Jaké jméno pro bostonka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
20.12.22 20:51
@Assy13 píše:
„@Ivan PPZ“ Prave tady je dlouhe, nejde rozumně zkratit. Teri je moje sestra.Příspěvek upraven 20.12.22 v 19:21

Ona je taky Teriér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42240
20.12.22 21:27
@Aleriga píše:
Když boston tak Tea nebo Party!
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.12.22 21:40
@Kelsey píše:
To máš těžké. Nám vyšel vrh O. Takže náš pes má v papírech jméno Orlando🙈. No říkej mu na ulici Orlando nebo Orlíku. Další ta jména na O si ani nepamatuji (4 kluky nám nabízela). Jsem to tady i řešila, než jsme pro něj jeli. Paní v chovné st. jsem se ptala a omlouvala se jí, jestli jí bude vadit, když mu budeme říkat jinak.

„O“ je ještě dobrý. :D Můj pes je z vrhu H. Chovatelka je moje kamarádka, tak jsem si mohla jméno vybrat sama, ale na H se mi nic nelíbilo. Takže mu ona vymyslela jméno na H a jako druhé má jméno, které jsem mu vybrala já a tak ho i oslovujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.12.22 21:49
@PetraJ píše:
„O“ je ještě dobrý. :D Můj pes je z vrhu H. Chovatelka je moje kamarádka, tak jsem si mohla jméno vybrat sama, ale na H se mi nic nelíbilo. Takže mu ona vymyslela jméno na H a jako druhé má jméno, které jsem mu vybrala já a tak ho i oslovujeme.

A H bych brala Harry nebo Hugo.
Má papírově Orlando. Nepapírově je Barney (Bárny).
To nám k němu sedělo nejvíc. Někdy používám Orlando Barney ty můj princi úžasný :lol: (vysněný, 25 let jsem na něj čekala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
20.12.22 23:03

@Assy13 Daisy,nebo Bibi, nebo třeba Mia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.12.22 23:12

Sedmikráska

@Markéta80 Jakože strašný to není, ale volat na ní Sedmikrásko :kytka: se mi nechce. Oproti Maye nebo Aby je to dlouhý, když zavolam Mayo! je to rychly a než zavolam Sedmikrásko, tak jí to auto prejede. A žádný hezký zkráceniny mi nenapadají, třeba Sedmi se mi nelíbí a je to podobný povelu sedni, stejne jako treba Sendy. Kráska se mi taky nelíbí. Vím že to jmeno ujde, ale pro psa by melo byt jmeno dobre slisitele ( jako treba Jesie, na zacatku je Dž, Sheli na zacatku Š ) a taky kratke. Ani u rodiny a meho pritele to neproslo. Ta fenka je jako „dárek“ k narozkám od nich. Ale o pejskovi jsme v rodine dlouho mluvili. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.12.22 09:55

Teda- není jedno, co má v papírech? Klidně na něj můžete volat Alíku a stejně bude hepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
21.12.22 10:34

@Assy13 to je blbý, dlouhý a moc zkrátit nejde. naše prostředí se jmenuje Eminence :mrgreen: Takhle na ní volat přece nemůžu, dcera ještě než se štěně narodilo chtěla Zuzanku :mrgreen: Ideálně něco krátkého. Měli jsme i Sissi to by klidně šlo přejmenovat, ale je to fuk. Já sice vždy čekám co bude v PP a pokud by to bylo pěkné jméno tak bych i nechala. Ale zatím jsem vždy dávala jiné jméno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.12.22 12:12

Ještě znám pejsky jako
Pipka
Bohouš
Mája
Mia
Moje
Týna
Kačena
Martin
Milo
Bambi
Cedrika
Sissi
A ano, není to vtip :mrgreen:. Volat venku pipko! Je naprostý žůžo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný