Elektrické vozítko pro 4letého

612
26.9.12 09:55

Elektrické vozítko pro 4 letého

Ahoj maminky, chceme synovi (na vánoce mu budou skoro 4 roky)pod stromeček koupit elektrické vozítko, ale nějaké co jezdí dýl než půl hodiny, aby si s ním mohl jezdit déle. Máte s nějakým zkušenost? Je mi jedno co to bude, traktor, čtyřkolka atd. Díky za vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7090
26.9.12 10:19

Já se vtírnu s dotazem. Nevíte, jestli je možné koupit ještě jednu baterku a tu pak cestou vyměnit? Ty vozítka nemají dlouhý dojezd a představa, že někde cestou z nákupu to chcípne a já tlačím v předklonu auto až domů by mě kleplo.Na jedněch stránkách jsem viděla náhradní baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
26.9.12 10:42

@fifinka609 mame čtyřkolku. vydrži nam asi 2km. manžel ma v planu potom koupit nějakou větši silnějši baterku.jde to vyměnit. tahat by se neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.9.12 10:55

Syn dostal loni čtyřkolku - docela velká, uveze až 40 Kg, baterka drží tak 3 hodiny, zvládá nerovnosti terénu (jezdíme po polňačkách) Má na každé hnací kolo vlastní motor. Stála asi 3000. Najdu a pošlu odkaz - pokud chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
26.9.12 11:16

Já chtěla terénní auto a to má vzadu kufr, tak jsem myslela, že bych do toho kufru dala náhradní baterku a až by auto zdechlo, tak bych jí vyměnila a tak by jelo dvojnásobnou dobu, otázkou je, jak těžké je tu baterku vyměnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
26.9.12 12:20
@ekrovka píše:
Syn dostal loni čtyřkolku - docela velká, uveze až 40 Kg, baterka drží tak 3 hodiny, zvládá nerovnosti terénu (jezdíme po polňačkách) Má na každé hnací kolo vlastní motor. Stála asi 3000. Najdu a pošlu odkaz - pokud chceš?

Děkuji, určitě chci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.9.12 12:42

Myslím, že je to přesně tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se ptej :). Máme jí asi rok a pořád perfektně funguje a beterie drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
26.9.12 18:12
@ekrovka píše:
Myslím, že je to přesně tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se ptej :). Máme jí asi rok a pořád perfektně funguje a beterie drží.

Díky moc, pobavím se o ní s manželen a kdyby něco tak se ozvu. Čtyřkolka vypadá dost dobře. Ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.9.12 19:05

el.vozítko

Ahojky, my máme pro našeho te´d už skoro 5-ti letého synka čtyřkolku se 3 baterkama (36V), výkon motoru 500W, vozí se i tatínek a vydrží nám na cca 20km..jezdíme většinou v terénu..má 2 rychlosti..je to docela žihadlo :lol: Malej je moc spokojenej a ještě poroste s ním :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.9.12 19:09

@mamakami nemůžeš hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.9.12 23:41

My ji máme odtud: www.topctyrkolky.cz , ale pořizovali jsme ji už před rokem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.3.15 12:14

Ahoj, obnovuji diskusi. Máte někdo tip na elektrické auto spíš pro holčičky? Chtěla bych, aby to už něco vydrželo, aby zvládlo jízdu po trávě a aby nám to po dvaceti minutách nechcíplo. Moc díky za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
12.10.15 22:54

Ahoj obnovují diskuzí. Máme 4 letého syna, který miluje auta. K Vánocům si přeje el auto máte někdo autíčko spíš jeep pro tak velké dítě? Nebo raději jít rovnou do čtyřkolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí