Jaké jméno pro morčátko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19799
14.7.15 11:20

@Valer013 minulý týden nám umřel zverimexák, táhlo mu na 7 rok, morče s PP nám umřelo ve 3 letech ;) Teď máme 2 rozeťáky zverimexáky, ročního a asi dvojměsíčního- Mo (jako Mohykán) a Spice (podle barvy kterou má). 2× za rok jezdíme k veterináři na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
14.7.15 11:27
@lleennttiillkkaa píše:
máme huberta a je to holka. Měly jsme potkany - Oliver, Hubert, Felix a Max - holky, pak kluky Sherlocka a Holmese a Arsena a Lupina…

To je krása! :D

• Citovat
  • Upravit
5063
14.7.15 11:39

Napiš na FB jestli někdo nemá mladý morčáky, ze zverimexu bych nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
14.7.15 12:17
@rokris píše:
To je krása! :D

Viď a když jsem přišla ke kleci a řekla jsem debile pojď jsem, tak přišli všichni :D
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.7.15 12:23

@Valer013 máme 2 morčata, Křupinu a Pepka :mrgreen: dřív jsme měli Bédinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.7.15 12:35

Měla jsem Betynku, Ferdu, Bobinu a Prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.7.15 12:40

Ja mela jako male dite Bobinu, Betynu a Kamilu. Potom v puberte Andelu a jeji dceru Snehurku, Barta a Franklina :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.7.15 12:54

Máte někdo zkušenosti s chovem amerických Teddy morčat?
Někde jsem četla, že nesmí být moc v teplých místnostech (kvůli struktury srsti) A u nás v paneláku je hodně horko teď v létě :oops:
Tak nevím, zda to bude vadit. Jedno Teddy morče mám už vybrané :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.7.15 13:20

@Valer013 kdybych měla morče, pojmenovala bych ho ČERT :-) jinak mě se děsně líbilo, jak známí mají pojmenovanou kočku: CUKETA :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4132
14.7.15 13:21

Máme dva morčecí kluky, jmenují se Minnie a Vlnka :) Úžasná paní ve zverimexu že prý to vypadá na dvě holky, mají cecíky :lol: mrkla jsem doma na net a měla jsem jasno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
14.7.15 13:48
@lleennttiillkkaa píše:
Viď a když jsem přišla ke kleci a řekla jsem debile pojď jsem, tak přišli všichni :D
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna :D
:mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
864
14.7.15 13:53

Máme Montyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.7.15 14:01

Taky se na konci prázdnin chystáme na pořízení morčete a na jménu jsme se doma neshodli. Pro samičku to byl největší boj a není jasno ještě teď. Infantilní jména jsme zavrhli. Pro samečka zatím vede Hynek :D Ale možná se inspirujeme, až to malé morčátko uvidíme ;) A možná sáhneme po nějaké filmové postavičce :D Z petshopů morče nechci, budeme vybírat přímo od chovatelů. Máme křečka z chovné stanice a tak chceme zase přímo z chovu. Člověk ví, v jakých podmínkách se narodilo, jak bylo o něj pečováno, jak je zvyklé na lidi atd. Děti chtějí krátkosrsté hladké, nejlépe trikolóru, já přemýšlím i nad crested :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.7.15 14:03

Měli jsme Bedřicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.7.15 14:05
@lleennttiillkkaa píše:
Myslím, že vymyslet jméno pro zvíře je fakt pakárna :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný