Jaké jednorázové plenky?

127
6.8.10 09:29

Jaké jednorázové plenky?

Ahoj maminky,

mám měsíčního klučíka, který je dlouhý, ale není baculatý. Nejdříve jsme používali plenky pampers premium care newborn (2-5 kg), ale na délku mu pak byly malé, tak jsem koupila velikosti mini (3-6 kg), ale ty nám z boku protíkají, protože do toho nemá dost „baculaté“ nožičky.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, že byste mi poradila třeba jinou značku, u které takový problém není? Nechci kupovat plenky naslepo.Je škoda, že se nedají koupit jen vzorečky:(

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3184
6.8.10 09:34

Dynki : naše Nelča je taky spíš delší a né buclatá
koupili sme Hugies clasik - ty sou hodně na vysoko přes zádíčka i na bříšku :palec:
a taky nám seděly plenky Tesco ty žluté č.2 sou perfektní :wink:
tak hodně štěstí s výběrem
nebo jestli máš nějaké kámošky maminky zkus si vyptat od nich vzoreček plenky ať víš co koupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.8.10 09:37

Starší vyrostl na Tesco plenách, těch kvalitnějších, tenkrát byly ve fialovém obalu.
Mladší měla ze začátku Bella baby happ, potom Alana Bio z Dm.
Je toho hodně a záleží, co vyhovuje mamince, miminku a které obchody má maminka dostupné.
Ne vždy znamená vyšší cena vyšší kvalita.
Ani u jednoho z dětí mi nevyhovovaly Huggies, ty obyčejné protekly i po menším pomočení, ty extra - nevím název, mají obrázky, malá byla asi alergická na ty barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.8.10 09:39

Ještě jsem chtěla dodat, že u každého z dětí bylo období, kdy mu byla menší velikost malá a větší ještě velká. Byla by potřeba „mezivelikost“, která nebyla :mrgreen:
Obecně - Happy jsou spíše větší, Tesco, Alana a Pampers, které jsme měli vyjímečně, jsou menší. Moje zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.8.10 10:08

oranžový papmersky, a ani nejsou tak drahý jako ty ostatní… připadá mi.. zkoušeli jsem i levější jako je tesco a nevim co ještě ale připadá mi že vůbecnejsou absorbční, že je v nich malá dost mokrá.. ale v těch pamperskách nee.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
6.8.10 10:24

Ahoj,
tak Agi byla taky takovej stazenej kralik a perfektne nam vyhovovaly do 5 kg plinky DM BABYLOVE c.2 a musim rici ze i ty Tesco plinky sedely, ale zdalo se mi, ze absorbuji mene nez ty z DM drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.8.10 12:56

holky ja davam pampers dream and play.. a delam to tak, ze jsem registrovana v DM sbiram bodiky, a kdyz nasbiram 50 .. tj,. knizecku tak vyberu je tam 25% sleva za tu koupim pleny a pak je ted kupon i 25% na vsechny druhy nutrilonu, nebo jeste pleny kombinuju se slevou v ty miminovsky knizce a da to cenu za pleny cca 260,– a nutrilon 250,– takze se to da:) tech plen do 4-9 kg je tam 96 to mame tak na 14dni:)takze cca 250kc usetrim.. Davala jsem separacky, ted je nedavam, je vedro aby nemela opruzenou zadnici.. ale na podzim asi zas zacnu, tim se taky trochu usetri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.8.10 18:12

Tak jsem nakonec koupila huggies newborn s organickou bavlnou. Na délku jsou stejné jako pampers a přijde mi, že mají více nabrané gumičky, tak snad to už nebude protíkat všude možně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.8.10 18:25

dynki i huggies premium 3-6kg ti budou určitě sedět, pro naše nedonošeňátka byla taky dobrá a to byli hubeňouři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.8.10 18:30

My používáme plenky z DM Babylove, řekla bych že jsou mnohem lepší než třeba Pampers sleep and play nebo Pampers active. Dobře drží tvar a jsou vzadu vyšší a i dlouho vydrží, malou už v noci nepřebaluji a v pohodě to do rána vydrží cca 12hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí