Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádi mají Johanku a Danečka.
Karolína a Dalibor se mi taky líbí (nebo něco na ten způsob): trochu delší jména, a „normální“ česká, žádnou Jessiku a Kevina.
Z vašeho výběru se mi ještě líbí Gabriela.
Aniž bych se podívala na váš výber, tak me napadlo, že je moc hezké Eliška Malá…To se mi fakt moc pasuje.No a pak i ta Dominika.
Na kluka se mi líbí Jakub Malý.
Bratranec je Marek ( Malý ), jeho žena je Monika, děti mají Michaela a Martinu, nejdřív byli 3mm, teď jsou 4 mm ![]()
Z vaseho vyberu Barbora a David.
Libila by se mi i k tomu prijmeni Kristyna, Karolina a Petr, Daniel, Ondrej.
@macina25 píše:
Jákékoliv, protože máte velmi neutrální přijmení.
Já bych právě neřekla. Mám ráda to jméno, ale nehodí se k němu rozhodně všechno. Některé kombinace mi zní směšně. Některé zase tak nezajímavě (hlavně u toho kluka, tam mi nějak nepřirostlo žádné z jmen - u holky mám opačný problém, líbí se mi jich moc
).
@adlita píše:
Lukáš Malý nebo Barbora Malá
Barborka je krásné jméno, jde vytvořit spousta tvarů, je takové neutrální (hodí se ke každé holčičce)a myslím, že teď jich ani neni tak moc, ale i kdyby, tak když se mi jméno líbí, nevadí mi, kolik jich je.
Lukáš nemůžu dát (bývalý přítel, to bych nechtěla).
@Anonymní píše:
Co by se vám hodilo k našemu příjmení? Nechceme super moderní a cizí jména, především manžel je konzervativnější. Top 10 to být může, ale nemusí.Ve výběru máme třeba:
holka: Barbora, Eliška, Johana, Dominika, Kamila, Renata, Gabriela, Petra. Také se nám moc líbí Anna, ale nevím, jestli se to hodí - Anna Malá.
kluk: Jan, David, Jakub, Filip,… ale tak nějak nic není úplně ono. U kluka máme větší problém s výběrem.
Také padl návrh, dát jméno po někom z rodiny (ne po mě s manželem, ale třeba po našich prarodičích, tečkách) - tedy Vladimír, Jana, Vendula, Miloslav, Jaroslava, René, Jiří.
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby byl prozrazen můj nick
Moje mamka se vdala a jmenuje se teď Eva Malá ![]()
@LennaZS píše:
Moje mamka se vdala a jmenuje se teď Eva Malá
Poměrně rozšířené příjmení, i když jsem se s ním před tím, než jsem poznala manžela, nikdy nesetkala ![]()
Evička se mi také líbí - jsem si hrála i s myšlenkou, Adam/Eva. ![]()
Co by se vám hodilo k našemu příjmení? Nechceme super moderní a cizí jména, především manžel je konzervativnější. Top 10 to být může, ale nemusí.
Ve výběru máme třeba:
holka: Barbora, Eliška, Johana, Dominika, Kamila, Renata, Gabriela, Petra. Také se nám moc líbí Anna, ale nevím, jestli se to hodí - Anna Malá.
kluk: Jan, David, Jakub, Filip,… ale tak nějak nic není úplně ono. U kluka máme větší problém s výběrem.
Také padl návrh, dát jméno po někom z rodiny (ne po mě s manželem, ale třeba po našich prarodičích, tečkách) - tedy Vladimír, Jana, Vendula, Miloslav, Jaroslava, René, Jiří.
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby byl prozrazen můj nick