Jaké hračky a kolik má vaše dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
20.2.13 22:02

Jaké hračky a kolik má vaše dítě?

Maminky zajímalo by mě jaké hračky pořizujete svým ratolestem a kolik jich tak má doma na hraní? Jsem prostě zvědavá :mavam:

Příspěvek upraven 20.02.13 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
20.2.13 22:03

Pro tuhle odpověď je asi důležitej i věk dítěte bych řekla co do typu hraček, jinak množství…máme hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.2.13 22:03

Ahoj mám 5 měs holčičku, ale tá toho máááá kupuju snad všechno co vidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.13 22:04

10M vsechno mozne (plysaky, chrastitka, DJ panel i tablet ma..proste vsechny kraviny..90% jsme jich ale dostali) :mrgreen: a na sto jich mit bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.2.13 22:05

@Beruskex Mám pocit, že moje děti (4 a 2 roky) mají úplně všechny hračky a úplně všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.2.13 22:09

@loka no mě právě zajímal i věk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.2.13 22:10

Tohle téma jsme doma nedávno řešili. Nějak jsem si uvědomila, že moje dítě má snad úplně všechno, co se mu u známých nebo v dětských koutcích líbilo :zed: Nikdy mi to prostě nedocházelo, uvažovala jsem stylem, „líbí se mu to, máme na to, tak proč by to neměl doma?“. Navíc je to první (a pravděpodobně na dlouhou dobu jediné) vnouče v mé i manželově rodině, takže hraček pořád dostává ze všech stran miliony.
Teď mi dochází, že bychom mohli zásobovat dvě mateřské školky a stejně by toho měl pořád ještě plnou dupu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.2.13 22:12

Můj syn měl do roku a půl jednu krabici hraček a odrážedlo (a stejnak si nejradši hrál s šuplíkama, ovladačem od Tv a mobilem :roll: ) a já tak pokukovala po jiných dětech a záviděla narvané pokojíčky a cejtila se jako špatná matka, že mu nedopřeju (bydleli jsme v 1+1). Dnes maj obě děti narvaný hračkama nejen svý pokojíčky, ale i hernu v obýváku, nemluvím o garáži plný traktůrků, x koleček a minizahradního nářadí, pískoviště též plný krámů. Přítel to vyřazuje, páč já nemám to srdce :oops: a stejnak všude krááámy :cert: oni si toho ani moc nevážej a přesto každý narozeni a svátky, vánoce - katastrofa, zas něco dostanou. Teď s nostalgií vzpomínám na tu jednu krabici, do který se vešlo vše. :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.02.13 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.2.13 22:13
@Beruskex píše:
@loka no mě právě zajímal i věk :D

malý je 14 měsíců, má bednu hraček, od všech možných kostek, hracích hraček spoustu, balonky, aktivní hcodítko, koupacího koně, kolíbku s panenkou, kočárek dětský, knížečky, vkládačky, xylofon, opravdu spousta věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.2.13 22:14

@MrsDuck No tak to jsem asi divná mému chlapečkovi je 2,5 roku a příjde mi že si nemá s čím hrát. Má všehovšudy 20 hraček a když mi příjde že si s nějakou nehraje tak jí uklidím. Je pravda že před každýma oslavama, nebo svátkama hračky vytřídím. Zajímalo mě jak to je jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.2.13 22:14

Dcera 2 roky, no a když se tak podívám po celém bytě, tak myslím, že máme doma celé hračkářství, prostě od všeho trochu. Tuhle knížka, tuhle plyšák, tamhle kočárek a kuk, teď jsem sedla na panenku, před chvíli stoupla na autíčko, před sebou poházené pastelky na stole, korálky pod sedačkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
20.2.13 22:15

Naší je skoro 16 měsíců a hračky kupuju hodně málo a koriguju i to, co dostane od babiček a tak. NAštěstí jsou rozumní a vždycky se se mnou domluví. Největší hračky jsou stejně finále nějaké drobnosti, co hází do PET lahve od mlíka, starý kelímek od krému, který se snaží šroubovat a tak.
Zdá se mi, že toho má moc, ale určitě má nejméně z toho, co vidím u podobně starých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.2.13 22:15

@Gina108 tak to právě máme mi a připadá mi to divný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.2.13 22:17
@Beruskex píše:
@MrsDuck No tak to jsem asi divná mému chlapečkovi je 2,5 roku a příjde mi že si nemá s čím hrát. Má všehovšudy 20 hraček a když mi příjde že si s nějakou nehraje tak jí uklidím. Je pravda že před každýma oslavama, nebo svátkama hračky vytřídím. Zajímalo mě jak to je jinde :lol:

Proč mu ty hračky tedy bereš, když ti pak přijde, že si nemá s čím hrát? To moc nechápu? No ale závidím ti tu důslednost - jestliže ty hračky udržuješ v nějakém množství, tak to je zas obdivuhodné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.2.13 22:18

Syn má skoro 15 měsíců a zas takovej hraček teda nemá, ne že bysme na to neměli ale podle mě je to zbytečný, stejně si s tim hraje týden a pak to odloží, nehledě na to, že si radši hraje se šuplíkama, krabičkama a různejma věcma z domácnosti :)
Takže má jen nějaký vkládačky, knížečky, odrážedlo a velkou tatru+nějaký malý autíčka a vyhraje si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí