Jaké golfky pro větší dítě?

27.1.15 13:08

Jaké golfky pro větší dítě??

Holky, jaké máte golfky pro větší děti? Zvažuju QUINNY ZAPP? Malý měl v sprnu dva a už moc nejezdíme, ale uplne bez kočárku být taky nemůzeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
27.1.15 13:13

Cybex Callisto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
27.1.15 13:18

Je velkej, kočárek nepotřebuje. Malej jezdil na kočáře do 2 let a ještě tak 2 měsíce ale velice málo. Čekala jsem druhé a když sem ho vezla v kočárku, tak se měla bolesti břicha, takže holt musel chodit a nikdy jsme neměli problém. Peníze bych investovala do něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.1.15 13:21

@PetuleKajule
A opravdu už nemůžete být bez kočárku? :think: Taky mám srpnovou a už asi půl roku jsme v něm neseděli, ono musíš dítě prostě trénovat, jinak se to nenaučí. :nevim:
Vem si, že v září by měl jít do školky, trochu ostuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 13:22

Ostuda? nemyslím si! Neptala jsem na to, zda ho mít nebo nemít, ptala jsem se na to jake!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
27.1.15 13:26

Myslím, že když se jede na delší výlet, nebo na dovolenou, kde by mělo dítě být celý den na nohou, je kočárek i pro větší dítě potřeba. Já mám Maclaren Volo. Je fajn, bytelný, lehoučký, nosnost do 25 kg. Akorát nemá polohování zádíček, což mi nevadí, ale někomu by mohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.1.15 13:27
@PetuleKajule píše:
Ostuda? nemyslím si! Neptala jsem na to, zda ho mít nebo nemít, ptala jsem se na to jake!

Prosím tě, nic si z toho nedělej. Malý měl ve čtvrtek tři a kočár pořád mám ;) neříkám, že v něm jezdí furt, ale když potřebuju něco někde rychle vyřídit, tak se hodí. A ty, co tady argumentují školkou, tak byste měly vidět, kolik dětí vozí ráno maminy v kočáru.
A k dotazu; máme Bugaboo Bee3 a je do 4 let :palec: Cybex Callisto je taky velký, ale s větším dítětem se hůř ovládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
27.1.15 13:28

Obě moje holky se rády svezly do 3,5-4 let. Ostuda jsou opravdu uplně jiné věci :mrgreen:. Quinny Zapp je dibrá volba, potom Bee, ale to dost drahé, Peg-Perégo Pliko je prostorné, klidně i Chicco Multiway nebo Liteway.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 13:30
@BlueFairy píše:A k dotazu; máme Bugaboo Bee3 a je do 4 let :palec: Cybex Callisto je taky velký, ale s větším dítětem se hůř ovládá.

Vidíš, tak to ani nevím :). Já ho měla na kluky do dvou a čtvrt, a to bylo v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.1.15 13:37

@Radka1979 pro větší dítě Bee určitě ne. Od Bee plus už ano. A drahé už ani moc není, kamarádka na začátku měsíce koupila jeté plusko za trojku. Co vyšla nová verze, ceny šly dolů.

Chicca se za chvíli s větším dítětem rozvržou a povolí, Pliko zase strašně blbě zatáčí.

Zapp :palec: a co ten Yezz od Quinny? Ale nemá polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.1.15 13:42

Nevím, že musí mít vždycky někdo potřebu řešit to, jaká ostuda?? A hlavně je to snad každého věc. Určitě to chce tedy golfky s vyšší nosnosti, většina je do 15ti kilo. Zvolila bych buď cybex nebo třeba baby joger city miny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.1.15 13:45

He, he mě se líbí, jak všichni kritizují dvouleté dítě v kočárku, ale maminky které všude jezdí autem, dítě neudělá ani pět kroků jsou úplně v pořádku…
Jenže když člověk nemá auto a potřebuje jít do města, což je tam a nazpátek pět kilometrů, tak ať mi někdo vysvětlí, jak to s malým dítětem udělá? No posadí ho do kočárku. Já mám na tento účel totální no name golfky za pár šupů z kameného obchodu. Důležité pro mne bylo akorát to, aby se daly aspoň trochu polohovat, byla dostatečně dlouhá zádová opěrka a prostor na nožičky byl omyvatelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.1.15 13:48

@PetuleKajule Hele kašli na ty poznámky. Dceři jsou tři pryč a taky ještě kočár nedám pryč - jsme zvaní příští měsíc na svatbu, je v poledne a malá je naučená ze školky po půl jedné usnout. Jak bych to asi bez kočáru udělala? Takhle ji do něj frknu, půjdeme se fotit a budu doufat, že nebude moc mrznout, aby jí nebyla kosa ;)

Jinak my máme Baby Jogger City Mini, tam se podle mě vejde ještě pár let :mrgreen: Ale nejsou to teda golfky, je to lehkej sporťák. Ale zase ho miluju :D

Plika nebrat, je to sice golfáč, ale hrozná kráva, a přitom málo pohyblivé. Kamarádka byla spokojená s Chicco Liteway, ale já nemám zkušenost.

Příspěvek upraven 27.01.15 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
27.1.15 13:48

@PetuleKajule Já kluka(tři mu bylo v listopadu)vozím do i ze školky v golfkách za pár stovek a rozhodně se za to nestydím :jazyk: Tak si z těch poznámek tady nic nedělej :lol:
Zappa jsem měla, ale nějak mi vadily ty rukojeti.Na můj vkus až moc volné, jako rozviklané :think: prý je to u něj normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
27.1.15 13:50

Mám dvouletaka, moc už jezdit nechce, ale v centru Prahy do kočáru proste pro bezpečnost nacpe. Máme Valco Snap a maximální spokojenost. Kamarádka, co má 3-leteho ho. má taky a dítě se do něj krásné vejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí