Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
20.12.22 13:28
@stinga píše:
tak počkej do jara a choď všude s očima dokořán, na jaře se dají nalézt opuštěné koťátka bohužel téměř všude

Tam je spíše problem, že když jdu ven, tak mám s sebou psa a nemohu si tak to kotě vzít.. ale uvidíme, třeba si nás nějaké najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76489
20.12.22 13:51
@Beckyttine5 píše:
Tam je spíše problem, že když jdu ven, tak mám s sebou psa a nemohu si tak to kotě vzít.. ale uvidíme, třeba si nás nějaké najde

tak si kup přepravku na morče a nos sebou, do ní se koťátko vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.12.22 14:06
@Beckyttine5 píše:
Ahoj, budu ráda za názory jiných..
Děti by chtěly koťátko, ja bych je v tom plně podpořila, ale partner je proti a kočku doma nechce, jak to demokraticky vyřešit?
Kdybychom hlasovali, tak ho s dětmi prehlasujeme, ale to asi není řešení.. Napadlo mě navrhnout mu, že by třeba kočka měla vyhrazeny určitý prostor v dome, kde by se volně pohybovala a určitý prostor by si vyhradit partner, kam by nesměla (třeba ložnice a jeho pracovna a dílna)..
Jak byste to řešili vy?

Tak asi ses s partnerem sestěhovávala s tím, že kočky doma nemusí? Heleď, jako zkoušet to můžeš, ale počítej s tím, že si naboříš vztah s partnerem. Já osobně mám zvířata ráda, kdekomu to hlídám, kupuju tomu hračky, ale svoje domů a navždy bych nechtěla.

Skáče to všude možně, musíš tomu přizpůsobit prostor, věnovat energii, čas, peníze, řešíš dovolenou… nejsou to jen pozitiva. Tvůj chlap bude asi hodnej, když by zkousnul nalezence, ale u něj je to hraniční stav. Ne, nezvykne si, nepočítej s tím. Možná kotě občas pohladí, ale chlupy mu vadit nepřestanou. Bude se imrvere přemáhat a jestli jednou váš vztah bude procházet krizí, tak by se ti přesně toto mohlo vymstít. Být tebou, vezmu rozum do hrsti a kočky se vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
20.12.22 18:32
@onajeblond píše:
Můžu se ještě zeptat, kolik ta kastrace vlastně stojí, at mám trochu předled. Vypadáš, že máš nějaké znalosti. ;)

já nevím, já kastrovala kočky naposledy 2004 a to stálo 1000 jedna, kolik teď, to vůbec nevím. Za psa jsem dávala před šesti lety 4500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
20.12.22 18:37
@onajeblond píše:
No to jsme řešili tu kastraci s veterinářkou, jenže jí je opravdu problém chytit, ona at ji doneseme v pytlu. No. Chceme to a řešíme to o tom žádná, ještě než byly kotata, ale bohužel byly jiný důležitější věci. No sítě nechci to vůbec ne, a kvůli kočce už vůbec, to se na mě nezlob. :D Hlavně jsou to i dveře, člověk furt musí zavírat když nese nákup taky, dost blbý jestli mě chápeš.

aha, tak to nechápu, já mám sítě ve všech oknech, která se otevírají. Dělali je na míru k oknům, jsou nacvakávací na rámy. A ve dveřích jsou také síťové dveře. Ani ne kvůli kočkám a psovi, ti si to packou umí otevřít ( už ne za sebou zavřít), ale právě kvůli létající havěti. Máme to tak léta, nesnáším doma mouchy a komáry. Otevřenými okny bez sítí to do baráku létá ve velkém. Na síťové dveře jsem zvyklá, my máme celé léto otevřené dveře, to by bylo havěti. To by mi lezl do kuchyně kde kdo včetně koňů. Takhle stojí jen za sítí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 19:56
@Arboretka píše:
aha, tak to nechápu, já mám sítě ve všech oknech, která se otevírají. Dělali je na míru k oknům, jsou nacvakávací na rámy. A ve dveřích jsou také síťové dveře. Ani ne kvůli kočkám a psovi, ti si to packou umí otevřít ( už ne za sebou zavřít), ale právě kvůli létající havěti. Máme to tak léta, nesnáším doma mouchy a komáry. Otevřenými okny bez sítí to do baráku létá ve velkém. Na síťové dveře jsem zvyklá, my máme celé léto otevřené dveře, to by bylo havěti. To by mi lezl do kuchyně kde kdo včetně koňů. Takhle stojí jen za sítí :mrgreen:

Máte doma koně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.12.22 20:15
@Pudloslava píše:
Zvire doma je neco, proti cemu by mel mit pravo veta kazdy clen rodiny.

