Partner nechce kočku

3745
19.12.22 19:23

Partner nechce kočku

Ahoj, budu ráda za názory jiných..
Děti by chtěly koťátko, ja bych je v tom plně podpořila, ale partner je proti a kočku doma nechce, jak to demokraticky vyřešit?
Kdybychom hlasovali, tak ho s dětmi prehlasujeme, ale to asi není řešení.. Napadlo mě navrhnout mu, že by třeba kočka měla vyhrazeny určitý prostor v dome, kde by se volně pohybovala a určitý prostor by si vyhradit partner, kam by nesměla (třeba ložnice a jeho pracovna a dílna)..
Jak byste to řešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
19.12.22 19:28

Nepořizovala bych jí. Kočka bude chudák, budete neustále řešit spory, děti ji stejně budou pouštět všude a domácí pohoda bude pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
19.12.22 19:30

Pokud ji nechce, neporizovala bych ji. Nestalo by mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:32

Máme i zahradu, kde trávíme hodně času, takže tam by si spolu mohli hrát, navíc naše první kočka často chodila sama na pole i do lesa a půl dne jsme ji třeba neviděli, než se vrátila domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
19.12.22 19:32

A ma pro to nejaky argument?
Ja bych si kote normalne prinesla. Je to bezudrzbove zvire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:34
@Bela111 píše:
Pokud ji nechce, neporizovala bych ji. Nestalo by mi to za to.

Beru, že ji nechce, ale my ji zase chceme, tak mam za to, že vztah by měl být o nějakém kompromisu, aby byli spokojení oba dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292

Na tomto se musí shodnout všichni, jinak ne…aspoň takto za mě. :think: rozdělit barák asi nemá smysl, ty chlupy se stejně roztahaji všude a nemluvě o tom, že vleze do domu a kočku cítíš (uznávám, jsem na kočky dost citlivá a smrdí mi :oops: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
@Beckyttine5 píše:
Ahoj, budu ráda za názory jiných..
Děti by chtěly koťátko, ja bych je v tom plně podpořila, ale partner je proti a kočku doma nechce, jak to demokraticky vyřešit?
Kdybychom hlasovali, tak ho s dětmi prehlasujeme, ale to asi není řešení.. Napadlo mě navrhnout mu, že by třeba kočka měla vyhrazeny určitý prostor v dome, kde by se volně pohybovala a určitý prostor by si vyhradit partner, kam by nesměla (třeba ložnice a jeho pracovna a dílna)..
Jak byste to řešili vy?

kočka není pes, ta ti na vyhrazený prostor kašle
je to zvíře, závazek, starání
máš ráda dovolené? Jak to vyřešíš? kam jí dáš?

Příspěvek upraven 19.12.22 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
@VitaminC píše:
A ma pro to nejaky argument?
Ja bych si kote normalne prinesla. Je to bezudrzbove zvire.

Vadí mu, že bude skrabat nábytek a sedačku a potom, že by měla doma svou toaletu, která smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.22 19:35

Já se mu ani nedivim😂 já miluju psy a doma pejska máme, ale kočku bych nedala, ty vyloženě nesnasim😂 🙂

• Citovat
  • Upravit
34473
19.12.22 19:35
@Beckyttine5 píše:
Beru, že ji nechce, ale my ji zase chceme, tak mam za to, že vztah by měl být o nějakém kompromisu, aby byli spokojení oba dva..

Za mě má právo veta ten, kdo nechce. U čehokoliv živého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:37
@DanielaD píše:
kočka není pes, ta ti na vyhrazený prostor kašle
je to zvíře, závazek, starání
máš ráda dovolené? Jak to vyřešíš? kam jí dáš?

Kočku jsme už měli, bohužel nám letos po 16 letech umrela, žádný problém se staranim se jsem neměla, v tom problém nevidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 19:38
@Beckyttine5 píše:
Vadí mu, že bude skrabat nábytek a sedačku a potom, že by měla doma svou toaletu, která smrdí.

To má ale pravdu a nezlomíš to tím, že si ji pořídíte. Ve chvíli, kdy tohle všechno přijde bude partner oprávněně naštvaný a budete se jen dohadovat. Za to by mi to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:38
@Anonymní píše:
Já se mu ani nedivim😂 já miluju psy a doma pejska máme, ale kočku bych nedala, ty vyloženě nesnasim😂 🙂

Taky mi jsou pejsci trošku bližší, ale ta kočka zase dava jinou energii a hodně mi chybí, navíc dcera je více na kočky než na psy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:39
@terien píše:
To má ale pravdu a nezlomíš to tím, že si ji pořídíte. Ve chvíli, kdy tohle všechno přijde bude partner oprávněně naštvaný a budete se jen dohadovat. Za to by mi to nestálo.

Jo, ten nábytek je potenciální problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný