Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
pokud by někdo potřeboval poradit s výběrem interiérových dveří a obložkových zárubní, tak jsem tu pro Vás. Mám 20 leté zkušenosti z prodejem dveří a rád Vám poradím. V nabídce mám přes 1000 modelů interiérových dveří. Výborná komunikace, spolehlivost, profesionální přístup.
@mauglie píše:
Tak u nás je to stejný, potřebujeme 7 dveří
Ja cekal, ze reknete treba 20 dveri nebo 30, ale 7 dveri?
@Jurečka píše:
Dobrý den,
pokud by někdo potřeboval poradit s výběrem interiérových dveří a obložkových zárubní, tak jsem tu pro Vás. Mám 20 leté zkušenosti z prodejem dveří a rád Vám poradím. V nabídce mám přes 1000 modelů interiérových dveří. Výborná komunikace, spolehlivost, profesionální přístup.
Tohle neni reklamni web.
Vyplatí se kurýr od Baumax, nebo si raději pro dveře přijet s nějakou vlastní dorpavou? Potřebuji 9 dveří.
Jen bacha na levné nabídky, spousta „výhodných“ dveří jsou polské dovozy, které tady někdo jen upraví a hodí do zdi. Vypadá to dobře, ale technicky to často nefunguje: netěsní, kroutí se, špatná montáž. Radši vybírej dodavatele podle referencí a toho, co reálně dělají, nejen podle ceny. Dveře nejsou tričko z výprodeje, tady se fakt vyplatí nepodcenit kvalitu a hlavně montáž.