Měli by si to ale možná vyjasnit dřív, než spolu vlezou do postele.
Vyjma alergiků považuji za lidi, kteří nemají rádi zvířata, za bezcitné a takový chlap by mě opravdu nepřitahoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.12.22 20:19
@Beckyttine5 píše:
Děkuji, tak budu pátrat dál..

Kavalír King Charles Spaniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76489
20.12.22 20:28
@Beckyttine5 píše:
Máte doma koně?

mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
20.12.22 20:39
@Beckyttine5 píše:
Máte doma koně?

ne doma, domů mi nesmí, kloužou jim kopýtka na dlažbě v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jinak ano, před barákem, a máme rozmazlené i ty kobylky, nechtějí být samotné na pastvě, jak zaparkuju autem před barákem, poznají ho podle zvuku, letí k brance, kde mají svou pastvu a halekají na mě obě dvě, dokud nedojdu za nima a nepustím je nahoru ke mně přímo k baráku. V létě ležím pod altánem, okolo mě na dlažbě pod altánem dva koně a dvě kočky. Pes ne, ten se bojí koňů, ten leží doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
20.12.22 20:40
@Cimada píše:
Měli by si to ale možná vyjasnit dřív, než spolu vlezou do postele.
Vyjma alergiků považuji za lidi, kteří nemají rádi zvířata, za bezcitné a takový chlap by mě opravdu nepřitahoval.

ono to ale není o tom, že nemá rád zvířata, on má rád zvířata, dokonce má psa v posteli. Jen nechce do baráku další kočku, právě pro to kočičí chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 20:43
@Arboretka píše:
ono to ale není o tom, že nemá rád zvířata, on má rád zvířata, dokonce má psa v posteli. Jen nechce do baráku další kočku, právě pro to kočičí chování.

Jo, kočky jsou specifické a nejsou pro každého.. zase jsou pak lidi, co zboznuji kočky, ale vůbec si nesednou se psem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 20:45
@Arboretka píše:
ne doma, domů mi nesmí, kloužou jim kopýtka na dlažbě v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jinak ano, před barákem, a máme rozmazlené i ty kobylky, nechtějí být samotné na pastvě, jak zaparkuju autem před barákem, poznají ho podle zvuku, letí k brance, kde mají svou pastvu a halekají na mě obě dvě, dokud nedojdu za nima a nepustím je nahoru ke mně přímo k baráku. V létě ležím pod altánem, okolo mě na dlažbě pod altánem dva koně a dvě kočky. Pes ne, ten se bojí koňů, ten leží doma.

Jasně, chápu, že do domu nesmí, jen mě prekvapilo, že by o to stáli.. predstavuji si situaci, že si třeba na gauči čtu a najednou se tam objeví kůň, je to úsměvné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76489
20.12.22 20:46
@Arboretka píše:
ne doma, domů mi nesmí, kloužou jim kopýtka na dlažbě v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jinak ano, před barákem, a máme rozmazlené i ty kobylky, nechtějí být samotné na pastvě, jak zaparkuju autem před barákem, poznají ho podle zvuku, letí k brance, kde mají svou pastvu a halekají na mě obě dvě, dokud nedojdu za nima a nepustím je nahoru ke mně přímo k baráku. V létě ležím pod altánem, okolo mě na dlažbě pod altánem dva koně a dvě kočky. Pes ne, ten se bojí koňů, ten leží doma.

to je krásné,
a ta první věta :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76489
20.12.22 20:46
@Beckyttine5 píše:
Jasně, chápu, že do domu nesmí, jen mě prekvapilo, že by o to stáli.. predstavuji si situaci, že si třeba na gauči čtu a najednou se tam objeví kůň, je to úsměvné..

asi koníci také rádi společnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný