Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ano, těch L je tam pak už moc. Škoda. Že nejdou v anketě zaškrtnout víc možností. Zara také není špatná.
Určitě ne Ela Lang. To vůbec nezní jak jméno, když to takhle řekneš. Podobný je to s Emou, jen tam není aspoň tolik L. Dala bych Zaru. Ale ideálně něco úplně jinyho, delšího.
Určitě bych nedala jméno, ve kterém je L. Z tvého vyberu mi nejvíce sedí Zara, ale bude se jí to dlouho špatně vyslovovat
V anketě chybí volba „nic z toho“.
Všechny čtyři kombinace považuji za naprosto příšerné.
Z nabízeného asi Zara, ale nelíbí se mi. Mně tam sedí třeba Janet Lang nebo Amy Lang.
Přišlo by mi lepší spíš něco delšího, když je příjmení tak kratičké. ![]()
No ani jedno… Ale jménu s L bych se rozhodně vyhnula obloukem.
Ahoj, už jsi rozhodnutá na 100%? Z uvedených jmen se mi asi nejvíc líbí Ema, ale k příjmení Lang by se třeba hodilo i Noemi ![]()
Z výběru Zara, ale teda zkusila bych najít nějaké delší jméno, když už bude mít krátké příjmení
Z detstvi jsem mela kamaradku, co se jmenovala Linda Lang. Sice tam je dvojite L, ale ja to za vadu na krase nepovazuju.
Ani jedno, hlavně nic s L, ale musí to jméno být tak krátké? Mě by se líbilo treba Viktoria Lang, Sofia Lang, spousta jmen, pokud chceš spíš cizí, tak je hodně možností.
@Anonymní píše: Jak vám dané varianty zní?
Zakladatelko, je to všechno špatně. Příjmení Lang je jednoslabičné. Kvůli rytmu tedy jméno slečny Lang nemůže mít jen jednu nebo dvě slabiky. Musí být tříslabičné.
Lilian Lang
Emily Lang
Elena Lang
Agáta Lang
Jiřina Lang
Libuše Lang
Ani jedno z těch jmen se mi k příjmení nehodi. Mě by se líbilo třeba Lucie nebo Agáta.
Nemohu se rozhodnout? Jak vám dané varianty zní? A není tam těch L už pak moc?
Díky za názor