Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3600
20.12.22 12:41

@onajeblond pokud máte kočku venku, nechápu, že ji nemáte vykastrovanou, to je maximální úlet. A zbytek řeší sítě do oken, taky je mám všude aby kočky nelezly oknama dvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
20.12.22 12:42
@Beckyttine5 píše:
Sousedi si takto pořizují kočky skoro ob rok, déle jim bohuzel nevydrží.. ale nevíme, zda ji něco přejede, nebo si tu kočku třeba nechá někdo jiný, prostě se jim ta kočka pak nevrátí..
Pomohla by třeba kastrace? Že by se pak toulali méně?

Nejen cesty. Jedy na myši, dravci na poli… těch nebezpečí číhá. Proto kočku nemáme. Trvale doma ji nechceme a venku bych o ní měla pořád strach. Máme vždycky nějakou externí, čti od sousedů, která k nám chodí na zahradu😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.12.22 12:46
@Arboretka píše:
@onajeblond pokud máte kočku venku, nechápu, že ji nemáte vykastrovanou, to je maximální úlet. A zbytek řeší sítě do oken, taky je mám všude aby kočky nelezly oknama dvnitř.

No to jsme řešili tu kastraci s veterinářkou, jenže jí je opravdu problém chytit, ona at ji doneseme v pytlu. No. Chceme to a řešíme to o tom žádná, ještě než byly kotata, ale bohužel byly jiný důležitější věci. No sítě nechci to vůbec ne, a kvůli kočce už vůbec, to se na mě nezlob. :D Hlavně jsou to i dveře, člověk furt musí zavírat když nese nákup taky, dost blbý jestli mě chápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.12.22 12:48
@onajeblond píše:
No to jsme řešili tu kastraci s veterinářkou, jenže jí je opravdu problém chytit, ona at ji doneseme v pytlu. No. Chceme to a řešíme to o tom žádná, ještě než byly kotata, ale bohužel byly jiný důležitější věci. No sítě nechci to vůbec ne, a kvůli kočce už vůbec, to se na mě nezlob. :D Hlavně jsou to i dveře, člověk furt musí zavírat když nese nákup taky, dost blbý jestli mě chápeš.

zjistěte si, kde máte nejblíž kočičí útulek, oni vám půjčí na odchyt kočky sklopec, v tom ji i přenesete na veterinu k té kastraci,
teď když místo jedné kočky jsou čtyři, tak čtyřikrát - no - kastrace té původní by vyšla na míň peněz

Příspěvek upraven 20.12.22 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.12.22 12:48
@Arboretka píše:

Můžu se ještě zeptat, kolik ta kastrace vlastně stojí, at mám trochu předled. Vypadáš, že máš nějaké znalosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.12.22 12:49
@stinga píše:
zjistěte si, kde máte nejblíž kočičí útulek, oni vám půjčí na odchyt kočky sklopec, v tom ji i přenesete na veterinu k té kastraci

To je prosím co? Omlouvám se za blbý dotazy, ale fakt co se týká koček nemám vůbec páru co a jak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
20.12.22 12:49
@onajeblond píše:
Můžu se ještě zeptat, kolik ta kastrace vlastně stojí, at mám trochu předled. Vypadáš, že máš nějaké znalosti. ;)

podle kliniky, kocour do 2000,–--, kočka ty 2 t a více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.12.22 12:54
@stinga píše:

dobře, moc děkuji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 12:56
@onajeblond píše:
Rozumím, to o těch malých je fakt, hlavně čivavy. :mrgreen: Já i přítel, (což se divím má rád velký psy),máme rádi jezevčíky, říkáme jim limuzíny (podle délky těla) :mrgreen: Toho měl ex, a ted jsem byli v restauraci a tam ho taky měli a přítel byl nadšený, taky takové sympaták pes. Hlavně mamka přítele a brácha jeho, tak hlídavali sousedům, takové ten krátkosrsté černé jezevčík, no to byl brouček, :srdce: jednou jsme ho hlídali i u nás doma, jak říkám, já vařila on ležel na židli občas se přišel pohladil, klidas. Jen mu trvalo, když bez pomoci skákal na židli. :mrgreen: Jinak pohoda, ten snad ani neuměl štěkat. :mrgreen:

Jezevčík mi zrovna k dětem vhodný nepřijde, znám jich více a nejsou zcela předvídatelni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 12:58
@Akinee píše:
Nejen cesty. Jedy na myši, dravci na poli… těch nebezpečí číhá. Proto kočku nemáme. Trvale doma ji nechceme a venku bych o ní měla pořád strach. Máme vždycky nějakou externí, čti od sousedů, která k nám chodí na zahradu😀

Externí kočka by byla taky super, tady po vesnici jich pár chodí, akorát jsou moc plache a nepřijdou k člověku nikdy blíž.. ob soused měl z útulku takovou velkou kočku, ta byla super, dala se mazlit, ale bohužel už měla svůj věk a umřela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.22 12:59
@Beckyttine5 píše:
Jezevčík mi zrovna k dětem vhodný nepřijde, znám jich více a nejsou zcela předvídatelni..

Toto plemeno opravdu ne. Vyrostla jsem s nimi a vím toho dost o nich. Jejich povaha je nevyzpytatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.12.22 13:00
@stinga píše:

Tak to je levné, to jsem čekala, že to bude dražší, za tolik dnes ani nenakoupis jídlo na týden.. Já platila snad 1400, ale to bylo v roce 2008, myslela jsem, že to nyní bude stát mnohem více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.12.22 13:00
@Beckyttine5 píše:

Jasný, neříkám kup ted hned jezevčíka. Jen z těch menších mi přide nejvíc sympatičtější. Pak i yorkšir (nevím zda píšu správně) se mi zda. Mě jo, záleží asi na lidech kdo je jak má atd. Jak s těma kočkama no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.22 13:01
@stinga píše:

U nás někde kocour za 800 Kč a kočka 1200 Kč. Kastrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.22 13:01
@onajeblond píše:
Jasný, neříkám kup ted hned jezevčíka. Jen z těch menších mi přide nejvíc sympatičtější. Pak i yorkšir (nevím zda píšu správně) se mi zda. Mě jo, záleží asi na lidech kdo je jak má atd. Jak s těma kočkama no. :mrgreen:

Jezevčík je děsně tvrdohlavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný