120×120 od t-tomi, jestli se taky tak krouti a ztrácí tvar jako běžně babmusove pleny a tetra osušky. Děkuji budu vděčná za odpověď ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
31.5.18 07:28

T-tomi osušku mám a barvy ani tvar neztrácí (bílá s růžovo-fialovými srdíčky, byla v akci spolu s klipsy na kočár). S osuškami od Lodgeru nemám zkušenost, ale určitě budou taky kvalitní, to je dobrá značka. Já kromě té T-tomi používám ještě bambusky z DMka. Xiko-kiko nebo jak se to jmenuje. Ty jsou taky fajn, mám je ještě po prvním dítěti teď na druhé a také hezky drží i vypadají po x žehleních a praních na 60. A nejsou drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.5.18 07:28

Mam Lodger a nedavno jsem koupila i T-tomi. Material je uplne jiny. Lodger je pruzny, t tomi ne, je to material jako klasicka bavlbena plena, poctiva. S obema jsem moc spokojena, T tomi se mi libi o chloupek vic, nezmolkuje a je prodysnejsi, lehci. A nesrazi se, nemuchla se. Po vytazeni ze susicky nezehlim, jen me mrzi, ze potisk je jednostrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.5.18 08:49

@LadyTommy aha takže lodger se žmolkovátí? Mne se strasne zamlouval ten material na omak ubte lodger ta t-tomi asi tak příjemná neni ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí