Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
19.12.22 20:30
@stinga píše:
o kočce se nehlasuje, kočku buď chtějí všichni nebo se nepořizuje,
a to jsem majitel 3 koček

Chápu.. já bych chtěla kotě ideálně na jaře nebo lete, tak uvidíme, zda se třeba partner názorově neposune..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.22 20:31

Tvého manžela chápu, taky bych doma kočku nechtěla. Zničí nábytek, prochází se po stole a lince, všude ty chlupy, co nejdou za boha dostat z černých věcí (bratr má kočky 3, takže vím..) a ta domácnost prostě smrdí kočkama (tím záchodem). Kdyby na mě manžel udělal podraz a kočku přinesl, byla bych pěkně naštvaná a nejspíš bych vypakovala buď kočku nebo jeho. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3745
19.12.22 20:32
@stinga píše:
o kočce se nehlasuje, kočku buď chtějí všichni nebo se nepořizuje,
a to jsem majitel 3 koček

Já to třeba beru i tak, že partner je velký bordelar, všude hromadí hodně věcí a já mu to toleruji a hodně priviram oči, tak jsem chtěla pro změnu, aby on toleroval tu kočičku..
Navíc tráví hodně času v práci, tak by s ní ani moc nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 20:32

Prosím tě jsi dospělá rozumná ženská, co na tom nechápeš? Jak kdyby manžel s dětmi přišel, že chtějí na zahradu kozlíka. Ty řekneš ne, smrdí až se člověku zvedá žaludek a zničí zahradu. Manžel si s dětmi dupne, že ale oni chtějí a přivedou kozla, který bude smrdet, až se ti bude zvedat žaludek a zničí zahradu. A manžel ti na to řekne jo, to je u kozlíků normální. Bylo by to pro tebe o. k.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:33
@Anonymní píše:
Tvého manžela chápu, taky bych doma kočku nechtěla. Zničí nábytek, prochází se po stole a lince, všude ty chlupy, co nejdou za boha dostat z černých věcí (bratr má kočky 3, takže vím..) a ta domácnost prostě smrdí kočkama (tím záchodem). Kdyby na mě manžel udělal podraz a kočku přinesl, byla bych pěkně naštvaná a nejspíš bych vypakovala buď kočku nebo jeho. :lol:

Děkuji za názor, myslím, že manžel smysli podobně jako ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:34
@terien píše:
Prosím tě jsi dospělá rozumná ženská, co na tom nechápeš? Jak kdyby manžel s dětmi přišel, že chtějí na zahradu kozlíka. Ty řekneš ne, smrdí až se člověku zvedá žaludek a zničí zahradu. Manžel si s dětmi dupne, že ale oni chtějí a přivedou kozla, který bude smrdet, až se ti bude zvedat žaludek a zničí zahradu. A manžel ti na to řekne jo, to je u kozlíků normální. Bylo by to pro tebe o. k.?

Krome hada by mi doma nevadilo asi nic, zvířátka prostě miluji a snesla bych asi i ty pavouky, kdyby nebylo zbyti.. soused kozy má a jsou moc roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 20:34
@Beckyttine5 píše:
Já to třeba beru i tak, že partner je velký bordelar, všude hromadí hodně věcí a já mu to toleruji a hodně priviram oči, tak jsem chtěla pro změnu, aby on toleroval tu kočičku..
@Beckyttine5 píše:

Ale ty ho jako bordeláře máš ráda a stejně tak on toleruje tvé nedostatky. To přece není o tom, že si své bordelářství vykoupí kočkou, kterou nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 20:35
@Beckyttine5 píše:
Krome hada by mi doma nevadilo asi nic, zvířátka prostě miluji a snesla bych asi i ty pavouky, kdyby nebylo zbyti.. soused kozy má a jsou moc roztomilé.

Fakt jsi nepochopila, jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
19.12.22 20:40
@DanielaD píše:
@topazio
ahoj, prosím, poraď

jak ti doma pijí kočky vodu, z čeho?

jak už jsem psala, jsou zvyklé chodit ven, teď se jim nechce a jezírko, kde pijí je pochopitelně zamrzlé.
Doma mají v misce vodu, ale neberou…

my máme fontánku, ze zoohitu, jak to teče, tak to rádi olizují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
19.12.22 20:44
@VitaminC píše:
A ma pro to nejaky argument?
Ja bych si kote normalne prinesla. Je to bezudrzbove zvire.

TVL jako fakt? pokud jeden z manželů nechce, tak by sis prostě přinesla? Nesnáším kočky v baráku, nikde. Ty jo, představa, že ji manžel prostě přinese jen tak, tak to je naprosto šílené. Kočka by letěla. Kočka uvnitř prostě ne. A bezúdržbové? To si děláš srandu, ne? Musí se tomu měnit záchod, takže se denně hrabeš v hovnech, všude chlupy, všude to leze. No to je fakt bezúdržbové zvíře jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.12.22 20:47
@DanielaD píše:
@topazio
ahoj, prosím, poraď

jak ti doma pijí kočky vodu, z čeho?

jak už jsem psala, jsou zvyklé chodit ven, teď se jim nechce a jezírko, kde pijí je pochopitelně zamrzlé.
Doma mají v misce vodu, ale neberou…

Pijí z fontány. :lol:
Kočičky ji milují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
19.12.22 20:48
@DanielaD píše:
aha :) tak zítra koupím broušené sklo, snad už se konečně napijí :) mršky jedny

Ta moje mi pila často z konve na zalévání květin. Vždy si tam namočila packu a olizovala ji. ;) Možná jí vyhovovala ta odstátá voda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.12.22 20:50
@DanielaD píše:
aha :) tak zítra koupím broušené sklo, snad už se konečně napijí :) mršky jedny

Ze sklenice mi vodu krade kočička.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
19.12.22 20:51
@topazio píše:
Tak proč s ní má partner problém?

Protože kočky doma nechce? protože mu vadí, že všude vlezou, protože mu vadí kočočí záchod doma, protože mu vadí chlupy, protože mu vadí zničený nábytek? Má na to plné právo. Zakladatelku chtěl, měla zvířata, vzal ji se zvířaty a holt to přetrpěl. Ale další kočku nechce. A právo veta v tomhle případě má ten, co nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.22 20:53
@Žirafa 69 píše:
Ta moje mi pila často z konve na zalévání květin. Vždy si tam namočila packu a olizovala ji. ;) Možná jí vyhovovala ta odstátá voda… :nevim:

Naši měli Britku Terezku. Ta chodila do podšálku květináče. Asi taky ta odstátá voda.
Moji kocouři doma mají svoji misku na vodu. Voda jim nevadí. Ale nejstarší kocour (ten Briťak) má svoji specialitu. On nebude jíst, když není miska granulí plná na kopec. Jak je v misce malá hrstička. Tak bude sedět u toho. Čučet. To vidíš, jak má pusu zdutou. Očí vytřeštěné. Dívá se na tebe vražedným pohledem.
A ani se toho nedotkne. Dokud ta miska nebude plná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný