Jaké kakao

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35720
6.6.16 16:28

Jaké kakao

Malá skoro 3 roky vyžaduje denně ráno kakao. Kupují Nesquiik když valné mínění o tom nemám :roll:. Co kupujete vy? Je nějaké lepší dětské kakao? Cukru tam bude asi všude hromada co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3436
6.6.16 16:38
@pikola píše:
Malá skoro 3 roky vyžaduje denně ráno kakao. Kupují Nesquiik když valné mínění o tom nemám :roll:. Co kupujete vy? Je nějaké lepší dětské kakao? Cukru tam bude asi všude hromada co..

proč dětské? normální, kvalitní +cukr minimum, ty různá granka a pod.jsou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
6.6.16 16:43

@mirecekblbecek tak já znam pak už jen kakao holandsky co se musi vařit v hrnci. Myslím tím rychle rozpustné kakao. Co je teda kvalitní kakao?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.6.16 16:48

Já kupuju granko exlusive. Je tam míň cukru a všem nám chutná víc než obyčejný nesquik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.6.16 16:57

Také kupuji granko exlusive není tak sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
6.6.16 16:58
@pikola píše:
@mirecekblbecek tak já znam pak už jen kakao holandsky co se musi vařit v hrnci. Myslím tím rychle rozpustné kakao. Co je teda kvalitní kakao?

já kupuju kakao hol. typu-uvařím mléko a nasypu, nikdy jsem kakao nevařila, cukr nemusí být, děti pijou i bez cukru, v pohodě, ale já nikdy nesladila čaj, u nás se pije vše neochucené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.6.16 17:13

@pikola používám kakaový prášek natural a doslazuji javorovým sirupem, medem nebo sladem. Syn to nepije, takže když jednou za čas přijede synovec, připravím mu kakao takto a moc mu to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
6.6.16 17:21

Holandske a zkontrolovat slozeni, zdaa je tam jen  kakao.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.6.16 17:47

Si normálně kup malej hrníček(plecháček, nebo keramický) a do něj mlíko, trochu ohřát, nasypat kakao, rozmíchat a můžeš dosladit čímkoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.6.16 17:48

@pikola Obyč Tesco s vitamíny. V obsahu kakaa je to o chloupek horší než ten Nesquik, ale je to trošku víc obohacené vitamíny. A děti jsou schopné si tohle udělat i bez maminky. No a jinak jukni sem http://www.prozeny.cz/…u-plne-cukru a pak byl test čistých kakaových prášků v dTestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.6.16 18:25

Buď kupuju klasické holandské kakao (ta příprava není o tolik delší než granko) a nebo pak kakao lidlu (je to velká žlutá pixla myslím s opicí na obale). To nám chutná víc než granko.

• Citovat
  • Upravit
20767
6.6.16 19:49

Karob nebo holandské, zabere to asi celé tři minuty života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí