Postel s obrázky, máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LEM
669
16.9.12 16:16

Postel s obrázky máte někdo?

Ahoj. Chystáme se koupit přes net dětem postele. Tahle se mi moc líbí ale nevím jestli je skutečně tak kvalitní jak píšou. Pokud někdo znáte byla bych ráda za všechny příspěvky.
 http://www.matulda.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
16.9.12 16:17

Z dovolením se přidám. TAky po takové koukáme jen s jiným obrázkem. Nenarazila jsem na ně na živo. Ale ta cena je super.

• Citovat
  • Upravit
1171
16.9.12 16:28

Já mám, ale stála přes 8tis 8o :roll: Pro mimčo teda. Kvalitní je fakt na 1000%, taky ještě aby ne za tu cenu :mrgreen: Teď jen nevím jaká je to firma, určitě italská, ale přesně nevím, jestli dělají i postele pro větší děti.
Jo a ty obrázky tam jsou nalepené, vyrobené ze dřeva a ručně malované, tohle bude nějaký tisk a dřevotříska, ne masiv. Ale předpokládám, že větší dítko už nic olizovat nebude :lol: nic zdravého v tom rozhodně nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
16.9.12 16:45

Máme tyhle a jsme spokojený! jenom teda ten rošt jaksi nevydržel hru našich malých čertidel, který vytrhaly ty pásky, co drží prkýnka u sebe, tak jsme jim prkýnka přišroubovali k posteli! takže ty pásky jsou takový fórový, jinak soi do postele k nim klidně lehnu i já a drží :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný