Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stinga píše:
no to sakra ten osud funguje rychle
Teď jedeme na Vánoce pryč, až se vrátím, tak to nějak musím promyslet, ale je to teď těžká situace..
@Beckyttine5 píše:
Jo, ten nábytek je potenciální problém
Mám dvě kočky a žádný nábytek mi neskrývají a WC jim také nesmrdí, když ho pravidelně čistis
@Cimada píše:
Měli by si to ale možná vyjasnit dřív, než spolu vlezou do postele.
Vyjma alergiků považuji za lidi, kteří nemají rádi zvířata, za bezcitné a takový chlap by mě opravdu nepřitahoval.
no vidis, tohle zase prijde me jako ujetej postoj a dobre, ze si to s partnery vyjasnujes predem, protoze bych fakt necekala, ze to nekdo muze mit az takhle extremne hozene.
@Pudloslava píše:
no vidis, tohle zase prijde me jako ujetej postoj a dobre, ze si to s partnery vyjasnujes predem, protoze bych fakt necekala, ze to nekdo muze mit az takhle extremne hozene.
Hlavně, na začátku vztahu bývají lidé často výrazně tolerantnejsi, je tam zamilovanost, hodně chemie, člověk leccos skousne, více se snaží… a pak mu začnou tyto věci více a více vadit..
@Pudloslava píše:
Nojono, možná je otázka ohledně počtu zvířat v domácnosti dneska důležitější, než vyjasnění počtu dětí ![]()
Ale jinak to, že o někom, kdo doma nechce zvíře prohlásím, že nemá zvířata rád, je prachobyčejná manipulace. Ono „milovníků“ zvířat, co si domů tahají jednoho chlupáče za druhým a pak na ně nemají čas, případně nemají dost peněz na kvalitní žrádlo nebo veterinu, je mraky - a přesně u těchto lidí se časem ukazuje, že mají především rádi sami sebe ![]()
Mě osobně teda spíš imponují lidi, kteří si umí spočítat, zda takového člena rodiny po všech stránkách v pohodě zvládnou a podle toho si pak zvíře (ne)pořídí.
@smečka.blech píše:
Nojono, možná je otázka ohledně počtu zvířat v domácnosti dneska důležitější, než vyjasnění počtu dětí![]()
Ale jinak to, že o někom, kdo doma nechce zvíře prohlásím, že nemá zvířata rád, je prachobyčejná manipulace. Ono „milovníků“ zvířat, co si domů tahají jednoho chlupáče za druhým a pak na ně nemají čas, případně nemají dost peněz na kvalitní žrádlo nebo veterinu, je mraky - a přesně u těchto lidí se časem ukazuje, že mají především rádi sami sebe
Mě osobně teda spíš imponují lidi, kteří si umí spočítat, zda takového člena rodiny po všech stránkách v pohodě zvládnou a podle toho si pak zvíře (ne)pořídí.
co nema rad zvirata, ale bezcitnej! Nechces souzit se zviretem, nemas city, konec ![]()
@Pudloslava píše:
Tak já je nepovažuji za bezcitné, ale taky je to stopka.
A pokud zvířata máš, tak si to vyjasnis velmi brzy.
Mně se to stalo zrovna teď,… škoda zrovna se mu líbil
@Beckyttine5 píše:
Hlavně, na začátku vztahu bývají lidé často výrazně tolerantnejsi, je tam zamilovanost, hodně chemie, člověk leccos skousne, více se snaží… a pak mu začnou tyto věci více a více vadit..
Přesně
@Pudloslava píše:
Mně to vůbec nepřipadne jako extrém. Od dětství jsem žila mezi zvířaty, pro mě je to normální.
S manželem jsem se znala od 18 a na zvířata jsme měli shodný názor, ani jsme o tom mluvit nemuseli.
A 3 další známosti po rozvodu se mi prostě zhnusily tím, jak opovržlivě např. o psech ti chlapi mluvili, tyto typy mužů prostě nedokážu mít ráda. Trvám na tom, že ti lidé nemají ty správné city a životní hodnoty. Zkušenost.
A můj současný partner - když jsem ho měla poprvé navštívit v jeho domě na víkend, odmítla jsem, že nemůžu kvůli zvířatům. A on okamžitě zareagoval, že je pochopitelně vezmeme taky a hned jel mé kočce pro WC.
A bylo vymalováno, možná mě dostal právě tím. ![]()
O tomhle se člověk nemusí složitě domlouvat, to prostě vyplyne ze situace. A to velmi rychle, dá se říct po prvním, druhém rande.
@Venetia píše:
Tak já je nepovažuji za bezcitné, ale taky je to stopka.
A pokud zvířata máš, tak si to vyjasnis velmi brzy.
Mně se to stalo zrovna teď,… škoda zrovna se mu líbil
Přesně tak. U mě prostě chlapi, kteří nemají rádi zvířata, nemají šanci, nemám důvod je mít ráda. Protiví se mi jejich odpor k tak skvělým bytostem, jako jsou např. psi. A to si jinak jednoho zájemce dodnes vážím jako odborníka, dokonce kvůli mě pořídil auto, jaké jsem chtěla. Ale nemá rád psy, no tak smůla. Jeho.
Dlouho ještě psal, ale pro mě už jako partner nemohl existovat.
@Cimada píše:
Mně to vůbec nepřipadne jako extrém. Od dětství jsem žila mezi zvířaty, pro mě je to normální.
S manželem jsem se znala od 18 a na zvířata jsme měli shodný názor, ani jsme o tom mluvit nemuseli.
A 3 další známosti po rozvodu se mi prostě zhnusily tím, jak opovržlivě např. o psech ti chlapi mluvili, tyto typy mužů prostě nedokážu mít ráda. Trvám na tom, že ti lidé nemají ty správné city a životní hodnoty. Zkušenost.
A můj současný partner - když jsem ho měla poprvé navštívit v jeho domě na víkend, odmítla jsem, že nemůžu kvůli zvířatům. A on okamžitě zareagoval, že je pochopitelně vezmeme taky a hned jel mé kočce pro WC.A bylo vymalováno, možná mě dostal právě tím.
O tomhle se člověk nemusí složitě domlouvat, to prostě vyplyne ze situace. A to velmi rychle, dá se říct po prvním, druhém rande.
No jo, jenže ty považuješ ta správný jen a pouze tvoje hodnoty. Cokoliv má někdo jinak, tak jím opovrhuješ a máš nutkavou potřebu ho přesvědčovat o jediné správné cestě….
@Beckyttine5 píše:
Teď jedeme na Vánoce pryč, až se vrátím, tak to nějak musím promyslet, ale je to teď těžká situace..
ale to je opravdu osud, ty přemýšlíš o kotěti, nevíš, zakládáš diskusi a druhý den ti soused ukáže kotě, které chce zabít…
však jsi v prvním příspěvku psala, že by se zamezilo, aby kočka lezla do ložnice, manželovy pracovny a tak,
kolegyně má kočku v garáži přes noc a venku ve dne, když jsou doma, teď jak hodně mrzlo, tak kočku přes noc nechali na dolním wc - mají v přízemí, kočka je to teda kastrovaný kocour si na tohle uspořádání zvykla a je v pohodě
@Janli píše:
No jo, jenže ty považuješ ta správný jen a pouze tvoje hodnoty. Cokoliv má někdo jinak, tak jím opovrhuješ a máš nutkavou potřebu ho přesvědčovat o jediné správné cestě….
tak když má ona ty zvířata doma dřív než toho chlapa, tak takhle musí uvažovat přece, jako rozjet vztah a po zaláskování a sestěhování zjistit, že ten druhý nesnáší zvířata, která mám doma - to je snad nesmysl,
já se také ptám na vztah ke kočkám ještě dřív, než proběhne první rande - nač ztrácet čas a ranit city
@stinga píše:
tak když má ona ty zvířata doma dřív než toho chlapa, tak takhle musí uvažovat přece, jako rozjet vztah a po zaláskování a sestěhování zjistit, že ten druhý nesnáší zvířata, která mám doma - to je snad nesmysl,
já se také ptám na vztah ke kočkám ještě dřív, než proběhne první rande - nač ztrácet čas a ranit city
Ale je v pořádku, že k sobě hledá partnera, co má stejný vztah ke zvířatům. V pořádku není, že ostatní odsuzuje a dělá z nich méněcenný. O nikom přece nic nevypovídá, že nemá rád psy nebo slepice….
@Janli píše:
Ale je v pořádku, že k sobě hledá partnera, co má stejný vztah ke zvířatům. V pořádku není, že ostatní odsuzuje a dělá z nich méněcenný. O nikom přece nic nevypovídá, že nemá rád psy nebo slepice….
tak když muže, kteří nemají rádi zvířata, nechce na vztah, tak je přece jedno, že je odsuzuje - no asi nejsem nestranná, já také odsuzuju lidi, kteří nemají rádi zvířata, většinou jsou citově ploší