Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co se to tady poslední hodinu děje? To jsou samá jména
příště jen jednu diskuzi, postačí
Na holku asi žádné, ale když už tak Charlotte a na kluka Theodor a Dorian, ty jsou moc hezké taky je jedni z mých favoritů, ale doma určitě neprojdou aspoň Dorian ne
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
jaké jméno se vám nejvíce líbí a co si o něm myslíte?
Pro holčičky:
Mariel, Marina, Marin, María, Nadia, Carin, Carmen, Samuela, Samantha, Aurelia, Alia, Anastasia, Charlotte, Ines, Iman, Erica, Giulia, Gloria, Daria, Darina, Jasmin, Juliette, Carolyn, Carlotta, Liana, Asia, Thea, Rebecca, Ronja, Rachel, Judith, Nathania, Mariam, Ariel
Pro kluka:
Nathaniel, Nathan, Arthur, Dorian, Samuel, Samael, Sebastien, Bruno, Liam, Jonathan, Erick, Theodor, William
Případně jmenují se Vaše děti nějak neobvykle?
Děkuji
Ani jedno. Opravdu jsou nutné kvůli jménu 4 diskuze?
Proč zakládáš 4 diskuze v jeden čas, nestačí jedna?
Za mě Nathaniel a Carin.
Ještě ti tam chybí Janett.
Tak to je jeden z těch otřesnějších výběrů, co jsem tu viděla
Žádné.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Pro holčičky:
Mariel, Marina, Marin, María, Nadia, Carin, Carmen, Samuela, Samantha, Aurelia, Alia, Anastasia, Charlotte, Ines, Iman, Erica, Giulia, Gloria, Daria, Darina, Jasmin, Juliette, Carolyn, Carlotta, Liana, Asia, Thea, Rebecca, Ronja, Rachel, Judith, Nathania, Mariam, Ariel
Pro kluka:
Nathaniel, Nathan, Arthur, Dorian, Samuel, Samael, Sebastien, Bruno, Liam, Jonathan, Erick, Theodor, William
Děkuji
Samantha a Artur.
Z výběru se mi líbí Marina i Marin, z klučičích Theodor, nic jiného bych si nevybrala.
Vzdyt polovinu jmen vetsina lidi bude i blbe vyslovovat, snad alespon rodice to zvladnou.
Dobrý den,
Pro holčičky:
Pro kluka:
Děkuji