Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
19.12.22 19:39
@Beckyttine5 píše:
Kočku jsme už měli, bohužel nám letos po 16 letech umrela, žádný problém se staranim se jsem neměla, v tom problém nevidím..

tak už jste micku měli, tak asi manžel nechce další.

16roků, tak to je krása

když nám umřel první kocour, další jsem také nechtěla, hups a mám dvě

Příspěvek upraven 19.12.22 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
19.12.22 19:39

Úplně ho chápu, zrovna se nám ta naše vysr…mimo záchod. Furt skáče na linku a stůl. Už aby bylo jaro a šla ven.
Taky jsem kočku nikdy nechtěla, dceři sme jí povolili. Zlatej pes. Taky má svoje a někde ji nechceme pustit, jenže je kolikrát tak rychlá že tam vletí, nebo stačí když dečka nezavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:41
@DanielaD píše:
tak už jste micku měli, tak asi manžel nechce další.když nám umřel první kocour, další jsem také nechtěla, hups a mám dvě

Já měla kočku i psa za svobodna, manžel si mě vzal i s nimi. Ale na kočky není, tak teď další nechce a mně je líto o to děti ochudit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.22 19:42
@JancaS84 píše: Úplně ho chápu, zrovna se nám ta naše vysr…mimo záchod. Furt skáče na linku a stůl. Už aby bylo jaro a šla ven.
Taky jsem kočku nikdy nechtěla, dceři sme jí povolili. Zlatej pes. Taky má svoje a někde ji nechceme pustit, jenže je kolikrát tak rychlá že tam vletí, nebo stačí když dečka nezavřou.

teď jak je zima nechce se jim chodit ven, jsou doma a i pro mne je to nezvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 19:43
@JancaS84 píše: Úplně ho chápu, zrovna se nám ta naše vysr…mimo záchod. Furt skáče na linku a stůl. Už aby bylo jaro a šla ven.

Jo, kočky tohle dělají, ale mně to nikdy nějak nevadilo, prostě to k nim patří.. vždy se mi líbilo, když mi skočila na klín a já ji mohla hladit a ona u toho predla, to mi moc chybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.22 19:43
@Beckyttine5 píše:
Já měla kočku i psa za svobodna, manžel si mě vzal i s nimi. Ale na kočky není, tak teď další nechce a mně je líto o to děti ochudit..

ber to jak to je, když někdo v rodině nechce, musí se ostatní k této variantě přiklonit, nedělá to dobrotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
19.12.22 19:47
@DanielaD píše:
teď jak je zima nechce se jim chodit ven, jsou doma a i pro mne je to nezvyklé

My ji chceme hlavně ještě vykastrovat než ji pusťme ať jde zkoumat svět. Dcera je na ni silně fixovana tak snad se bude vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
19.12.22 19:48

@Beckyttine5 No a nejake jine zvire by kompromisne neslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.12.22 19:49
@Beckyttine5 píše:
Jo, kočky tohle dělají, ale mně to nikdy nějak nevadilo, prostě to k nim patří.. vždy se mi líbilo, když mi skočila na klín a já ji mohla hladit a ona u toho predla, to mi moc chybí..

No jo, ale tvému muži to vadí a pokaždé, když kočka někam skočí, se budete akorát dohadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.22 19:49
@JancaS84 píše:
My ji chceme hlavně ještě vykastrovat než ji pusťme ať jde zkoumat svět. Dcera je na ni silně fixovana tak snad se bude vracet.

vykastrovat určitě

jak ti teď, nebo vůbec pije vodu? Když chodili ven, pili z jezírka, teď je zamrzlé a doma se vody ani netknou

Příspěvek upraven 19.12.22 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8453
19.12.22 19:51

Já bych do toho asi nešla. Budou zbytečné hádky. Sice představa hezká, kde kočka bude moct bylo a kde ne, ale realita bude určitě jiná. S tím nábytkem ho i chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.12.22 19:54
@Beckyttine5 píše:
Máme i zahradu, kde trávíme hodně času, takže tam by si spolu mohli hrát, navíc naše první kočka často chodila sama na pole i do lesa a půl dne jsme ji třeba neviděli, než se vrátila domů.

Tak co blbne? To bude zase vnější kočka a domů se přijde akorát nažrat a pomazlit, když zrovna bude chtít… tak co mu na tom vadí?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
19.12.22 19:57

Nábytek škrábe jedidně pokud nemá dobře umístěná vhodná škrabadla a nebo pokud je doma sama a nudí se. Toaleta se dá pořídit normální s víkem a používat dobré stelivo, které pohlcuje pach.

Pořizovat si zvíře navzdory tomu, že partner výslovně nechce je podraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.12.22 20:01

Uplne vidim sebe, kdyt by mi domu donesli zvire :lol: :cert:. Zkousej to furt, ale jsem drzak a nepovolim :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný