Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@dominia ja psala tenkrat na nastavbu, ze jsem byla ve velkym stresu a tudis jsem nepodala vykon odpovidajici mym schopnostem a dobry, vzali me ![]()
@dominia Svoje odvolání zdůvodňuji tím, má dcera úspěšně vykonala přijímací zkoušku, nebyla však přijata z kapacitních důvodů pro velký zájem uchazečů. Domnívám se, že i přes dosažený výsledek, který nepostačoval na přijetí, má předpoklady pro studium vaší školy. Po dobu školní docházky měla výborný prospěch a o zdravotnický obor projevovala trvalý zájem, aktivně se účastnila kroužku první pomoci (například, nevím).
Vzhledem ke skutečnosti, že někteří úspěšní uchazeči zápisovým lístkem nepotvrdí svůj úmysl vzdělávat se v tomto oboru, žádám o zvážení možnosti zrušit původní rozhodnutí a přijmout naší dceru ke vzdělávání.
@sagina píše:
@dominia Svoje odvolání zdůvodňuji tím, má dcera úspěšně vykonala přijímací zkoušku, nebyla však přijata z kapacitních důvodů pro velký zájem uchazečů. Domnívám se, že i přes dosažený výsledek, který nepostačoval na přijetí, má předpoklady pro studium vaší školy. Po dobu školní docházky měla výborný prospěch a o zdravotnický obor projevovala trvalý zájem, aktivně se účastnila kroužku první pomoci (například, nevím).Vzhledem ke skutečnosti, že někteří úspěšní uchazeči zápisovým lístkem nepotvrdí svůj úmysl vzdělávat se v tomto oboru, žádám o zvážení možnosti zrušit původní rozhodnutí a přijmout naší dceru ke vzdělávání.
Já Vám moc děkuju,
![]()
@TeSudička píše:
@dominia ja psala tenkrat na nastavbu, ze jsem byla ve velkym stresu a tudis jsem nepodala vykon odpovidajici mym schopnostem a dobry, vzali me
hmm, tak já vejše díky stresu málem vyletěla - jako uměla jsem, ale stres byl na mně znát a zkoušející zastávala názor, že zdravotní sestra nemá co podléhat stresu, jinak to může pacienta ohrožovat na životě (což, konečně, měla pravdu). vzhledem k tomu, že se @dominia hlásí na zdravotnický obor (jestli jsem něco nepopletla), tak bych tenhle argument pro jistotu nevytahovala ![]()
@sagina píše:
@dominia Svoje odvolání zdůvodňuji tím, má dcera úspěšně vykonala přijímací zkoušku, nebyla však přijata z kapacitních důvodů pro velký zájem uchazečů. Domnívám se, že i přes dosažený výsledek, který nepostačoval na přijetí, má předpoklady pro studium vaší školy. Po dobu školní docházky měla výborný prospěch a o zdravotnický obor projevovala trvalý zájem, aktivně se účastnila kroužku první pomoci (například, nevím).Vzhledem ke skutečnosti, že někteří úspěšní uchazeči zápisovým lístkem nepotvrdí svůj úmysl vzdělávat se v tomto oboru, žádám o zvážení možnosti zrušit původní rozhodnutí a přijmout naší dceru ke vzdělávání.
Důvod uvádět netřeba (a to nám i říkali při informační schůzce)
@Evkad píše:
Důvod uvádět netřeba (a to nám i říkali při informační schůzce)
Mohu se Vás zeptat na jaké škole Vám podali tuto informaci?
@dominia píše:
Mohu se Vás zeptat na jaké škole Vám podali tuto informaci?
Není to informace jen z jedné školy. Do soukromé zprávy posílám odkaz na vzor odvolání jedné z mnoha škol, kde je vzor odvolání.
U nás tam chtějí nějakou formulaci, která obsahuje, že splnil všechny požadavky pro přijetí + vyhlášený počet přijímaných uchazečů a umístění uchazeče při přijímacím řízení. Zřejmě aby bylo na první pohled vidět, kolikátý je pod čarou.