Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, rozhodli jsme se koupit bostonskeho teriera s PP. Jedná se o fenku. Meli jsme pro ni vytipovanych par jmen: Izzabela, Bella, Keylie, Keysie. Jenze nam k ni po prvi nasteve nesedi. Napadly nas jeste Izzi a Abi (nebo Aby, Abigail). Rada bych od vas dostala par typu na cizi jmeno pro tu roztomilou certici
. Pro info bude lehke vahy. dekji moc, Assy
.
Teri.
Nicméně- když PP, tak už něco má v papírech. I když se to často na volání nedá použít…
Mě se líbí Mira.
Lea
Maya
Kdysy se k nám dostala fenka se jménem Kyla, měla totiž kýlu.
„@Ivan PPZ“ Prave tady je dlouhe, nejde rozumně zkratit. Teri je moje sestra.
Příspěvek upraven 20.12.22 v 19:21
@Atisia s rodinou popremyslime nad jmenem Maya, diky za typ.
@Ivan PPZ píše:
Teri.Nicméně- když PP, tak už něco má v papírech. I když se to často na volání nedá použít…
To máš těžké. Nám vyšel vrh O. Takže náš pes má v papírech jméno Orlando🙈. No říkej mu na ulici Orlando nebo Orlíku. Další ta jména na O si ani nepamatuji (4 kluky nám nabízela). Jsem to tady i řešila, než jsme pro něj jeli. Paní v chovné st. jsem se ptala a omlouvala se jí, jestli jí bude vadit, když mu budeme říkat jinak.
@Kelsey Bella byla napad netere. Me to ted taky sedi spis ke kocce.
Bellu se měla kralika
mě by se líbila třeba Amy, nebo my máme doma Ciri (akorát kočku)
Aby je taky fajn ![]()
@Assy13 a v PP má jméno jaké? My máme fr. buldočka Peggy
V PP má Siera a dcera že jí můžeme říkat Siréna
a uječená je když něco chce ![]()
@Kelsey píše:
To máš těžké. Nám vyšel vrh O. Takže náš pes má v papírech jméno Orlando🙈. No říkej mu na ulici Orlando nebo Orlíku. Další ta jména na O si ani nepamatuji (4 kluky nám nabízela). Jsem to tady i řešila, než jsme pro něj jeli. Paní v chovné st. jsem se ptala a omlouvala se jí, jestli jí bude vadit, když mu budeme říkat jinak.
Orlando, to je pecka ![]()