Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5084
30.12.22 11:23
@VitaminC píše:
A ma pro to nejaky argument?
Ja bych si kote normalne prinesla. Je to bezudrzbove zvire.

A vsude chlupy. Kocka leze vsude.. Kazdy kdo ma doma kocku ma chlupy vecne i v jidle.. Nedivim se chlapovi.. Obejit partnera asi neni reseni a super cesta k domaci pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 11:23
@DanielaD píše:
vykastrovat určitě

jak ti teď, nebo vůbec pije vodu? Když chodili ven, pili z jezírka, teď je zamrzlé a doma se vody ani netknou

Příspěvek upraven 19.12.22 v 19:54

My jsme jim koupili fontánku. A krmíme masem, ne granulema a dáváme jim bezlaktózové mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 11:31
@Beckyttine5 píše:
Ona mu vadila, ale toleroval ji, protože tady byla dříve než on, teď už kočku nechce..
Nějakou venkovní by asi neřešil, ale já bych ji chtěla mít i doma.

Partnera (-ku), který nechce kočku, bych nechtěl já. Stejně jako bych si nevzal ženskou, která by se byť jen jedinkrát pokusila dostat mě do kostela. Takže tohle mám vyřešené od mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 11:41
@Arboretka píše:
TVL jako fakt? pokud jeden z manželů nechce, tak by sis prostě přinesla? Nesnáším kočky v baráku, nikde. Ty jo, představa, že ji manžel prostě přinese jen tak, tak to je naprosto šílené. Kočka by letěla. Kočka uvnitř prostě ne. A bezúdržbové? To si děláš srandu, ne? Musí se tomu měnit záchod, takže se denně hrabeš v hovnech, všude chlupy, všude to leze. No to je fakt bezúdržbové zvíře jak prase.

To se má hlavně vyřešit před vytvořením trvalého partnerství. Ženskou, která nesnáší zvířata, bych prostě nechtěl. Miluji psy, kočky, hady, krokodýly, pavouky, všechno. Akorát nějací švábi se mi hnusí a křečci, morčata a králíci mi připadají nezáživní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 12:34
@stinga píše:
podle kliniky, kocour do 2000,–--, kočka ty 2 t a více

To jsou nějaké „pražské“ ceny :-). U nás kocour asi 600,–, kočka litr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 12:36
@stinga píše:
podle kliniky, kocour do 2000,–--, kočka ty 2 t a více
To jsou nějaké „pražské“ ceny :-). U nás kocour asi 600,–, kočka litr.
@topazio píše:
Jezevčík je děsně tvrdohlavý.

A právě to je na něm úžasné. Josefčíky mám hrozně rád ale nám se do baráku nehodí, máme všude schody a to jim nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 12:38
@Beckyttine5 píše:
Ten celý název je yorshirsky teriér. Stejně jako třeba Jack Russel teriér- lidi to kupují, že je to malé a roztomile, ale porad je to teriér, čili akční pes, který má jiné potřeby než třeba společenské plemeno a je třeba pro ně výcvik, což hodně lidí vzhledem k velikosti podceni a tyto psy pak není radost někde potkat..
Klidný by mohl být třeba mops, ale prý může hodně smrdet…

Mops je úžasný ale chov psů s tímhle naraženým čumákem je zločin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
30.12.22 12:44
@Laminátka píše:
To jsou nějaké „pražské“ ceny :-). U nás kocour asi 600,–, kočka litr.

nee, malé město Zlínský kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.22 13:27
@stinga píše:
nee, malé město Zlínský kraj

Tak to my jsme velká vesnice StČ kraj, ceny tady obecně tendují k Praze ale místní veterináři jsou asi lidumilně založeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný