Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
19.12.22 22:26
@Královna Kosmíru píše:
Vystehovala bych partnera a vzala si kočku… ted zrovna mam 14 dni nasi novou kočku. Je to nejlepší co jsme mohli do nasi rodiny udelat.
To už je pro mě asi příliš radikální řešení..
@topazio píše:
Skvělou povahu má i Mainská mývalí kočka. :mrgreen:

Děkuji, o te jsem taky četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
19.12.22 22:26

@Beckyttine5

Pokud jeden nechce, nekupovala bych ji.

Co třeba po dohodě všech koupit morče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.12.22 22:27
@Beckyttine5 píše:
Děkuji, o te jsem taky četla.

Je to ale obr kočička. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.22 22:31
@Ahep píše:
Taky skáče pí žaluzií či zaclonach, prochází se po kuch. lince a sežere na co pride, může mocit do bot, do postele, kamkoli…kočku doma bych nechtěla, to proti tomu jsou psi úplná novinářka.A už vůbec jak to mohl někdo tady napsat, že jdou bezúdržbový zviratka :roll:

Nemusí být pravda. My jsme si je neučili na lidské jídlo. Tak je ani neláká. Mají své. Na močení mají záchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.12.22 22:38
@Beckyttine5 píše:
To už je pro mě asi příliš radikální řešení..

Nekdy je ti potreba ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.12.22 22:42

Jinak mne sestřenice přivezla kočku z Egypta. Je ji 7 měsíců. Je vykastrovana a vychovana. Nemam s ni skoro zadnou praci a doma mi zatim neudelala zadnej bordel. Je hrozne milovníka, pořad přede, se všemi se mazli a zahrnuje nas pozitivni energii, mam pocit, ze ze mne vysává ty jedy… občas ma v noci litací, ale zvyká si na náš režim, takže v noci začína spat( je to hrozna kurva, spi pokaždé u nekoho jineho.. ) Sestrenka se tam stara o hodne pouličních koček. Na zakázku mi vychova jeste jednu pouliční egyptskou směs.. Chci takovou tu hubenou bílou se zelenýma očima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76493
19.12.22 22:46
@Kelsey píše:
Nemusí být pravda. My jsme si je neučili na lidské jídlo. Tak je ani neláká. Mají své. Na močení mají záchody.
:mrgreen: my jsme před 7 lety přivezli dva kocoury z útulku, jeden lidské jídlo ignoruje, druhý miluje - a rád vylíže talíře, spapá kousek buchty, pomazánku, pribináček a ten druhý hledí, co to jako dělá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 22:54

Moje kočka byla taky v pohodě, ale nesměly být změny, to pak vyváděla, prostě měla svůj systém a ten vyžadovala.. Ale u zvířat i děti musí být člověk připravený na vše a milovat je takové, jací jsou a to by asi partner nedokázal, takže zatím pořízení koťátka raději odlozim, třeba bude časem příznivější konstelace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35750
19.12.22 23:02
@DanielaD píše:
vykastrovat určitě

jak ti teď, nebo vůbec pije vodu? Když chodili ven, pili z jezírka, teď je zamrzlé a doma se vody ani netknou

Příspěvek upraven 19.12.22 v 19:54

Jo pije. Ale ne z misky co má k dispozici s čistou vodou, ale na sporáku máme v hrnci asi tak 8× denně převařenou vodu ve které ohříváme hrnek s vodou pro přípravu dokrmovaci směsi pro papoušky tak to ji chutná nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.12.22 23:09
@VitaminC píše:
A ma pro to nejaky argument?
Ja bych si kote normalne prinesla. Je to bezudrzbove zvire.

O tom bych trošku mohla (ze zkušenosti) polemizovat, ale… :D Ale to je moje chyba, já všechny hrozně rozmazluji. A ano, oproti psovi jsou bezúdržbové, taky to tak říkám.
Hlavně by mi hodně, ale fakt hodně vadil chlap, který má jiný vztah ke zvířatům než já.

Příspěvek upraven 19.12.22 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.12.22 23:12
@Ahep píše:
Taky skáče pí žaluzií či zaclonach, prochází se po kuch. lince a sežere na co pride, může mocit do bot, do postele, kamkoli…

Vůbec. Tohle u naší absolutně neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
19.12.22 23:16
@Ahep píše:
Taky skáče pí žaluzií či zaclonach, prochází se po kuch. lince a sežere na co pride, může mocit do bot, do postele, kamkoli…kočku doma bych nechtěla, to proti tomu jsou psi úplná novinářka.A už vůbec jak to mohl někdo tady napsat, že jdou bezúdržbový zviratka :roll:

Jsou, kocka potrebuje jen jidlo a piti. Jinak si vystaci sama. A nas kocour teda doma fakt nic netropi. Zrejme se vyradi venku dost a domu chodi spat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 23:21

Pokud je kočka venkovní, nebo je doma spokojená, tak s ní moc práce neni.. pokud je nespokojena, tak může přidělat celkem dost práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
20.12.22 07:36

Zvire doma je neco, proti cemu by mel mit pravo veta kazdy clen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
20.12.22 07:59
@Beckyttine5 píše:
Venkovní kočka je taky možné řešení, ale nevím, zda pak bude plně ochocena pro děti jako z domácího odchovu a hlavně bych měla obavy, aby ji třeba nepřejelo auto, nebo se někde neztratila.. děti na ni budou citově vázané a co pak..

tak naše kočky jsou plně a absolutně ochočeny, jsou mazlivější a přítulnější než třeba kočka sousedky, která nepochopitelně nesmí ven a je jen doma, protože má sousedka stejné obavy. Takže kočka místo aby se proháněla po venku, běhala si kam chce a kdy chce, lovila myši, tak leží za oknem a ven jen kouká. Ale ono to stejně záleží na povaze kočky, já mám Barmské, jsou to ségry z jednoho vrhu, úplně stejné, jen jedna je světlá a druhá tmavá. Stejně vychovávané. A jedna je přítulný submisivní miláček, druhá je nervní dračice, na kterou se sáhne jen tehdy, když ona sama chce. Taky vládne všem a všemu, i psovi. Víš, kočka patří ven, kočce není přirozené válet se doma na gauči a moct pobývat jen v rámci nějakého bytu celý život, co je to za život? Když může být venku a jít ven? To jen mi lidé jsme si to zvráceně přetvořili. U nás má volný výběh i pes. To je tedy přešlechtěný miniprcek, takže to není pes k boudě, ale vyloženě pes domácí, povaleč u topení. Přesto i ona má volný výběh na velkou zahradu. Kdykoliv chce, tak se může sebrat a jít ven nebo domů. Milovnící koček je drží doma a hrajou si na to, jak je to pro tu kočku nejlepší, ne není, dělají to pro sebe, ne pro to zvíře. I ty to chceš dělat pro sebe, ne pro vaši budoucí kočku. Chtěla jsi kompromis, kompromis je, že můžeš mít kočku, ale venku, což je super pro kočku a zkousnutelné pro manžela. Jediný, kdo takový kompromis nevnímá dobře jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný