Teplo v pokoji

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.12 09:50

Teplo v pokoji

Tak se chci zeptat jak zateplit pokoj???Mame v pokoji uplne zimu..je tam balkon..mozna to je tim ze jde od nej strasna zima..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
16.9.12 09:55

My teda máme lodžii, nechali jsme si ji zasklít a je to hodně poznat. A jinak samozřejmě v pokoji nová plastová okna a zateplení domu. Zimu nemáme, v ložnici netopíme prakticky vůbec po celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.9.12 09:57

Zatepleni domu a plastaky, to mame, ale udelali to tak na h,,,ze tam vsude tahne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 09:58

Plastova okna prave mame..a porad je zima…a hlavne jsme v podnajmu takze zasklit si to sami nemuzeme

• Citovat
  • Upravit
74219

Sádrokatron a vata zateplí pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272

Jaký tam máte skla?
taky záleží, jak ste na tom finančně :nevim:
ale základ za pár peněz je koupit těsnící pásku, a nalepit ji k rámům okna i dveří, o sto procent míň pak profukuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 09:59

@Mar__tanka1983 uz jsem nad tim premyslela nad tesnici paskou…mohlo by to pomoct…

• Citovat
  • Upravit
31272
16.9.12 10:00

No jestli máte plasťáky a stejně zimu, tak je to divný…tak pak ještě na zimu do oken „těžký“ závěsy, ty poberou hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.9.12 10:02

A celkem dost taky udělají i závěsy, naši dokud měli v obýváku závěsy, tak mi tam připadlo v zimě tepleji, jak dali plastové okna tak už je nemají, ale od oken mám pocit, že jde furt průvan :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 uz jsem nad tim premyslela nad tesnici paskou…mohlo by to pomoct…

ale pokud máte dobře instalovaný plastový okna, tak aby ta páska nebyla spíš ke škodě… :think:
a cítíš, že oknama vysloveně profukuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

Nam to profukuje pod oknama, zednici to zapomeli zadelat z venku pod parapetem, kreteni :cert: sami to zadelat pry nemuzem, pac se to resi a prijdou to opravit, uz to resi 8mesicu :zed: asi se nase… a nacpu tam aspon vatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 10:03

@Mar__tanka1983 prave ze ani ne…proste je tam chladno v kuchyni mame taky chladno ale kdyz sahnu na parapet tak neni nejak chladny..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 10:06

Prave tam mam pokojicek od pul rocni dcerky…a potrebuju nejakou radu aspon jak zteplit ten pokoj aby jsme si tam mohly hrat, dcerka spinkat…

• Citovat
  • Upravit
31272
16.9.12 10:10
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 prave ze ani ne…proste je tam chladno v kuchyni mame taky chladno ale kdyz sahnu na parapet tak neni nejak chladny..

tak to skoro vypadá, jak kdyby to okno bylo blbě instalovaný (něco jako píše @Brambůrka10 ), to ti ta páska fakt moc nepomůže.
Takže za mě na parapet dátsloženou deku nahrnutou k oknu a pak pořádný závěsy a zatáhnout.
My máme starej barák, do ložnice nám taky profukuje, takže v mrazech děláme všechny tři opatření - těsnící páska, deka na parapet i závěsy, a je to fakt znát, v ložnici je tepleji až o několik stupňů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.9.12 10:17
@Anonymní píše:
Prave tam mam pokojicek od pul rocni dcerky…a potrebuju nejakou radu aspon jak zteplit ten pokoj aby jsme si tam mohly hrat, dcerka spinkat…

podívej se z venku pod parapet, jestli je tam dostatecne zadelany, ja si je zavolala, ze tam vsude tahne a oni nasly tohle, to se oken netyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný