Partner nechce kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.12.22 20:04

Pokud se týká zvířat, má kdokoliv v rodině právo veta. Nelze nikoho přehlasovat nebo podvést.

• Citovat
  • Upravit
3958
19.12.22 20:06

Kočky mám ráda, jednoho kocoura máme doma. I přesto bych respektovala, že partner kočku nechce. V tomto bych na demokracii “nehrála”, domácí zvířátko by měli chtít a mít rádi všichni členové rodiny. Je to závazek na spoustu let, většinou nadělá spoustu škody, škrábe, čůrá, kde nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.22 20:07

Dej tomu čas. Najděte si kamarády, kteří mají doma třeba Briťáka (taky jednoho máme). My jsme teda rodina kočkomilů. Takže problém není.
Ale zrovna u Britek může vidět, jak je to nádherné a chytré zvíře. Že má svou vznešenost. Nebo se s ním domluv, že se pouze zajedete spolu podívat do chovné stanice (bez dětí). Je to bude drásat, když odjedou bez kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.12.22 20:08
@Beckyttine5 píše:
Kočku jsme už měli, bohužel nám letos po 16 letech umrela, žádný problém se staranim se jsem neměla, v tom problém nevidím..

Tak proč s ní má partner problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.22 20:09
@Beckyttine5 píše:
Ahoj, budu ráda za názory jiných..
Děti by chtěly koťátko, ja bych je v tom plně podpořila, ale partner je proti a kočku doma nechce, jak to demokraticky vyřešit?
Kdybychom hlasovali, tak ho s dětmi prehlasujeme, ale to asi není řešení.. Napadlo mě navrhnout mu, že by třeba kočka měla vyhrazeny určitý prostor v dome, kde by se volně pohybovala a určitý prostor by si vyhradit partner, kam by nesměla (třeba ložnice a jeho pracovna a dílna)..
Jak byste to řešili vy?

Asi poslouchá Pokáče :mrgreen: Já bych nepořizovala. Sama bych chtěla číču a syn by mě podpořil, ale tatínek by to asi nerozdejchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:09
@Kutil Tom píše:
Tak co blbne? To bude zase vnější kočka a domů se přijde akorát nažrat a pomazlit, když zrovna bude chtít… tak co mu na tom vadí?

No, u nás je to vnitřní kočka s neomezeným přístupem ven.. těžko říct, kolik času by ta nová kočka chtěla trávit venku a kolik doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.12.22 20:10
@Kelsey píše:
Dej tomu čas. Najděte si kamarády, kteří mají doma třeba Briťáka (taky jednoho máme). My jsme teda rodina kočkomilů. Takže problém není.
Ale zrovna u Britek může vidět, jak je to nádherné a chytré zvíře. Že má svou vznešenost. Nebo se s ním domluv, že se pouze zajedete spolu podívat do chovné stanice (bez dětí). Je to bude drásat, když odjedou bez kamaráda.

Britsky jsou top. :mrgreen:
Máme ji doma. Samozřejmě s PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.12.22 20:11

Mame kocky dve. Nemeli bychom je, pokud by byl manzel proti, a ja spoleham na to, ze on nedovlece domu neco, co bude vadit mne. Sla bych do kompromisu a poridila detem treba krecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:11
@Kelsey píše:

Teď jsme byli u jeho sestry, mají koťátko. Děti byly nadšené, pořád si s ním hrály, ale on se na něj snad ani nepodíval.. prostě není na kočky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:12
@topazio píše:
Britsky jsou top. :mrgreen:
Máme ji doma. Samozřejmě s PP.

Já britku měla a byla taková odtazitejsi, ne moc přítulná.. teď jsem chtěla proto spíše ragdoll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
19.12.22 20:13
@Beckyttine5 píše:
Beru, že ji nechce, ale my ji zase chceme, tak mam za to, že vztah by měl být o nějakém kompromisu, aby byli spokojení oba dva..

v tomhle kompromis bohužel neuděláš :? nepřivedla bych zvíře když ho tam někdo nechce. Budou jen hádky, kočka rozhodně nebude poslouchat že někam smí a někam ne a navíc to stejně nic nevyřeší. Řekl proč nechce? A jiné zvíře by chtěl? Hlavně netahej domů kočku že to nějak dopadne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12576
19.12.22 20:14
@Beckyttine5 píše:
Ahoj, budu ráda za názory jiných..
Děti by chtěly koťátko, ja bych je v tom plně podpořila, ale partner je proti a kočku doma nechce, jak to demokraticky vyřešit?
Kdybychom hlasovali, tak ho s dětmi prehlasujeme, ale to asi není řešení.. Napadlo mě navrhnout mu, že by třeba kočka měla vyhrazeny určitý prostor v dome, kde by se volně pohybovala a určitý prostor by si vyhradit partner, kam by nesměla (třeba ložnice a jeho pracovna a dílna)..
Jak byste to řešili vy?

Ani omylem, nikdy kocku, ale uz bych to inzerovala pri seznameni..takze pres odpor manzela urcite ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.12.22 20:14
@topazio píše:
Tak proč s ní má partner problém?

Ona mu vadila, ale toleroval ji, protože tady byla dříve než on, teď už kočku nechce..
Nějakou venkovní by asi neřešil, ale já bych ji chtěla mít i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
19.12.22 20:15

Pro zvířata existuje právo veta, takže když jeden nechce, ostatní mají smůli, i kdyby jich bylo 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.12.22 20:16
@Beckyttine5 píše:
No, u nás je to vnitřní kočka s neomezeným přístupem ven.. těžko říct, kolik času by ta nová kočka chtěla trávit venku a kolik doma..

nase jsou v lete skoro furt venku, ted pobyvaji doma, ven jdou vyjimecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný