Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Byla bych moc ráda, kdybyste shlédli naše video.
Některé triky bohužel nejsou perfektně naučené, jelikož jsme se některé učili i během natáčení. S Marleym se už nějaký ten měsíc věnuji Dogdancingu a strašně mě baví ho učit nové kousky.
Nejsme sice tak dobří, jak někteří, ale dělám to hlavně proto, že nás to oba baví… a taky hlavně pro naše vlastní potěšení.
On mě dělá šťastnou… a miluju ho. Je nejlepší pes na světě. Tohle videjko je nové, natočené včera. Budu moc ráda za shlédnutí, a pokud byste chtěli. Můžete nám do komentářů napsat váš názor, popř. se na něco zeptat. Klidně pište i věci, které bych měla vylepšit (vím, někdy jsou v tom videu hloupé momenty, kde mi pes odešel z obrazu… ale točila jsem to sama, bez pomoci… ale příště se budu snažit sehnat nějakého pomocníka.). Budu moc ráda za vaše názory… Děkuji! ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 13.07.15 v 22:23
Krásnej brouček
Šikulka. Když to srovnám s tím našim neposedou
Je skvělej
Taky mám Marleyho a je to moje láska ![]()
@Emma30 Náš je taky neposeda.. to snad všichni pejsci.
A děkujeme mockrát. ![]()
Tak to je šikulka! Mám taky chytré plemeno vhodné na dogdancing, ale nějak nemám tu trpělivost ho učit, tak umíme jen něco málo, ale vím, že je to škoda!!
@PitbulLenka My se prakticky jen snažíme ten Dogdancing dělat. Zatím těch triků umíme kolem 40-45 a to bohužel na DD ještě nestačí.
Ale dokázal se naučit i docela těžké cviky.. například se přikrýt dekou. ![]()
Skvely hafan
ja mam australskeho ovcaka a taky cvicime dogdancing
chtela sem i agillity, ale bohuzel jsem byla ponekud znechucema z cvicaku (absolvovali jsme tam dtenrcj skolicku). Hodlas se mu venovat zavodnd? ![]()
@Bomer To je úžasné
Chtěla jsem se svým taky dělat agility, ale náš cvičák vůbec nemám ráda. Proto tam vůbec nechodím. Psi tam jsou agresivní a pořád se perou.
Proto ho radši cvičím doma. A děláme i trochu Dogfrisbee..
Čeho prosím? ![]()