Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My teda máme lodžii, nechali jsme si ji zasklít a je to hodně poznat. A jinak samozřejmě v pokoji nová plastová okna a zateplení domu. Zimu nemáme, v ložnici netopíme prakticky vůbec po celý rok.
Zatepleni domu a plastaky, to mame, ale udelali to tak na h,,,ze tam vsude tahne ![]()
Plastova okna prave mame..a porad je zima…a hlavne jsme v podnajmu takze zasklit si to sami nemuzeme
Jaký tam máte skla?
taky záleží, jak ste na tom finančně ![]()
ale základ za pár peněz je koupit těsnící pásku, a nalepit ji k rámům okna i dveří, o sto procent míň pak profukuje ![]()
@Mar__tanka1983 uz jsem nad tim premyslela nad tesnici paskou…mohlo by to pomoct…
No jestli máte plasťáky a stejně zimu, tak je to divný…tak pak ještě na zimu do oken „těžký“ závěsy, ty poberou hodně.
A celkem dost taky udělají i závěsy, naši dokud měli v obýváku závěsy, tak mi tam připadlo v zimě tepleji, jak dali plastové okna tak už je nemají, ale od oken mám pocit, že jde furt průvan ![]()
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 uz jsem nad tim premyslela nad tesnici paskou…mohlo by to pomoct…
ale pokud máte dobře instalovaný plastový okna, tak aby ta páska nebyla spíš ke škodě… ![]()
a cítíš, že oknama vysloveně profukuje?
Nam to profukuje pod oknama, zednici to zapomeli zadelat z venku pod parapetem, kreteni
sami to zadelat pry nemuzem, pac se to resi a prijdou to opravit, uz to resi 8mesicu
asi se nase… a nacpu tam aspon vatu…
@Mar__tanka1983 prave ze ani ne…proste je tam chladno v kuchyni mame taky chladno ale kdyz sahnu na parapet tak neni nejak chladny..
Prave tam mam pokojicek od pul rocni dcerky…a potrebuju nejakou radu aspon jak zteplit ten pokoj aby jsme si tam mohly hrat, dcerka spinkat…
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 prave ze ani ne…proste je tam chladno v kuchyni mame taky chladno ale kdyz sahnu na parapet tak neni nejak chladny..
tak to skoro vypadá, jak kdyby to okno bylo blbě instalovaný (něco jako píše @Brambůrka10 ), to ti ta páska fakt moc nepomůže.
Takže za mě na parapet dátsloženou deku nahrnutou k oknu a pak pořádný závěsy a zatáhnout.
My máme starej barák, do ložnice nám taky profukuje, takže v mrazech děláme všechny tři opatření - těsnící páska, deka na parapet i závěsy, a je to fakt znát, v ložnici je tepleji až o několik stupňů ![]()
@Anonymní píše:
Prave tam mam pokojicek od pul rocni dcerky…a potrebuju nejakou radu aspon jak zteplit ten pokoj aby jsme si tam mohly hrat, dcerka spinkat…
podívej se z venku pod parapet, jestli je tam dostatecne zadelany, ja si je zavolala, ze tam vsude tahne a oni nasly tohle, to se oken netyka…
Tak se chci zeptat jak zateplit pokoj???Mame v pokoji uplne zimu..je tam balkon..mozna to je tim ze jde od nej strasna zima..