Jaké hračky pro roční holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3118
29.9.12 09:06

Jaké hračky pro roční holčičku?

Milé maminky,
Mám prosbu. Naši se mě pořád ptají, jaké hračky mají na Vánoce nakoupit pro naší malou, o Vánocích jí bude deset měsíců, v únoru rok.Ale já vůbec nevim, s čím si roční děti asi tak hrají :nevim: Zatím si ještě vystačí s chrastítkama, plyšákama atd.,ale je mi jasný, že za chvíli bude potřebovat už úplně jiný hračky. Poradíte, s čím si vyhrálo vaše dítko v tomhle věku? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3890
29.9.12 09:15
@kristy84 píše:
Milé maminky,
Mám prosbu. Naši se mě pořád ptají, jaké hračky mají na Vánoce nakoupit pro naší malou, o Vánocích jí bude deset měsíců, v únoru rok.Ale já vůbec nevim, s čím si roční děti asi tak hrají :nevim: Zatím si ještě vystačí s chrastítkama, plyšákama atd.,ale je mi jasný, že za chvíli bude potřebovat už úplně jiný hračky. Poradíte, s čím si vyhrálo vaše dítko v tomhle věku? Díky :kytka:

nase ma ted 10,5m a hracky ji moc neberou… stavi se takze cely den dela jen to :D nebo ji hrozne bavi asi 30× denne (mne to ale nebavi :cert: ) se postavit k suplikum a vyhazet nam vsechny ponozky a spodary + vsechny casopisy :roll:
to jsem asi moc neporadila no :D a v jaky cenovy relaci se chces pohybovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.9.12 09:18

Naše dcera nejvíc miluje otvírací knížky - http://www.eclovicek.cz/…ovava-v-zoo/ (v sérii jsou čtyři).

A pak taky kostku, tkerou jsme jí loni koupili v Makru http://www.mastermindtoys.com/…ity-Box.aspx, ale teď ji na českém webu nemůžu najít: je tam piánko, hrající zvířátka, hodiny a hafo dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
29.9.12 09:19

Jinak vseobecne bych resila nejake zvukove hracky, vkladacky, veze, nebo kdyz jsi za aktivni choditko tak to je super, treba od fisher price s tim se vetsina deti vyhraje uz pred tim jak se zacne snazit o prvni krucky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.9.12 09:34

Cenově nevím, určitě si ale nechci našim říkat o bůhví jak drahý hračky pro malou. Nezáleží na ceně, ale aby si s tím vyhrála a zaujalo jí to.
Chodítko od FP je super, to máš pravdu.
Jinak, jak píšeš, nakoupí se jí hračky a nakonec stejně bude šumovat po šuplíkách atd. :mrgreen: Ale třeba ne, ona je takový klidný dítě, hrozně hodná, ale to se může rychle změnit, že jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.9.12 09:49

Duplo zoo nebo farma. ediná hračka, která dítě baví i po letech a myslím že ještě chvilku bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
29.9.12 09:57
@kristy84 píše:
Cenově nevím, určitě si ale nechci našim říkat o bůhví jak drahý hračky pro malou. Nezáleží na ceně, ale aby si s tím vyhrála a zaujalo jí to.
Chodítko od FP je super, to máš pravdu.
Jinak, jak píšeš, nakoupí se jí hračky a nakonec stejně bude šumovat po šuplíkách atd. :mrgreen: Ale třeba ne, ona je takový klidný dítě, hrozně hodná, ale to se může rychle změnit, že jo :D

nj my mame dabla od narozeni :D ale jak pises… vsechno se muze ze dne na den zmenit :-P nebo hrajici stolecek od FP kdyz to je na vanoce no :) a to duplo taky dobry napad jen nevim jestli pro 10mesicni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.12 10:08

Nějakou hračku, která po zmačknutí vydá nějaký zvuk (hrající hračka). Hodně to má v nabídce firma Fisher Price, ale seženeš i levnější a tu službu ti to udělá stejně.
A nebo ať jí prarodiče koupí lego duplo. Začněte tou základní sadou kostek. Naše malá to taky dostala v 1 roce. Od 1,5 roku byla schopná složit malý komín, ale do té doby si s tím docela dost vyhrála. Ona ty kostičky vytahávala z krabice, dávala je tam zpátky, různě je rozhazovala po bytě a pak zase hledala, zkoumala tvary (každá je jinak velká) a opravdu se tomu hodně věnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
29.9.12 10:23

Dcera měla teď rok a kupovali jsme aktivní chodítko od FP (suveréně nejlepší hračka…pořád za ní chodí - je z ní nadšená, a možná i díky ní už se pokusila o samostatné kroky), pak mluvící hrnek od FP (taky dobrá hračka) a klasické odrážedlo (odrážet se zatím neumí, ale chodí za ním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
29.9.12 10:24
@xlenushkax píše:
nase ma ted 10,5m a hracky ji moc neberou… stavi se takze cely den dela jen to :D nebo ji hrozne bavi asi 30× denne (mne to ale nebavi :cert: ) se postavit k suplikum a vyhazet nam vsechny ponozky a spodary + vsechny casopisy :roll:

To baví i naše dítě. Všechno vymrskat ze šuplíku.

U nás vede všechno, co hraje. A nebo pořídit něco do vany. Já ted objednávala malýmu k roku tohle http://www.detskyraj.cz/…krab-do-vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
29.9.12 10:31

U nás tou dobou byly v kurzy tyhle hračky: hrnec a pejsek od FP, kočárek, ale vážně jako pomůcka k chození (hrát si s ním s panenkama začala v 1,5 roce), to samé odrážedlo, duplo, knížka s piánkem, jakékoliv knížky, leporela.. ;)

• Citovat
  • Upravit
3157
29.9.12 10:31
@xlenushkax píše:

Tak mám kluka 10m a přesně to stejný, on už teda asi týden chodí sám bez opory, takže to je ted největší zábava někam dojít a vyrabovat všechno kam dosáhne, nejlíp ze skříně oblečení atd.. No, taky by mě docela zajímalo co pořídit za hračky, protože dvě krabice chrastítek a plyšáků už slouží jen k tomu aby je vyházel a odešel :nevim: Tak budu ráda když někdo dá tipy na něco co by ho mohlo zabavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
29.9.12 10:32

A na veletrhu hraček nás strašně nadchlo tohle http://vodni-hracky.heureka.cz/…outek-40116/ 8)

• Citovat
  • Upravit
3248
29.9.12 11:37

My máme pro malou k ročním narozeninám šlapadlo, odrážedlo, Dj mixer…k Vánocům pak dostane, takové knížky se zvířátky, kostky, domeček…jinak má ráda vkládačky, mobila od FP, ráda se rochní ve vodě, tak má hračky do vody od FP, drandí s kočárkem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
29.9.12 12:05

Já mám pro malou vkládačku, vkládací kelímky, telefon, dřevěnou tahací bubnující žábu, káču, hračky na písek, zpívajícího včelího medvídka, stan s míčkama. A ještě budu kupovat odrážedlo, kočárek a sáňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí