Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Valer013 minulý týden nám umřel zverimexák, táhlo mu na 7 rok, morče s PP nám umřelo ve 3 letech
Teď máme 2 rozeťáky zverimexáky, ročního a asi dvojměsíčního- Mo (jako Mohykán) a Spice (podle barvy kterou má). 2× za rok jezdíme k veterináři na kontrolu.
@lleennttiillkkaa píše:
máme huberta a je to holka. Měly jsme potkany - Oliver, Hubert, Felix a Max - holky, pak kluky Sherlocka a Holmese a Arsena a Lupina…
To je krása! ![]()
Napiš na FB jestli někdo nemá mladý morčáky, ze zverimexu bych nebrala.
@rokris píše:
To je krása!
Viď a když jsem přišla ke kleci a řekla jsem debile pojď jsem, tak přišli všichni ![]()
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna ![]()
@Valer013 máme 2 morčata, Křupinu a Pepka
dřív jsme měli Bédinu ![]()
Ja mela jako male dite Bobinu, Betynu a Kamilu. Potom v puberte Andelu a jeji dceru Snehurku, Barta a Franklina
.
Máte někdo zkušenosti s chovem amerických Teddy morčat?
Někde jsem četla, že nesmí být moc v teplých místnostech (kvůli struktury srsti) A u nás v paneláku je hodně horko teď v létě ![]()
Tak nevím, zda to bude vadit. Jedno Teddy morče mám už vybrané ![]()
@Valer013 kdybych měla morče, pojmenovala bych ho ČERT
jinak mě se děsně líbilo, jak známí mají pojmenovanou kočku: CUKETA
![]()
Máme dva morčecí kluky, jmenují se Minnie a Vlnka
Úžasná paní ve zverimexu že prý to vypadá na dvě holky, mají cecíky
mrkla jsem doma na net a měla jsem jasno ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Viď a když jsem přišla ke kleci a řekla jsem debile pojď jsem, tak přišli všichni
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna
Taky se na konci prázdnin chystáme na pořízení morčete a na jménu jsme se doma neshodli. Pro samičku to byl největší boj a není jasno ještě teď. Infantilní jména jsme zavrhli. Pro samečka zatím vede Hynek
Ale možná se inspirujeme, až to malé morčátko uvidíme
A možná sáhneme po nějaké filmové postavičce
Z petshopů morče nechci, budeme vybírat přímo od chovatelů. Máme křečka z chovné stanice a tak chceme zase přímo z chovu. Člověk ví, v jakých podmínkách se narodilo, jak bylo o něj pečováno, jak je zvyklé na lidi atd. Děti chtějí krátkosrsté hladké, nejlépe trikolóru, já přemýšlím i nad crested ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Viď a když jsem přišla ke kleci a řekla jsem debile pojď jsem, tak přišli všichni
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna